konop 05.09.02, 12:08 Uff...! na szczęście Balbina Graff sie nie załapała..! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: Finaliści NIKE IP: *.pool.mediaWays.net 05.09.02, 13:31 no a jak miala sie zalapac? widziales sklad jury? ja nie twierdze, ze ten swiat bez kobiet to arcydzielo, ale praca pionierska w polsce. zaluje, ze odpadla, mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Finaliści NIKE IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 21:08 czemu Balbina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Finaliści NIKE IP: *.pool.mediaWays.net 05.09.02, 22:17 bo ten konop jest zlosliwy. ale nie on jeden. e tam, nawet nie ma co mu podtrzymywac watku, ale mimo to, podro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Finaliści NAJKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 22:40 Dawno, dawno temu, jakis gosc w jakims watku chwalil sie, ze czytal dowod Graffownej i tam stalo Balbina. Spytalem sie czy przypadkiem nie jest kanarem, ale watek sie urwal. Moze to ten sam kanar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Finaliści NAJKI IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 21:44 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dawno, dawno temu, jakis gosc w jakims watku chwalil sie, ze czytal dowod > Graffownej i tam stalo Balbina. Spytalem sie czy przypadkiem nie jest kanarem, > ale watek sie urwal. Moze to ten sam kanar? Też spotkałem już gdzieś taką informację. Swoją droga, gdyby to była prawda, to wychodzi na to, że ta bezkompromisowa bojowniczka łatwo ulega stereotypom skoro wstydzi się nieco staroświeckiego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: Finaliści NAJKI 26.09.02, 12:01 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dawno, dawno temu, jakis gosc w jakims watku chwalil sie, ze czytal dowod > Graffownej i tam stalo Balbina. Spytalem sie czy przypadkiem nie jest kanarem, > ale watek sie urwal. Moze to ten sam kanar? Tak, to ja byłem tym kanarem....i czytałem bo wypadł Jej w knajpie, a ja go znalazłem pod stołem...zresztą ja płaciłem....co nie zmienia faktu, że twórczości ( i od razu powiem że urody też) nie cenie... Odpowiedz Link Zgłoś