Gość: jo-asiunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:50 Jolanty brach-Czainy? Bardzo zależy mi na tej ksiażce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociamama Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN 19.07.05, 21:36 mozna kupic na stornach Efki www.efka.org.pl/sklep/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:57 No własnie nie mozna! chyba nakład jest wyczerpany, ale wyszukiwarka nie znajduje produktu:( Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN 20.07.05, 10:27 Napisz do nich meila:) Zazwyczaj mają parę egzemplarzy. a ddlatego, że niewiele, nie ma ich na stronach. Kupowałam tam Szczukę i też nie było na stronie, a mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:35 wlaśnie mi odpowiedzieli, że nie mają:( Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN 20.07.05, 10:58 No to jest to pewien problem. Zdaje się, że ksiązka wyszła tylko raz. A jeśli mogę zapytać - jest ci potrzebna do przeczytania czy czegoś konkretniejszego -- -> jako bibliografia? Myślę, że powinnas ją znależć bez problemu w jakiejś bibliotece uczelnianej, np. polonistyki lub filozofii Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN 20.07.05, 11:02 oprócz tego niewatpliwie miałaś niefart:)))))) www.allegro.pl/show_item.php?item=57214572 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dia Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:51 Może ja będę mogła pomóc. Koleżanka ma te książee. Prawdopodobnie będzie chciała ja sprzedać . Jutro bede wiedziała na 100% .Zostawiam adres mejlowy : dia_83@tlen.pl Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.stacje.agora.pl 20.07.05, 21:24 O, czekam na wiadomość! (adres gazetowy jo-asiunka@gazeta.pl), albo jeśli wolisz, ja się odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.netmaniak.net / 82.160.18.* 23.07.05, 10:35 Wczoraj widziałam w Wawie w Empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:13 SERIO!? W którym?! Jestem z Wawy, wiec zaraz polecę do sklepu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.netmaniak.net / 82.160.18.* 24.07.05, 12:25 W Domach Centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:22 Kurczę, zadzwoniłam do empiku i nie maja w zadnym w wawie, wg nich. A Ty w jakim widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:28 No właśnie tam dzwoniłam:( Ale dzieki za info, przejdę sie, bo mam blisko. A możesz mi jeszcze napisać, gdzie? Tam na dziale z teorią literatury obok wejścia do antykwariatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.netmaniak.net / 82.160.18.* 24.07.05, 12:31 Kurczę, to już nie wiem, może mam jakieś omamy? Skoro mówią że nie ma... Ja to widziałam (albo mi się przywidziało) w dziale kulturoznawstwo, czy jak on się tam nazywa, w każdym razie tam gdzie gdzie leżą książki z antropologii kulturowej, obok filozofii. Też jutro pójdę zobaczyć, bo jestem ciekawa czy w końcu mają czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:33 dobra, ja też polecę zobaczyć, bo w końcu komputer moze siemylić i mogło im sie zapodziać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka do Sol IP: *.stacje.agora.pl 24.07.05, 16:03 na tej półce leży nowa książka tej autorki - błony umysłu. Ale na okładce jest napis - nowa ksiażka auterki szczelin istnienia - i pewnie dlatego tak zapamiętałaś. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś