rozpusta2000 07.08.06, 13:14 otóż wczoraj wziełam 6 tabletke (pierwszy raz biorę pigułki) i sie kochałam z chłopakiem... i chciałabym sie dowiedzieć czy istnieje możliwość zajscia w ciąże? dzięki za odp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agoolinka Re: dziwne pytanie.....:] 07.08.06, 13:42 ZAWSZE istnieje ryzyko ciązy.. bo tabletki nie dają 100% ochrony. Odpowiedz Link
nostress.ka21 Re: dziwne pytanie.....:] 07.08.06, 18:17 Nie strasz dziewczyny!!!! Owszem isnieje ryzyko ale jakiś 1%, tylko nie popadaj w paranoje i jak w ciąże nie zajdziesz to nie oglaszaj wszem i wobec ze bezpłodna jesteś sorki Odpowiedz Link
rozpusta2000 Re: dziwne pytanie.....:] 07.08.06, 21:34 dzięki za wszystkie inf - miejmy nadzieje ,ze jestem w tj grupie 99% P i wam życe tego samego dziewczynki Odpowiedz Link
rozpusta2000 Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 13:58 magdaksp napisała: > napewno nie czytala,bo po co?...yyy czytałam chyba z 10 razy i jest napisane ze juz po 1 jestem zabezpieczona... to moje pierwsze tabletki -nigdy nie brałam wczesniej.. .Wydaje mi się ,że forum jest od tego zeby wymieniac sie spostrzezeniami i pytac jezeli ma sie wątpilwości.. lekarza tez sie zapytałam ale to jest taka kwesta ,ze wolałam sie upewnic. dzieki dla wszystkich które rozumieja i potrafia kulturalnie udzielić inf ..reszte pozostawiam bez komentarza Odpowiedz Link
the_kami Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 14:48 rozpusta2000 napisała: > yyy czytałam chyba z 10 razy i jest napisane > ze juz po 1 jestem zabezpieczona... No i co? To, co pisze producent nie jest dla Ciebie wystarczająco pewna informacja? Sądzisz, że jakikolwiek koncern naraziłby się na tysiące procesów i wielomilionowe odszkodowania pisząc nieprawdę? > to moje pierwsze tabletki -nigdy nie brałam wczesniej.. . Dalej informacje z ulotki powinny być wiążące. > Wydaje mi się ,że forum jest od tego zeby wymieniac sie > spostrzezeniami i pytac jezeli ma sie wątpilwości.. Ale rozsądek też jest przydatny. A poza tym pamiętaj, że na forum jest ileś(dziesiąt) całkowicie anonimowych użytkowników. Ich spostrzeżenia nie powinny być dla Ciebie wiążące, szczególnie w sprawie, w której ulotka i lekarz dają Ci jednoznaczną informację. > lekarza tez sie zapytałam ale to jest taka kwesta ,ze wolałam sie upewnic. Upewnić na forum pełnym anonimowych internautów?! > dzieki dla wszystkich które > rozumieja i potrafia kulturalnie udzielić inf ..reszte pozostawiam bez > komentarza Chcesz powiedzieć, że jestem niekulturalna? ;-> Odpowiedz Link
rozpusta2000 Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 19:15 tak tak uważam a i jeszcze ejdno ni chcesz to nie pisz nic do mnie - po jaka cholere piszesz skoro jest to dla Ciebie tai problem ...;/;/;/ Odpowiedz Link
the_kami Re: dziwne pytanie.....:] 08.08.06, 20:43 Yyyyyy... masz rację, już nie będę. Ale Ty popracuj nad tekstem zanim wciśniesz 'wyślij', bo ciężko zorientować się, co miałaś na myśli Odpowiedz Link
magdaksp Re: dziwne pytanie.....:] 09.08.06, 13:17 to ja nierozumiem.przeczytalas ulotke jest tam napisane ze jestes zabezpieczona po pierwszej tabletce i jeszcze masz watpliwosci?moze daruj sobie branie tabletek i zostaw je ludziom myslacym bo tak caly czas bedziesz sie bala ze niejestes zabezpieczona Odpowiedz Link
rozpusta2000 Re: dziwne pytanie.....:] 10.08.06, 14:35 sugerujesz ,ze ja jetsem człowiekeim nie myslącym... ... nikt Ci nie kazał tutaj cos pisac ... nie wiem po co si ewypowiadasz ,,..... jeżeli jestes taka wszechwiedzaca i nie masz ochoty polemizowac z kims to poprostu zamknij buźke i nie wchodź na moje posty to wszystko na ten temat !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link