zielonykrolik 20.02.13, 12:46 Czy są tu osoby, które stosują ten komputer? Jak u was się spisuje? Mam go od niedawna, póki co jestem zadowolona, a jak to wygląda u was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara.wdowa Re: Cyclotest 2 Plus - komputer cyklu 04.03.13, 14:16 Mam od ponad roku. Powiem Ci że wszystko jest w jak najlepszym porządku Poznałam dokładnie swoją płodność, stosuję antykoncepcję bez skutków ubocznych. Zdecydowanie wolę to niż tabletki czy seks z prezerwatywą. Odpowiedz Link
zielonykrolik Re: Cyclotest 2 Plus - komputer cyklu 22.04.13, 13:05 Mam pytanie. Czy za każdym razem udaje wam się wprowadzić dane o śluzie płodnym? Kurcze ja się boję, że przypadkiem włączę start nowego cyklu Odpowiedz Link
szara.wdowa Re: Cyclotest 2 Plus - komputer cyklu 23.04.13, 11:44 Tak, ja nie mam z tym problemów. Pamiętaj że takie dane można wprowadzić podczas trwania dni płodnych. Musisz to po prostu wyczuć. Nie jest to trudne uwierz. Odpowiedz Link
elaakot Re: Cyclotest 2 Plus - komputer cyklu 26.04.16, 14:30 Ja zastanawiałam się nad kupnem cyclotestu i zdecydowanie odradzam. Cena jest może i przystępna ale urządzenia nie są przebadane naukowo, nie mają też atestu polskiego towarzystwa ginekologicznego. Nie mogą być też stosowane przy nieregularnych miesiączkach. Mój wybór padł więc na Lady Comp smile urządzenia są certyfikowane, na stronie można pobrać i przeczytać badania. Nieregularne miesiączki (u mnie od zawsze) nie są przeciwwskazaniem i nie wpływają na skuteczność ladycomp. Cena wyższa ale jakoś o niebo lepsza i pewność że produkt jest bezpieczny. Dla mnie plusem jest też fakt, że nie muszę zastanawiać się i analizować własnego śluzu (współczuje tym, które muszą tą robić). Wystarczy pomiar temperatury smile Odpowiedz Link
vantiel4 Re: Cyclotest 2 Plus - komputer cyklu 25.03.21, 10:49 Ja wole jakos afrodyte Smart 😇 Odpowiedz Link
vantiel4 Re: Cyclotest 2 Plus - komputer cyklu 22.05.21, 16:35 czesc! kiedys stosowalam, ale przerzucilam sie na tester afrodyty (bo szybciej a jestem troche len) i tez polecam serdecznie! Odpowiedz Link
helenkaaa Re: Cyclotest 2 Plus - komputer cyklu 17.07.21, 11:26 ja od pol roku używam cyclotest mySense i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link