olka981 04.11.05, 13:05 kto bierze te tabletki i czy mozecie mi cos o nich powiedz np jaka to generacja jakie one sa jesli chodzi o zakrzepice ??dzieki z gory wlasnie mi je lekarz przepisal Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: loette tabletki ????? 04.11.05, 14:03 olka981 napisała: > kto bierze te tabletki i czy mozecie mi cos o nich powiedz np jaka to > generacja jakie one sa jesli chodzi o zakrzepice ??dzieki z gory > wlasnie mi je lekarz przepisal To one już są w Polsce?! II generacja, więc bezpieczne ze względu na sprawy zakrzepowe. Niskodawkowe, z tego co wiem. Tak na oko, czytając o tym wszystkim, zaletach i wadach, to bym - jak sądzę - polecała... Sama chętnie bym spróbowała (biorąc pod uwagę, że ładnie znosiłam Triquilar - też II generacja). Odpowiedz Link
ekler.ka Re: loette tabletki ????? 04.11.05, 17:11 nie ma w polsce,zarejestrowane sa tylko.wyelth woli zarabiac na harmonecie... Odpowiedz Link
the_kami Re: loette tabletki ????? 04.11.05, 20:31 ekler.ka napisała: > nie ma w polsce,zarejestrowane sa tylko.wyelth woli zarabiac na harmonecie... No właśnie-właśnie, dlatego pytam... To lekarz wypisuje receptę na środek, którego nie ma w aptece?! Odpowiedz Link
justy1 Re: loette tabletki ????? 06.11.05, 22:40 a autorka wątku to koniecznie musi pisać z Polski? loette nie jest u nas dostępna, mimo rejestracji. Odpowiedz Link
the_kami Re: loette tabletki ????? 06.11.05, 23:10 justy1 napisała: > a autorka wątku to koniecznie musi pisać z Polski? Nie napisała, że pisze z zagranicy ;-D > loette nie jest u nas dostępna, mimo rejestracji. I zapewne nie wiadomo, kiedy będzie w aptekach? Odpowiedz Link
justy1 Re: loette tabletki ????? 07.11.05, 16:59 wiadomo tyle, co juz zostało napisane: firma nie wprowadzi loette dopóki nie zarobi wystarczająco na harmonecie. czyli pewnie jeszcze kilka ładnych lat. Odpowiedz Link
olka981 Re: loette tabletki ????? 07.11.05, 03:23 sorki dziewczyny pisze z zagranicy i nie wiedzialam ze ich w Polsce nie ma ja je biore juz 3 miesiac i czuje sie swietnie Odpowiedz Link