angela58 05.07.07, 10:41 Mam pytanie czy któraś z Was dziewczyny brała Tabletki Nivelazione Woman na ujędrnianie biustu? Czy faktycznie te tabletki ujędrniaja biust czy to tylko taka ściema. Czy mają jakieś skutki uboczne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: Tabletki Nivelazione Woman - ujędrnianie bius 05.07.07, 11:01 ja pierdole.. kolejna idiotka, ktora wierzy, ze po tabletce cos jej sie stanie z biustem.. no i CO TO MA WSPOLNEGO Z ANTYKONCEPCJA?????????????????????????? Odpowiedz Link
turzyca Re: Tabletki Nivelazione Woman - ujędrnianie bius 05.07.07, 11:17 kobita idz Ty sobie kup dobry stanik: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 to Ci sie biust bedzie ladnie trzymal nawet jak go zdejmiesz. I nie lam regulaminu forum! Odpowiedz Link
doral2 Re: Tabletki Nivelazione Woman - ujędrnianie bius 05.07.07, 14:31 eeehh, myślę że gdyby były takie rewelacyjne te tabletki to przynajmniej trzy czwarte kobiet na kuli ziemskiej by je brało )) a skoro nie bierze..... Odpowiedz Link
angela58 Do fabianki! 05.07.07, 11:27 Droga fabianko. Idiotkę to sobie zrób i wychowaj. Kulturę to masz poniżej zero. Czy ja napisałam, ze chcę je łykać? Czytaj uważnie. A nie pomyślałaś może że ktoś sie mnie o to zapytał a ja nie wiedziałam co odpowiedzieć i dlatego zadałam takie pytanie na forum? Odpowiedz Link
fabiankaa Re: Do fabianki! 05.07.07, 11:28 na forum ANTYKONCEPCJA????????????????????????? a co ma wspolnego ujedrnianie biustu z antykoncepcją??????????????????????? umiesz uzyc wyszukiwarki? szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html Odpowiedz Link
angela58 Re: Do Fabianki! 05.07.07, 12:13 Droga Fabianko powiem Ci jedno: życie nauczyło mnie jednego, że czasami trzeba takim jak Ty jesteś ustąpować a ułomnym wybaczać bo nie wiedza co czynią. Przyjmnij tę radę jako prezent. Odpowiedz Link
fabiankaa Re: Do Fabianki! 05.07.07, 12:16 Nie zwyklam bełkotliwych bzdur traktowac jako prezentów. I radze skorzystac z wyszukiwarki Odpowiedz Link
turzyca Re: Do Fabianki! 05.07.07, 12:53 A mnie zycie nauczylo, ze przestrzeganie zasad jest oplacalne. Zarowno regulaminu forum, jak i zasad pisowni. Odpowiedz Link