Dodaj do ulubionych

Muminki i Buka

06.11.10, 00:16
Czy ktoś z Was zna może jakąś ilustrowaną książkę o Muminkach, gdzie występowałaby Buka? Chodzi o książkę dla 2,5-latki, więc nie ma to być jedna z 9 książek tych "dlugich", tylko ktores z krotkich opowiadan, gdzie przewazaja obrazkismile

Corka siostry jest zafascynowana Buką, bardzo chciałabym jej pod choinkę kupić, jest dużo książek o muminkach, ale po opisach w necie nie wynika, że w którejkolwiek występuje buka.
Obserwuj wątek
    • qlturka.pl Re: Muminki i Buka 20.05.11, 16:04
      Niesamowite. dzieci zazwyczaj bardzo się boją Buki smile
      Jesienią ukaże się piękna książka obrazkowa Tove Jansson - Książka o Mimbli, Muminku i Małej Mi (wyd. EneDueRabe), ale Buki raczej tam nie ma.
    • adota Re: puzzle z muminkami, ale bez buki :( 26.05.11, 09:54
      Jeśli nadal jest zafascynowana Buką, to się nie przyda, ale jesli muminkami ogólnie, to może takie puzzle:

allegro.pl/puzzle-muminki-2x20-elementow-firmy-moomin-i1633297733.html
      Kilka dni temu widziałam na allegro maskotkę Bukę, ale już chyba sie sprzedała.

Pozdrawiam,
      adota
    • margot_susane Re: Muminki i Buka 24.07.11, 00:31

maskotki-Buki nie tylko na allegro - bywają tez w niszowych sklepach www z zabawkami. np. tu: pikinini.pl/zabawy_z_literatura/buka_maskotka
      Cudna jest - sama bym chciała smile)
    • zona_mi Re: Muminki i Buka 06.08.11, 23:41
      Kilka dni temu widziałam w Gdyni, na którymś z kramów, kolczyki - okrągłe, z namalowaną czy naklejoną Buką. Świetne, może gdzieś jeszcze bywają?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka