antosia05 03.11.05, 17:18 Mam prosbe niech wpisuja sie osoby ktore uzywaja tylko prezerwatyw aby sie zabezpieczyc.Ile czasu stosujecie juz te metode i z jakimi skutkami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi_sia Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 04.11.05, 09:09 zgalasza sie zalozycielka tego forum tylko prezerwatywy od 11 lat efekt - 100% skutecznosc jak przyszla pora na dzidziusia gumki poszly na bok po porodzie znowy gumki i efekt nadal 100% Odpowiedz Link
kurczeno Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 04.11.05, 10:35 od roku tylko gumki i 100% skuteczności Odpowiedz Link
antosia05 pytanie do mi-sia 04.11.05, 14:15 a mozesz mi powiedziec jakich prezerwatyw uzywacie i czy robicie to do konca? Odpowiedz Link
anula36 Re: pytanie do mi-sia 04.11.05, 14:30 5 lat z duza czestotliwoscia i 100% skutecznoscia, w wersji do konca( tylko potem trzeba dosc ostroznie wyciagac). wtedy to byl glownie Unimil na tapecie. Odpowiedz Link
mi_sia Re: pytanie do mi-sia (odpowiedz) 04.11.05, 15:01 uzywmy takich jakie sie kupi kupujemy w aptece, albo w hipermarkecie (nawet sie zrymowalo) bierzemy od razu z 5 opakowan co by za czesto nie biegac po nastepne nie zwracam uwagi na marke Odpowiedz Link
antosia05 Re: pytanie do mi-sia 05.11.05, 12:09 Czesc z tego co piszesz ze przez 11 lat tylko uzywacie prezerwatyw to musze przyznac ze jestes szczesciara, ja to panicznie boje sie takiej metody choc przyznam ze stosowalam ja okolo roku przed pigulkami.Jak pomysle o comiesiecznym strachu czy pojawi sie miesiaczka to ciezko mi wrocic do prezerwatyw. Odpowiedz Link
anula36 Re: pytanie do mi-sia 05.11.05, 19:06 mam to samo - po 10 latach luzu tabletkowego patrzeba prezerwatywy podejrzliwie, chociaz przeciez sie sprawdzaly.Mysle ze to normalne odczucie. Odpowiedz Link
frrancuzeczka 4 miesiace 06.11.05, 11:18 i niestety jedno nieprzyjemne pekniecie,w najmniej oczekiwanym momencie wroce chyba do tabletek. aha, pekl Durex apteczny, dodam, ze zalozony poprawnie i wspomagany zelem nawilzjacaym Feminum. Odpowiedz Link
kasiasuch Re: 4 miesiace 06.11.05, 11:24 Conamore mi już pekły ze trzy czy cztery razy. Dobrze, że nic się nie stało. Do dupy z taką metodą antykoncepcyjną... Odpowiedz Link
antosia05 odp :do kasiasuch 07.11.05, 13:28 No tabletki to kosztuja kilka razy wiecej niz prezerwatywy moje na przyklad kosztuja 40 zl jest to Yasmin ale tylko po nich dobrze sie czuje wiec co zrobic taka cena. Odpowiedz Link
hubert_urbanski Re: odp :do kasiasuch 16.11.05, 14:44 nie prawda ze kosztują kilka razy więcej.Zależy. Np durexy kosztuja 8-10 zł za opakowanie, a jeżeli wspólzyjesz min 3 razy w tyg to wychodzi na to samo finansowo, a jesli więcej to jeszcze iwęcej prezerwatywy wyniosa. Odpowiedz Link
hubert_urbanski Re: pytanie do mi-sia 16.11.05, 14:42 durexy, 7 lat 100% skuteczności. Odpowiedz Link
metnia 5 miesięcy 06.11.05, 14:13 ale znowu zaczynam brac pigulki wiec prezerwatywy pojda w odstawke )) Troche strachu bylo no i nie mozna bylo tak baraszkowac jak przy pigulkach... Durexy sa ok ale smierdza Polecam Benettona, sa o niebo lepsze! Odpowiedz Link
antosia05 Re: 5 miesięcy 06.11.05, 18:20 dzieki za odpowiedzi ja uwazam tez ze tabletki sa najbardziej komfortowe ale nie nalezy stosowac ich dlugo . Odpowiedz Link
antosia05 odp do kasiasuch 07.11.05, 14:03 moje tabletki kosztuja 40 zl i jest to Yasmin ale tylko po nich czuje sie dobrze. Odpowiedz Link
florencja29 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 09.11.05, 09:01 Nam pękła prezerwatywa ze 3 razy. I o tamtej pory, tzn. od 8 lat tabletki. Ja dla mnie za duży stres. A od miesiąca Nuva Ring. W Polsce jeszcze niedostępny. Kupuję w Niemczech, bo mieszkam blisko granicy. Odpowiedz Link
tory5 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 09.11.05, 12:14 my używamy od 2 miesięcy durexa- no początku się bałam, bo wcześniej jechałam na tabsach ale teraz wydaje się to dosć bezpieczne Odpowiedz Link
antosia05 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 14.11.05, 12:29 Dziekuje za odpowiedzi i prosze o dalsze wpisywanie sie!!! Odpowiedz Link
lutkowaa Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 15.11.05, 08:30 używamy od roku durexa jak na razie bez przygód Odpowiedz Link
antosia05 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 16.11.05, 11:11 Do Kasiuli260!!! Mozesz napisac mi jak to mniej wiecej wyglada czy przy kazdym stosunku zaklada prezerwatywe i jakich uzywacie? Odpowiedz Link
antosia05 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 27.11.05, 23:48 dziekuje za liczne wpisy i prosze o dalsze wymienianie sie doswiadczeniami zwiazanymi z prezerwatywami. Odpowiedz Link
ferra82 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 16.11.05, 20:25 Od 6 lat tylko prezerwatywa. 100 % skuteczności i 05 stresu , bo nie wiem czym tu się stresować. Gumka według danych daje 98 % skuteczności ,czyli niewiele mniej niż tabletki anty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 17.11.05, 09:37 ja wlasnie planuje przerwac branie pigulek po 3 latach ale sie troszke boje reakcji mojego organizmu i czy gumka to dobry pomysl? hmmmmm nie wiem co robic..planujemy przerwe tylko pol roczna ale nie jest powiedziane ze wlasnie w tym czasie wszystko bedzie po naszje mysli Odpowiedz Link
nekokoneko Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 18.11.05, 00:06 6 lat gumki jedynie bez wpady Odpowiedz Link
kalina81 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 18.11.05, 16:00 7 lat durexy rfsu 100% skuteczności, żadna nigdy nie pękła. Odpowiedz Link
marysia910 w gumce, ale oralny bez....... 18.11.05, 18:00 a jak z oralnym sexem? Mój chłopak chce zeby go pieścic bez gumy.... Nie zarażę się? krótko sie znamy i uzywam prezerwatyw... Maria Odpowiedz Link
asiax18 Re: w gumce, ale oralny bez....... 28.12.05, 20:42 marysia910 napisała: a jak z oralnym sexem? Mój chłopak chce zeby go pieścic bez gumy.... dobre, oral z gumką hehe Odpowiedz Link
antosia05 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 27.11.05, 23:50 prosze o dalsze wpisy. Odpowiedz Link
hawwah22 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 01.12.05, 16:26 ja uzywalam tylko gumek, jakis rok o dziwo ani razu nie pekla, jak dla mnie super, nie musialam brac tabletek, a skuteczna metoda Odpowiedz Link
antosia05 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 28.12.05, 19:52 Ożywiam ten temat!!! Odpowiedz Link
abacosun Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 28.12.05, 20:38 Ze względu na operację musiałam odstawić tabletki, potem juz przyzwyczaiłam się do gumki. Od dwóch lat tylko gumki - zawsze do końca i bez strachu. Ostatnio jednak gumka sie zsunela i było sporo strachu, dlatego powracam do tabletek . Pozatym tabletki to wygoda, no i wg mnie wiecej przyjemnosci . Ale nadal uwazam , że gumki też są OK Odpowiedz Link
agusia_1988 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 29.12.05, 17:40 zrezygnowalam z pigulek i bede musiala stosowac gumki. polacze je z globulkami. Odpowiedz Link
an.zb Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 29.12.05, 21:15 mój chłopak używa prezerwatyw od października, na razie wszystko jest ok. ale mamy coraz więcej obaw, że prezerwatywa może nie być skuteczna. Być może są, to obawy przesadzone, ale jak się słyszy, że prezerwatywy pękają czy się zsuwają, no to trudno nie mieć wątpliwości. Ostatnio postanowiliśmy, że będzie się kochać w moje dni niepłodne, to nie jest konfortowe wyjście, ale zawsze mniejsza możliwość wpadki. Pomimo wszystko jestem za prezerwatywą! Odpowiedz Link
antosia05 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 04.01.06, 15:26 Wpisujcie sie!!! Odpowiedz Link
retkiniowiec Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 04.01.06, 20:59 Od 8 lat ze 100% skutecznoscia, bo moj kochany maz, ktory jest lekarzem nie chce zebym brala cokolwiek co bedzie mialo wplyw na moje zdrowie. Nie uwaza, ze to ja powinnam ponosic konsekwencje tego co dotyczy nas oboje. Nie mamy dzieci. Odpowiedz Link
antosia05 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 07.01.06, 17:21 Mam pytanie czy stosujac te metode uprawiacie czesto seks czy sporadycznie obajawiajac sie ciazy? Odpowiedz Link
julienne25 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 07.01.06, 19:18 Używamy prezerwatyw już ponad 4 latka i jak na razie nie narzekam Odpowiedz Link
agusia_1988 Re: Czy uzywacie tylko prezerwatyw?Wpisujcie sie! 07.01.06, 20:51 ja wpolzylam przed sylwkiem ale na pewno po 27 grudnia-wtedy uzywalam samej gumki ale nie pekla a moj chlopak nie mial wytrysku, w sylwestra wieczorkiem-uzywalam globulki i prezerwatyw, znow nie pekla i moj partner mial wytrysk-i podobnie bylo w nowy rok(w nocy). dzisiaj wspolzylam bez globulki i mi pekla prezerwatywa(plemmikobojcze - tylko takie uzywam to seksu "normalnego"-pochowego)ale moj chlopak natychmiast wyszedl jak pekla, nie mial wytrysku. Odpowiedz Link