umbradomini1 12.08.05, 20:27 Moim zdaniem jeden z najlepiej "skreślonych" bohaterów polskiej literatury współczesnej, no i bardzo przypomina moich sąsiadów:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacper Re: Jakub Wędrowycz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:32 a co, sasiedzi egzorcysci-amatorzy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
halszka_m Re: Jakub Wędrowycz..... 12.08.05, 23:32 hyh, pewnie pędzą bimber i ścigają go z dubeltówką. I jedzą dziwne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Jakub Wędrowycz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:51 w hurtowych ilosciach zuzywaja linki hamulcowe, nie posiadajac przy tym samochodu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Jakub Wędrowycz..... 13.08.05, 09:20 nic nie napiszę, bo mnie znajdą i potraktują linką hamulcową, jeśli mają internet (w co wątpię)... Nie, oni to smajosze pryty truskawkowej, o dziwnym jedzonku nie wiem (na szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Jakub Wędrowycz..... 13.08.05, 11:00 To co? Sprzedaja u Was ten trunek? :) Ja sie oczywiscie dolaczam do fanklubu Jakuba W. - podejrzewam, ze jestesmy spokrewnieni, ale cicho sza! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Jakub Wędrowycz..... 13.08.05, 14:14 Jest truskawka, malyna, wiśnia i cytrynka- wczoraj byłem sprawdzić, ale nie kupiłem, by nie wywoływać szoku u pań sklepowych. Kawo, to dzięki Tobie wszystko!!!! Dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Jakub Wędrowycz..... 13.08.05, 11:17 A swoją drogą, to jest niewiele książek, w których głównym bohaterem jest taki brudas, kłusownik i bimbrownik- de facto postać mało sympatyczna. Ale jak tu nie lubić Jakuba? Chociaż nie wiem, czy chciałabym mieć go za sąsiada... Odpowiedz Link Zgłoś