Gość: Bonita IP: *.static.korbank.pl 08.04.12, 20:42 Co sądzicie na temat książki "Spadkobiercy"? napisaną przez Kaui Hart Hemmings. Nie miałam jeszcze okazji jej przeczytać i nie wiem czy warto ją kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikate Re: Spadkobiercy 08.04.12, 21:12 Przyjemnie się czyta, sprawnie napisane, ale żeby to był jakiś kamień milowy, żeby wstrząsnęło i zostawiło ślad w duszy - to nie :) Książka z gatunku tych, które przeczytać można, lecz dziura w niebie się nie zrobi, jeśli się tego nie uczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonita Re: Spadkobiercy IP: *.static.korbank.pl 10.04.12, 13:32 Dziękuję za odpowiedź :). Uważasz, że warto kupować tę książkę czy jednak lepiej wypożyczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Spadkobiercy 10.04.12, 19:21 Ja bym pożyczyła, ale to moje zdanie. Raczej już nie wrócę do "Spadkobierców" Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Spadkobiercy 12.04.12, 11:40 Ja wyjątkowo najpierw obejrzałam film a teraz jestem w połowie książki. Czyta się super, nie ma rozjazdów z filmem, dosłownie minimalne różnice. Czytam niestety tylko w autobusie więc idzie powoli no i znam już cała treść, co pewnie też ma wpływ. Ale uważam że książka super, mi się bardzo podoba, film zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Spadkobiercy IP: 194.181.100.* 17.07.13, 13:37 Jestem w trakcie czytania. Ogólnie rzecz biorąc - NUDNA! Nie polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś