undomestic_goddess 29.04.10, 21:47 Czy ktos widzial gdzies taka ksiazke? Wiem, ze jest, mialam ja w reku, ale, niestety, to byla wystawa ksiazek i dalo sie kupic. Wydana przez Hiszpanow. Przepiekne ilustracje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: Robinson Cruzoe w ilustracjach tylko 03.05.10, 19:53 google i language tools, bo ja hiszpanskiego nie znam ajubel.com/robinson.html podejrzewam ze o to ci chodzi, faktycznie przepiekne i dzieki za tipa, zaraz kupie Odpowiedz Link
undomestic_goddess Re: Robinson Cruzoe w ilustracjach tylko 04.05.10, 09:28 Wlasnie Ajubel, pieknie dziekuje, jestes cudowna po prostu! Odpowiedz Link
undomestic_goddess Re: Robinson Cruzoe w ilustracjach tylko 04.05.10, 10:56 Moze kogos jeszcze zainteresuje? www.mediavaca.com/engvaca/libros/fichas/15ficha.html Znalazlam dzieki Donce taki opis. Odpowiedz Link
donkaczka Re: Robinson Cruzoe w ilustracjach tylko 04.05.10, 13:50 jakbys szukala, to najtansza jest na francuskim amazonie ogolnie ciezko ja znalezc przyznam Odpowiedz Link