Dodaj do ulubionych

Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIENIA?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:50
Jolanty brach-Czainy? Bardzo zależy mi na tej ksiażce.
Obserwuj wątek
    • kociamama Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN 19.07.05, 21:36
      mozna kupic na stornach Efki

www.efka.org.pl/sklep/
      • Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:57
        No własnie nie mozna! chyba nakład jest wyczerpany, ale wyszukiwarka nie
        znajduje produktu:(
        • zdanka1 Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN 20.07.05, 10:27
          Napisz do nich meila:) Zazwyczaj mają parę egzemplarzy. a ddlatego, że
          niewiele, nie ma ich na stronach. Kupowałam tam Szczukę i też nie było na
          stronie, a mieli.
          • Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:35
            wlaśnie mi odpowiedzieli, że nie mają:(
            • zdanka1 Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN 20.07.05, 10:58
              No to jest to pewien problem. Zdaje się, że ksiązka wyszła tylko raz. A jeśli
              mogę zapytać - jest ci potrzebna do przeczytania czy czegoś konkretniejszego --
              -> jako bibliografia? Myślę, że powinnas ją znależć bez problemu w jakiejś
              bibliotece uczelnianej, np. polonistyki lub filozofii
              • zdanka1 Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN 20.07.05, 11:02
                oprócz tego niewatpliwie miałaś niefart:))))))

www.allegro.pl/show_item.php?item=57214572

• Gość: Dia Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:51
      Może ja będę mogła pomóc. Koleżanka ma te książee. Prawdopodobnie będzie
      chciała ja sprzedać . Jutro bede wiedziała na 100% .Zostawiam adres mejlowy :
      dia_83@tlen.pl Pozdrawiam serdecznie:)
      • Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.stacje.agora.pl 20.07.05, 21:24
        O, czekam na wiadomość! (adres gazetowy jo-asiunka@gazeta.pl), albo jeśli
        wolisz, ja się odezwę.
        • Gość: sol Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.netmaniak.net / 82.160.18.* 23.07.05, 10:35
          Wczoraj widziałam w Wawie w Empiku.
          • Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:13
            SERIO!? W którym?! Jestem z Wawy, wiec zaraz polecę do sklepu!
            • Gość: sol Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.netmaniak.net / 82.160.18.* 24.07.05, 12:25
              W Domach Centrum.
          • Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:22
            Kurczę, zadzwoniłam do empiku i nie maja w zadnym w wawie, wg nich. A Ty w jakim
            widziałaś?
            • Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:28
              No właśnie tam dzwoniłam:( Ale dzieki za info, przejdę sie, bo mam blisko. A
              możesz mi jeszcze napisać, gdzie? Tam na dziale z teorią literatury obok wejścia
              do antykwariatu?
              • Gość: sol Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.netmaniak.net / 82.160.18.* 24.07.05, 12:31
                Kurczę, to już nie wiem, może mam jakieś omamy? Skoro mówią że nie ma...
                Ja to widziałam (albo mi się przywidziało) w dziale kulturoznawstwo, czy jak on
                się tam nazywa, w każdym razie tam gdzie gdzie leżą książki z antropologii
                kulturowej, obok filozofii.
                Też jutro pójdę zobaczyć, bo jestem ciekawa czy w końcu mają czy nie :)
                • Gość: jo-asiunka Re: Czy ktoś chciałby pozbyć się SZCZELIN ISTNIEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:33
                  dobra, ja też polecę zobaczyć, bo w końcu komputer moze siemylić i mogło im sie
                  zapodziać:)
    • Gość: jo-asiunka do Sol IP: *.stacje.agora.pl 24.07.05, 16:03
      na tej półce leży nowa książka tej autorki - błony umysłu. Ale na okładce jest
      napis - nowa ksiażka auterki szczelin istnienia - i pewnie dlatego tak
      zapamiętałaś. Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka