Dodaj do ulubionych

Giełdy książek - Wrocław

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.05, 20:20
Witam,
czy znacie miejsca we Wrocławiu gdzie można kupić tanie książki. Na pewno jest wiele miejsc, giełd, bazarów, gdzie ludzie wyprzedają swoje biblioteczki i gdzie za kilka złotych można kupić dobre książki. Ja sam podaję tylne przejście na dworcu PKP. Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: Giełdy książek - Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.08.05, 08:04
      Na pewno tania ksiazka na ul. Ruskiej i swidnickiej,moznatam dostac duzo
      interesujacych ksiazek w przystepnej cenie. Czesto tez biblioteki sprzedaja
      ksiazki tyle tylko ze sa one juz troche zniszczone
      • asieka Re: Giełdy książek - Wrocław 01.08.05, 16:09
        no i w niedzielę na Świebodzkim.
    • Gość: Asieka Re: Giełdy książek - Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:51
      Byłam wczoraj zerknąć to tam mają w tym stoisku na dworcu- bida z nędzą, panie.
      Tzn książek nawet sporo, ale ceny absolutnie z sufitu. Fantastyka z Iskier po 7-
      12 zł, Trepka, Boruń, Chruszczewski też po 10 zeta, no sorry, ale te pozycje
      można kupić niemal w pierwszej lepszej bibliotece. Bo we wrocławskich
      bibliotekach trwa permanentna wyprzedaż książek, warto tam zalgądać (cenowo od
      50 gr do 2 zł za knigę).

Jeszcze ciekawe rzeczy można kupić w taniej książce na Duboisa.
      • kawa_malinowa Re: Giełdy książek - Wrocław 05.08.05, 18:09
        A ja lubie to stoisko na dworcu :) Ostatnio kupilam "moralnosc pani Dulskiej" z
        BN-ki za 4 zlote.

Poza tym rewelacyjne jest CentrumTaniejKsiazki na Solnym. Tam to dopiero mozna
        wydawac :) I klasyka, i nowsze ksiazki, duzo opracowan na temat literatury,
        esejow i publicystki. Generalnie jest taniej niz gdzieindziej, a do tego mozna
        nieraz kupic cos duuuuuzo taniej.

A dzisiaj bylam na Kuzniczej w ksiegarni jezykowej - maja spore obnizki. Czesc
        ksiazek jest mocno przeceniona - tak z pomocy dydaktycznych jak i z
        beletrystyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka