Dodaj do ulubionych

Jak się kończą "Wyznania Hochsztaplera Feliksa Kr?

IP: *.chello.pl 02.10.05, 02:50
Czyżby akcją w Lizbonie z uroczą panią Katschke??? Jakoś mi nie pasuje, a na
książce nie widzę, żeby był podział na tomy (stare wydanie, kupione w
antykwariacie).
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Jak się kończą "Wyznania Hochsztaplera Feliks IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.10.05, 09:16
      A przeczytaj sobie, taż to granda pytać na tym forum o koniec jakiejś książki
      • Gość: beember Re: Jak się kończą "Wyznania Hochsztaplera Feliks IP: *.chello.pl 02.10.05, 12:59
        Hmm, chyba chciałeś za wszelką cenę użyć słowa "granda" i się czepiasz. Jak
        napisałem, że coś mi w tym zakończeniu nie pasuje, jakby książka urywała się
        nagle to znaczy, że ją przeczytałem i nie jestem świadomy, czy istnieje drugi tom.
        • yanga Re: Jak się kończą "Wyznania Hochsztaplera Feliks 02.10.05, 13:06
          Nie istnieje. Ja też miałam podobne wrażenie, nic się nie przejmuj.
          • wqrwiony pożegnaniem 02.10.05, 19:46
            i faktycznie jest wrażenie jakby coś się rwało i urywało :
            s46.yousendit.com/d.aspx?id=10QSZ4GEPWX6R1XXDQ0M8KL5FO
            • Gość: beember Re: pożegnaniem IP: *.chello.pl 02.10.05, 21:11
              Dziękuję za informację, szkoda, nawet się nie pożegnał z czytelnikami i nie
              opisał, jak trafił do więzienia. To była chyba ostatnia powieść Manna, czyżby
              nie zdążył skończyć?
              • ben-oni Re: pożegnaniem 03.10.05, 12:49
                No , nareszcie doszedłeś do tego ! Właśnie tak , jest to książka nie skończona
                ( bez wielkiej straty dla literatury - "Czasami i Homer przyśnie" ). Ukłonów
                nie będzie , kurtyna nie spadnie i do kasy nikt nie idzie . Cóż , tak bywa .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka