Dodaj do ulubionych

BÓL NÓG A TABLETKI!!!

26.07.05, 22:08
Witam!Skonczylam 1 opakowanie Harmonetu, toleruje go bardzo dobrze, wlasciwie
zadnych skutkow ubocznych, przynajmniej narazie. Nie wiem czy przyjmowanie
tabletek anty ma jakis wplyw na bol nog? ostatnio zauwazylam(od jakis 2-3
dni) ze troche jakby bolaly mnie nogi(w kosciach).. nie wiem czy to moze byc
wynikiem przyjmowania tabetek, czy po portsu tego ze ostatnio mam malo ruchu
i mi sie ganty zastaly?smile prosze o odpowiedz, bo trohce mnie ten fakt
niepokoi!! pzdr
Obserwuj wątek
    • agniecha236 Re: BÓL NÓG A TABLETKI!!! 26.07.05, 23:18
      Z tego co ja się orientuje,to tabletki zatrzymują wodę w organiźmie.Od tego
      nogi puchną.Czasami mnie bolą ale watpie żeby przez tabletki.Ból o ktorym
      piszesz to jakby bol stawów.Poruszaj się trochę.
    • sliwenka Re: BÓL NÓG A TABLETKI!!! 27.07.05, 20:26
      tak to jest skutek uboczny ja musiałam odstawić bo az tak mnie bolały z powodu
      tabletek
      • venus83 Re: BÓL NÓG A TABLETKI!!! 02.08.05, 22:27
        ja odstawiłam, bo po 1,8 miesiacach stosowania zaczeły mnie bolec ale łydki, a
        dokładniej zyły,(a to moze byc przeciwskazaniem do stosowania tabl.) teraz mam
        przerwe, i musze sie wybrac do lekarza na badania. zobacze co na to mi lekarz
        powie
        • nupik Re: BÓL NÓG A TABLETKI!!! 03.08.05, 11:38
          mnie po harmonecie tez bolaly nogi, obawiam sie ze bedziesz musiala zmienic
          tabletki, bo to troche niebezpioecznie moze sie skonczyc (zakrzepowe zapalenie
          zyl). Idz do swojego gina i mu to powiedz.
          pozdrawiam
          aga
          • nature_girl Re: BÓL NÓG A TABLETKI!!! 03.08.05, 12:48
            no wlasnie, bolaly mnie pod koniec pierwszego opakowania przez kilka dni.. a
            teraz nic. biore drugie opakowanie i wszystko jest oki, zadnych skutkow
            ubocznych. gdyby cos sie dzialo z nogami to wiem ze od razu bym walila do
            ginekologa ale chyba narazie sie obezie bez tgo, skoro bol byl kilkudniowuy i
            ustapil..uncertain
            • ze_nitka Re: BÓL NÓG A TABLETKI!!! 04.08.05, 11:52
              Witam,
              wydaje mi sie ze ja tez mam problem z nogami przy braniu tabletek.
              Przy pierwszym opakowaniu nic mnie nie bolalo. Od tygodnia biore tabletki z
              drugiego opakowania i dretwieja mi nogi gdy siedze.
              Czy w takim przypadku nie mozna w ogole brac tabletek, czy lekarz zmieni na
              inne?
              • melisa44 Re: BÓL NÓG A TABLETKI!!! 06.08.05, 17:02
                czesc dziewczyny.juz myslałam ze jestem sama,ale widze ze nie.biore novinette
                od ponad roku,w sumie z nogami(łydkami)zawsze miałam problemy-skurcze itp
                rzeczy.jak biore anty te reakcje sa czestrze,a ostatnio zauwazyłam na łydce cos
                w stylu siniaka,moja mama twierdzi iz to zylak,troche sie przerazilam,bo co to
                bedzie po kilku latach...jestem ciekawa czy sa anty co maja mniejszy-negatywny
                wplyw na uklad krazenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka