lucasde 21.01.12, 00:06 Witam wszystkich, jestem ciekaw, czy lubicie strony, które wydawnictwa prowadzą na facebooku. Co mogłoby Was skłonić do polubienia takiej strony, jakich informacji czy też "wpisów" wydawców oczekujecie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poczta.literacka Re: Wydawnictwa na Facebooku 21.01.12, 07:16 raczej nudzą mnie. promocja, konkurs, promocja, recenzja, za mało spotkań autorskich, ale też za mało autorów, z którymi warto się spotkać. bardzo trudno jest prowadzić ciekawą "lubię to stronę" na FB. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasde Re: Wydawnictwa na Facebooku 21.01.12, 14:28 pewnie trudno. Czasami jednak Wydawnictwo nie ma mocy przerobowych, aby zorganizować spotkanie z autorem, na które przyjdzie 5 czy 10 osób. A co powinno znaleźć sie na takim profilu wydawnictwa na fb? Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Wydawnictwa na Facebooku 25.01.12, 23:44 Mam w ulubionych przede wszystkim profile wydawnictw książek dla dzieci. Chyba ich walle są najciekawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś