Dodaj do ulubionych

Prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

15.12.05, 20:47
Mam na imie Monika. Mam 19 lat. 11 grudnia powinnam dostac miesiączki. 9 i 11
grudnia,rano kochalam sie ze swoim chlopakiem. Teraz nie mam miesiaczki.
Byliśmy pewni prawie na 100% że nie doszlo do zaplodnienia. Lecz na wszelki
wypadek po 5 dniach od ostatniego stosunku zrobilismy test ciążowy i okazało
sie że nie jestem w ciąży. Jednak dalej nie mam miesiączki i nie wiem czym to
moze byc spowodowane. Bardzo prosze o rade co mam w tej sytuacji zrobic? Przy
każdym stosunku stosujemy prezerwartywy. Prosze o pilna odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • mmonika1986 Re: Prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 15.12.05, 21:50
      prosze odpiszcie mi cokolwiek
      • kobieta49 Re: Prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 15.12.05, 22:38
        opóżnienie okresu może byc spowodowane stresem. Ja też niedawno taki stres przeżywałam. Trwał o wiele dłużej.
        Zrób test jeszcze raz za kilka dni. Możesz też zrobić, dla większej pewności, test z krwi. Jeśli nadal nic nie będzie skontaktuje się z ginekologiem.
        Pozdrawiam.
        • antosia05 Re: Prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.12.05, 12:41
          Czesc!!!Nie martw sie ja tez przezylam okres dluuuuuuuuuugiego oczekiwania na
          okres, tez bylam pewna ze to ciaza pomimo ze stosowalismy prezerwatywy i zadna
          nie pekla wszystko bylo ok i tak meczylam sie z myslami przez 43 dni nie
          wytrzymalam juz psychicznie i poszlam do ginekologa i jak tylko kazal mi sie
          polozyc na fotel kiedy sciagnelam majtki zobaczylam ze dostalam okres. Kiedy
          skonczyla mi sie miesiaczka poszlam do ginekologa i okazalo sie ze ta spozniona
          miesiaczka byla spowodowana tym ze pojawil mi sie torbiel na jajniku a to
          wszystko przez ten stres i na dodatek egzaminy wyleczylam go i jest ok naprawde
          nie warto sie dreczyc mowie to z doswiadczenia powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka