mietowa_kawa Re: Bezcenny Zygmunt Miłoszewski 25.06.13, 12:44 Właśnie jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mich.z Re: Bezcenny Zygmunt Miłoszewski 26.06.13, 14:32 no właśnie jakie wrażenia ;) czy tutaj ktoś w ogóle coś czyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bezcenny Zygmunt Miłoszewski 26.06.13, 15:36 Ksiązka ukazała się ze trzy dni temu, daj na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Bezcenny Zygmunt Miłoszewski 26.06.13, 17:52 dostałam przedwczoraj, wczoraj w nocy zaczęłam, po przeczytaniu ok. 1/3 jestem zła, ze musiałam iść dziś do pracy i nie mogłam skończyć :) Co będzie dalej - jeszcze nie wiem, ale dotychczasowe doświadczenia z książkami pana Miłoszewskiego mam bardzo pozytywne, więc i tu liczę na to, że pozostałe 2/3 książki mnie nie zawiodą :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzewka.oliwne Re: Bezcenny Zygmunt Miłoszewski 26.06.13, 23:07 A co nowego wydał? Czytałam "Domofon" i byłam pod wrażeniem, "Uwikłanie" trochę gorzej nie mam pojęcia dlaczego on nie jest bardziej znany w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Bezcenny Zygmunt Miłoszewski 26.06.13, 23:18 > A co nowego wydał? Tytuł powieści masz w tytule wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu mnie się podobało 03.09.13, 17:46 lekka przyjemna lektura bez pretensji ciekawa, dość skomplikowana intryga rozrzucona w przestrzeni i czasie sporo pracy i głęboki background związany z rynkiem sztuki - to widać w tekście sympatyczne dialogi.. Wada - wyraźnie nawiązanie do pozycji Reverte czy Browna nieco przekoloryzowane i nie do końca naturalne postaci... Jako lekturę wakacyjno-weekendową - polecam! jeep Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Ja czekam na powrót Szackiego 03.09.13, 21:52 ...bo "Bezcenny" mnie niestety znudził. Dużo efekciarskich zwrotów akcji, ale mało wciągającej intrygi. Więcej napisałam w blogowej recenzji, ale ogólnie nie polecam. Natomiast z całą mocą polecam "Uwikłanie", Ziarno prawdy" i "Domofon", jeśli ktoś jeszcze nie czytał :) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: Bezcenny Zygmunt Miłoszewski 03.09.13, 21:55 ja właśnie skończyłam i swoją opinię wyraziłam na forum Kryminały i sensacje: forum.gazeta.pl/forum/w,33434,145441674,146680651,tez_przeczytalam.html Odpowiedz Link Zgłoś