Dodaj do ulubionych

dziwne pytanie.....:]

07.08.06, 13:14
otóż wczoraj wziełam 6 tabletke (pierwszy raz biorę pigułki) i sie kochałam
z chłopakiem... i chciałabym sie dowiedzieć czy istnieje możliwość zajscia w
ciąże? dzięki za odp
Obserwuj wątek
    • agoolinka Re: dziwne pytanie.....:] 07.08.06, 13:42
      ZAWSZE istnieje ryzyko ciązy.. bo tabletki nie dają 100% ochrony.
      • nostress.ka21 Re: dziwne pytanie.....:] 07.08.06, 18:17
        Nie strasz dziewczyny!!!!
        Owszem isnieje ryzyko ale jakiś 1%, tylko nie popadaj w paranoje i jak w ciąże
        nie zajdziesz to nie oglaszaj wszem i wobec ze bezpłodna jesteśuncertain

sorki
        • rozpusta2000 Re: dziwne pytanie.....:] 07.08.06, 21:34
          dzięki za wszystkie inf - miejmy nadzieje ,ze jestem w tj grupie 99% tongue_outP i wam
          życe tego samego dziewczynki
          • the_kami Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 08:41
            Czytałaś ulotkę?
            • magdaksp Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 09:41
              napewno nie czytala,bo po co?
              • rozpusta2000 Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 13:58
                magdaksp napisała:

> napewno nie czytala,bo po co?...yyy czytałam chyba z 10 razy i jest napisane
                ze juz po 1 jestem zabezpieczona... to moje pierwsze tabletki -nigdy nie brałam
                wczesniej.. .Wydaje mi się ,że forum jest od tego zeby wymieniac sie
                spostrzezeniami i pytac jezeli ma sie wątpilwości.. lekarza tez sie zapytałam
                ale to jest taka kwesta ,ze wolałam sie upewnic. dzieki dla wszystkich które
                rozumieja i potrafia kulturalnie udzielić inf ..reszte pozostawiam bez
                komentarzaindifferent

• the_kami Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 14:48
                  rozpusta2000 napisała:

> yyy czytałam chyba z 10 razy i jest napisane
                  > ze juz po 1 jestem zabezpieczona...

No i co? To, co pisze producent nie jest dla Ciebie wystarczająco pewna
                  informacja? Sądzisz, że jakikolwiek koncern naraziłby się na tysiące procesów i
                  wielomilionowe odszkodowania pisząc nieprawdę?

> to moje pierwsze tabletki -nigdy nie brałam wczesniej.. .

Dalej informacje z ulotki powinny być wiążące.

> Wydaje mi się ,że forum jest od tego zeby wymieniac sie
                  > spostrzezeniami i pytac jezeli ma sie wątpilwości..

Ale rozsądek też jest przydatny. A poza tym pamiętaj, że na forum jest
                  ileś(dziesiąt) całkowicie anonimowych użytkowników. Ich spostrzeżenia nie
                  powinny być dla Ciebie wiążące, szczególnie w sprawie, w której ulotka i lekarz
                  dają Ci jednoznaczną informację.

> lekarza tez sie zapytałam ale to jest taka kwesta ,ze wolałam sie upewnic.

Upewnić na forum pełnym anonimowych internautów?! suspicious

> dzieki dla wszystkich które
                  > rozumieja i potrafia kulturalnie udzielić inf ..reszte pozostawiam bez
                  > komentarzaindifferent

Chcesz powiedzieć, że jestem niekulturalna? ;->
                  • rozpusta2000 Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 19:15
                    tak tak uważam a i jeszcze ejdno ni chcesz to nie pisz nic do mnie - po jaka
                    cholere piszesz skoro jest to dla Ciebie tai problem ...;/;/;/
                    • the_kami Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 20:43
                      Yyyyyy... masz rację, już nie będę.
                      Ale Ty popracuj nad tekstem zanim wciśniesz 'wyślij', bo ciężko zorientować się,
                      co miałaś na myśli suspicious
                • magdaksp Re: dziwne pytanie.....:] 09.08.06, 13:17
                  to ja nierozumiem.przeczytalas ulotke jest tam napisane ze jestes zabezpieczona
                  po pierwszej tabletce i jeszcze masz watpliwosci?moze daruj sobie branie
                  tabletek i zostaw je ludziom myslacym bo tak caly czas bedziesz sie bala ze
                  niejestes zabezpieczona
                  • rozpusta2000 Re: dziwne pytanie.....:] 10.08.06, 14:35
                    sugerujesz ,ze ja jetsem człowiekeim nie myslącym...indifferent ... nikt Ci nie kazał
                    tutaj cos pisac ... nie wiem po co si ewypowiadasz ,,..... jeżeli jestes taka
                    wszechwiedzaca i nie masz ochoty polemizowac z kims to poprostu zamknij buźke i
                    nie wchodź na moje posty to wszystko na ten temat !!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka