babe_1 06.03.12, 18:18 Witam, czy ktos to czytal ? Polecacie ? Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babe_1 Re: Bombaj. Maximum City 12.03.12, 18:57 Przepraszam, ze podnosze, ale moze jednak ktos mial to w rekach ? Po przeczytaniu Shantaram (podobalo mi sie szalenie) chce wiedziec, czy sie nie zawiode na Bombaju... Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachela Re: Bombaj. Maximum City IP: *.aster.pl 13.03.12, 00:46 po przeczytaniu recenzji widzę, że robisz mi przysługę informacją o tej książce. same och i achy, nagrody, wiec nie powinnaś się zawieść. dzięki za info! a Shantaram bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
babe_1 Re: Bombaj. Maximum City 13.03.12, 19:26 Bardzo prosze :) Ja tez przeczytalam sobie kilka recezji, jednak wciaz mam nadzieje, ze forumowicze czytali i powiedza, co mysla :) Hmm, nie pozostaje nic innego, jak tylko sie zabrac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
asikkafri Re: Bombaj. Maximum City 15.03.12, 09:35 Ha! po przeczytaniu Shantaramu to lepiej trochę odczekaj... Możesz się odrobinę zawieść, bo Maximum City, jest co prawda świetne, ale jednak nie tak porywające, jak książka Robertsa. Nie mniej jednak bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś