Dodaj do ulubionych

PCOS a piersi

19.06.04, 11:29
Dziewczynyczy wielkość piersi jest związana z tym naszym dziadostwem?
Bo ja poczyniłam małe obserwacje :) i... 3 dziewczyny które znam z PCO to sa babeczki niczego sobie (w tym ja) a piersi jak na lekarstwo :( Przeciez jak na ulicy czy gdziekolwiek widzi się "grubą babe" to widać że ma czym oddychać, a my takie nieproporcjonalne jesteśmy - wszędzie nas dużo a tam jak na złość efekt jak po diecie odchudzającej!!! A jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • justynek13 Re: PCOS a piersi 19.06.04, 19:14
      płaska jestem jak decha i grube dupsko
      • karolinach3 Re: PCOS a piersi 21.06.04, 07:48
        A ja muszę Was zmartwić. Moze nie jestem zachwycona do końca jakością, ale
        panowie na pewno są zachwyceni ilością moich cm w biuście. wielki nie jst ale
        zdecydowanie bardzo zauważalny ;) moze to kwestia odkładanie się tłuszczu?? bo
        genetycznie tez powinnam byc płaska.
        • justynek13 Re: PCOS a piersi 24.06.04, 13:24
          zazdroszczę!!!
          • karolinach3 Re: PCOS a piersi 24.06.04, 14:32
            spoko spoko - nie ma czego zamienilabym moje piersi na piekna sportową
            nieowłosioną sylwetkę ;)
            • justynek13 Re: PCOS a piersi 25.06.04, 08:31
              karolka! ty to mnie zawsze "rozwalasz" Przychodze rano do pracy i sparwdzam co
              nowego na forum. jescze troche spie, trochę jestem "nietomna" . I jak przecztam
              twój komentarz normalnie usmiech od ucha do ucha. podziwiam twój OPTYMIZM
              poczucie humoru, wogóle skąd jestes , ja z gdańska. Może wybierasz sie nad
              morze w tym roku? Buziaki i tak dalej trzymaj , jestes SUPER DZIEWCZYNA!!
              • karolinach3 Re: PCOS a piersi 25.06.04, 15:37
                Justynko, bardzo sie ciesze ze tak na Ciebie działam, ale uwirz mi wcale nie
                jestem taka optymistyczna ;) bywa ze wpadam w histerie i wtedy dopiero jest
                normalna trillero-komedia;) tez mi sie podoba nasza znajomosc:)moze faktycznie
                kiedys cos z tym zrobimy;) nie mieszkamy blisko, ale nie tez starsznie daleko -
                ja mieszkam w Bydgoszczy:) a Trójmiasto jest piękne - jak sie bede wybierac -
                dam znac i bedziesz musiala łazic ze mna po molo w Sopocie, chociaz pewnie
                masz tego powyzej uszu;)
                • justynek13 Re: PCOS a piersi 28.06.04, 08:25
                  hihi, a ja własnie lubie jak ktos przyjeżdża spoza trójmiasta, to jedyna okazja
                  zeby połazic po molo:-)Tak na codzień to nie ma czasu i jakos checi, ale jak
                  juz tam jestem- jest super fajnie
                  • karolinach3 Re: PCOS a piersi 28.06.04, 10:31
                    no to jestesmy umowione;) polazimy tak z piec gozin - tylki nam schudna i Ty
                    sie nasycisz molem, az do nastepnej wizyty gosci spoza trójmiasta;)
    • pco Re: PCOS a piersi 23.06.04, 14:38
      hmmm u mnie miseczka C-D (zalezy od firmy stanika) nie jest zle, calkiem ok
      komponuje sie z reszta figury.

Jesli tyje - odklada mi sie w brzuchu pozniej w udach - w tej samej kolejnosci
      tez chudne.
      • justynek13 Re: PCOS a piersi 25.06.04, 08:34
        b:-( głównym jego składnikiem jest gąbka, wkładki silikonowe i inne wynalazki.
        Cóż paru zakochanych facetów nawet usiłowało udawac ze są fajne:-) i chwała i m
        za to:-)
        • karolinach3 Re: PCOS a piersi 25.06.04, 15:38
          i moze wcale nie udawali?? na pewno naprawde są!!!! :)
      • iwtryf Re: PCOS a piersi 09.11.04, 11:43
        u mnie zawsze było mało, jak "się przybrało" to i rozmiar się zwiększył, nie
        wiem, może i już jest C.
        Choc zgadzam sie, mogłabym i z piersi obciąc jakby i z tylka zjechalo.
        Smukla nieowlosiona sylwetka to marzenie ;-)

choc koczkodana jeszcze nie przypominam ;-))
    • ishrat Re: PCOS a piersi 09.11.04, 11:37
      no ja niestety narzekam ale w druga strone, mam cos ponad DD w biuscie
      nastomiast w biodrach przepisowe 90 cm. Szkoda ze talii nie mam w ogole.
      Wszystko mi sie na brzuchu i wpiersiach odklada. Jak tyje to najpierw w
      biuscie, potem brzuch, jak chudne... sorki, nie chudne. :) Ale jezeli to
      mozliwe to chetnie sie ze wszystkimi podziele :D
    • magdary Re: PCOS a piersi 09.11.04, 11:47
      ja nrzekam raczej w druga stronę :( biustonosze na zamówienie tylko w tej
      chwili :( sklepowe pod biustem ok ale miseczki (chyba raczej miski!!!) za
      małe ..
      • agakra Re: PCOS a piersi 09.11.04, 13:39
        ja nosze D, ale jak chudne, to na szczęscie one też chudna. Najchętniej bym je
        sobie pomniejszyła o jeden rozmiar, ale mąż po prostu zaczyna płakać jak o tym
        wspominam
        • magdary Re: PCOS a piersi 09.11.04, 13:41
          operacja na zmniejszenie kosztuje 4000 od sztuki a moze za komplet.. ale potem
          moga byc problemy z karmieniem wiec na razie wzielam sie za odchudzanie.. mam
          nadzieje ze nie obwisną za bardzo..

moj tez wybija mi pomysl zmniejszania :)
    • anettebb Re: PCOS a piersi 09.11.04, 13:44
      ja niestety należę do płaskich PCÓWek...ledwie B i przyznam wcześniej nie
      martwiło mnie to wcale, ale kiedy mężczyźni w moim otoczeniu woleli kobietki
      mające czym oddychać zaczęłam mieć kompleksy...do tego kobiety obdarzone
      obfitszym biustem jeszcze bardziej go uwydatniają więc nie mam wtedy żadnych
      szans...ale co zrobić:((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka