Dodaj do ulubionych

Co zamiast tabletek?

25.11.06, 15:56
Skończyłam brać cilest i nie chcę wracać do pigułek. Chciałabym zastosować jakieś środki plemnikobójcze. Może jakiś używacie i możecie polecić. Lekarz poradził mi DELFEN, ale nie mogę tego nigdzie dostać. Dzięki za rady.
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Co zamiast tabletek? 27.11.06, 09:50
      oj, ten twoje lekarz jakis niedzisiejszy - delfenu nie ma juz w sprzedazy.
      • tygrysek2006 Re: Co zamiast tabletek? 27.11.06, 10:13
        To może znasz coś (z jakiś środków plemnikobójczych), którym mogłabym zastąpić tabletki?
        • agatka_to_ja Re: Co zamiast tabletek? 27.11.06, 10:18
          jedynie prezerwatywy ze srodkiem plemnikobojczym.
          na polskim rynku nie ma juz zadnych kremów plemnikobojczych ( z tego co wiem)
    • muminkan Re: Co zamiast tabletek? 27.11.06, 12:59
      ja przez pewien czas stosowalam globulki patentex oval oczywiscie wraz z
      prezerwatywa, wszystko bylo ok, ale przeszlam na pigulki bo jestem straszna
      panikara i wolalam miec swiety spokoj, ale podobno gumka + globulka jest dosc
      dobrym zabezpieczeniem, mi sie nic zlego nie przydazylo. jedna wada jest to ze
      czasem moga wyciekac, ale mi sie to nie przydazalo i nic nie pieklo. powodzenia
      • tygrysek2006 Re: Co zamiast tabletek? 27.11.06, 15:49
        Dzięki. Ja też jestem panikarą i dlatego się boję. Ale też mam plan: globulki i prezerwatywa. Globulki rónież dostałam Patentex oval, nic innego niestety nie było. Czy na naszym rynku faktycznie nie ma już takich środków? Z tabletek anty musiałam zrezygnować i teraz zrobię sobie przymusową przerwę, bo po odstawieniu słyszałam, że można bardzo szybko zajść w ciążę, czego nie chcę zbyt wcześnie. A potem te środki plemnikobójcze i gumka. Miejmy nadzieję, że wystarczą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka