Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 07:34 Dziń dybry ! Witam ! Czy u Was też tak zzzzimno ??? Cholery można dostać z taką wiosną !!! Jak tam nastroje, świąteczne i nie tylko ??? U mnie jakoś nie bardzo. Pozdrawiam i czekam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: 80.72.33.* 27.03.02, 08:04 Gość portalu: Nala napisał(a): > Dziń dybry ! Witam ! Ziec dobry! > Czy u Was też tak zzzzimno ??? Nooooo. > Cholery można dostać z taką wiosną !!! Mozna. > Jak tam nastroje, świąteczne i nie tylko ??? U mnie jakoś nie bardzo. Nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:05 U mnie dzisaij zdecydowanie lepiej: JEEEEEEST SŁOŃCEEEEEEEEEE!!!!!!!!! A poza tym w piątek (Wielki) mam urlop i w lany Wtorek też . Jezu jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:26 hihihi... :-))) Mości Jarosławie, czemu tak lakonicznie ??? Droga, Miłościwie nam patronująca Meve ! Ja w piątek TEŻ mam wolne (we wtorek niestety nie :-((( ). Zaraz, zaraz - jaki LANY WTOREK ????????? Czyżbym coś przeoczyła ??? Co to znaczy ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: 80.72.33.* 27.03.02, 08:31 W strachu zyje... jajka kazali mi na piatek ugotowac - przeciez moge sie poparzyc!!! I to jeszcze kilka minut we wrzatku kazali mi trzymac... Okrutnicy!!! Na moje obiekcje powiedzieli, ze moge ugotowac kurze. Przeciez ja tez moze bolec... Co za okrutna rzeczywistosc! Nigdy nie bylem sadysta, a poza tym dlaczego kurze, a nie kogutowi??? Ciemny cos jestem... Znowu wylazi ze mnie "kolor wlosow". ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:46 OJEEEEJJJJJJ !!!!!!!!! Faktycznie sadyści !!! To pewnie Twoja teściowa wpadła na ten szatański pomysł ! A żona co na to ?? Potem będzie mieć takiego niepełnowartościowego męża ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: 80.72.33.* 27.03.02, 08:51 nie! To pomysl jednej takiej kolezanki z... pracy... No wiesz... Ma byc milo i sympatycznie - zyczenia, caluski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Gotowanie jaj!ek na Bardzo Twardo :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 09:17 No tak, to zmienia sytuację ! :-) A ja o takie niecne zamiary posądzam niewinną Mamusię ! Ale i tak radzę Ci uważać ! W kuchni ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Gotowanie jaj!ek na Bardzo Twardo :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 09:57 Gość portalu: Nala napisał(a): > A ja o takie niecne zamiary posądzam niewinną Mamusię ! Zupelnie bezzasadnie! > Ale i tak radzę Ci uważać ! W kuchni ! Bede uwazal! Qrcze, znowu cos obiecalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 08:32 Gość portalu: Nala napisał(a): > > Dziń dybry ! Witam ! > Czy u Was też tak zzzzimno ??? zimno .. slabo zescie tego nazgula topili bo msci sie ;) > Cholery można dostać z taką wiosną !!! moze glodowka protestacyjna? :P > Jak tam nastroje, świąteczne i nie tylko ??? U mnie jakoś nie bardzo. > Pozdrawiam i czekam. Nala u mnie tez na razie slabo ;).. spac mi sie chce :).. wlaczylm wczoraj taka gieke Fallout na chwile i do 3 rano siedzialem .. to nie byl dobry pomysl :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:49 O, nasz zagubiony Elf się raczył pojawić. Witam, witam !!! A było nie siedzieć po nocach "na" kompie ??? Grać się zachciało, to teraz trzeba cierpieć ! Do wieczora. Albo do następnej nocnej rozrywki ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>>jaja IP: 217.97.138.* 27.03.02, 10:18 Brrrrrrr.....!!!! Zimno!!! i smętnie!!!! Ale i tak - dzień dobry... Jarosławie - bardzo ambitne zadanie przed tobą!!! A czy na jajkach masz cos namalować (ewentualnie wydrapać) czy też mają być takie całkiem gołe??? Tak czy inaczej - pamiętaj aby je umyć...:-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>>jaja IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 10:35 No proszę !!! Jak o jajach, to pierwsza do rozmowy !!! A tak, to trzeba na czekać do południa !!! :-))) Ale masz rację Monia, gołe tak jakoś nie pasują ! Do koszyczka Wielkanocnego przecież !!!!!!! Najładniejsze są kolorowe ! Albo można je ugotować w łupach z cebuli, aaalbo można pomalować, aaaalbo można coś wyskrobać !!! Też !!! Na nich !!! A jak się później ładnie komponują z otoczeniem !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>>jaja IP: 217.97.138.* 27.03.02, 10:44 ...do tego jeszcze ugotowana kiełbaska (biała?) i trochę przystroić...:-)))))))))))))))))))) ...a poza tym - do jakiego południa się nie pojawiam??? jedenastej nie ma!!! :-))))))) Znowu kapitalista siedział na karku...No, ale zobaczyłam te jaja i już po prostu musiałam... Jaja można ugotować w łupinach z cebuli....a potem je podrapać jakos ładnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: >>>jaja IP: 80.72.33.* 27.03.02, 10:56 Gość portalu: monia napisał(a): > Jaja można ugotować w łupinach z cebuli....a potem je podrapać jakos ładnie :-) > )) a czy to nie boli? ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>>jaja IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:03 może....ale by było ładne - musi pocierpieć.........:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>>jaja IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:13 A to nie są wspólne jaja???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek ale jaja.. IP: 80.72.33.* 27.03.02, 10:47 Gość portalu: Nala napisał(a): > Ale masz rację Monia, gołe tak jakoś nie pasują ! A to ciekawe... > Najładniejsze są kolorowe ! Dowcip o fioletowych juz publikowalem na tych lamach > Albo można je ugotować w łupach z cebuli, aaalbo można pomalować, aaaalbo można > coś wyskrobać !!! Też !!! Na nich !!! > A jak się później ładnie komponują z otoczeniem !!! Fakt... tylko, ze te maja byc do konsumpcji i to... w piatek, a wiec przed poswieceniem. i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 10:53 No to teraz musisz tylko pamiętać, żeby je umyć...:-)))) Skoro ma być milutko..buziaczki i takie tam....:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ale jaja.. IP: 80.72.33.* 27.03.02, 10:59 Gość portalu: monia napisał(a): > i takie tam....:-))))))) to znaczy??? Jakie tam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:05 nooo....takie! :-)))))) Jak to tam zwykle bywa...:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ale jaja.. IP: 80.72.33.* 27.03.02, 11:12 To jak to zwykle bywa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:18 Ty Jarosławie, ty!!! Jak mawia mój ulubiony osioł - nie naciskaj, bo się zamknę..:-))) Skąd, jak rany mam wiedzieć, jak u ciebie w firmie tworzy się "miłą atmosferę"??? :-)))))))))))) W różnych miejscach "takie tam" oznacza cos innego. Dopasuj sobie, i już!!! :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ale jaja.. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:14 A ci się znowu kłócą !!!!! I to tym razem o jaja ! Rozejm, rozejm proszę !!!! Przecież idą święta, nie wypada tak na siebie napadać ! :-) Dajcie sobie po .., eee.., nie tak. Dajcie sobie buzi i łapkę i jajo ! Z życzeniami ! Ładnie i kurtularnie ! I każde z jajem z łapce idzie w swoją stronę ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:20 Oj, Nala, Nala...:-))) Działasz wybitnie stymulująco na moją wyobraźnię...:-))))))))))))) My się nie kłócimy, tylko wymieniamy "takie tam różne"...:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ale jaja.. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:27 Gość portalu: monia napisał(a): > Oj, Nala, Nala...:-))) Działasz wybitnie stymulująco na moją wyobraźnię...:-))) > )))))))))) Ja na swoją też !!!!!!!!!!!!!!!! Alem Skorpion w końcu !!!!!!!!!! Ten typ tak ma ! :-))) > My się nie kłócimy, tylko wymieniamy "takie tam różne"...:-)))))))))))) Ja wiem!!! że się nie kłócicie !!! Tylko wymieniacie "takie tam różne" ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:31 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: monia napisał(a): > > > Oj, Nala, Nala...:-))) Działasz wybitnie stymulująco na moją wyobraźnię... > :-))) > > )))))))))) > > > Ja na swoją też !!!!!!!!!!!!!!!! > Alem Skorpion w końcu !!!!!!!!!! > Ten typ tak ma ! > :-))) Autostymulacja??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ale - co tam! -wszystko dla ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ale jaja.. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:37 Gość portalu: monia napisał(a): > Autostymulacja??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Niby czemu niiii ????? :-))) Autostymulacja dobra na wszystko !!! Na to TEŻ !!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:41 ...zwłaszcza na TO!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve No ładnie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:39 wychodze na chjwile, atu jaka duyskusja nie za bardzo refleksyjna chyba. Traaaach - jeden grom z jasnego nieba, trach- drugi. Płaszcze pokutne założyć, kaptury na głowe i o "walce z szatanem, światem i ciałem" rozmyślać mi tu!!!!! Traaach - na wszelki wypadek trzeci grom z jasnegonieba! Stymulacji sie zachciało!! - na groch klęczec, Uchh, alem się zsapała, moze koiaczku trochę by się znalazło?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:44 Koniaczku????!!!!! W Wielkim Tygodniu??? W Wielkim Poscie????!!!!! Jawnogrzesznico!!!!!! (też grom!!!!! a co!) Skrytogrzesznica to gdzies w kąciku sączyłaby te procenty...a ta nie! Głosno i na Forum... Wolę ajerkoniak..:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: No ładnie IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 11:48 U mnie swieta na razie objawiaja sie tak ze moje Slonko robi na szydelku serwetke do koszyczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:04 Jakie to ............................ stymulujące wyobraźnię !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:07 A potem szydełeczkiem szynkę a na drutach trochę sałatki ....:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: No ładnie IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 12:09 serwetka sie przykrywa te wszystkie potrawy .. no co wy? nie wiecie? ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:03 Jak Wielki Tydzień, to niech będzie Wielki Ajerkoniaczek !!! A CO ????????? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:09 Miły mój wczoraj ukręcił swieży ajerkoniaczek, bo poprzedni.......wyparował? :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:15 Co Ci ukręcił ???????????????????????????????? Aaaaaa, ajerkoniaczek !!! Ufffff....! A już myślałam.......??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:26 Co myslałas, co?????? Jajka kręcił....z cukrem, z mlekiem, z wanilią....a ja stałam obok i się sliniłam...mmmmm...!!! A potem włochata laleczka wylizała garnek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:33 I nie wyła potem do księżyca ????????????? Łapy jej się nie plątały ????????????????? Ma, widać suka, mocny łeb !!! Ciekawe po kim ??????????? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:39 Padła na posłanie...i zaczęła chrapać...serio! :-)))))) Na wszelki wypadek nalalismy jej wody do pełna...A kosmata morda ulizała się w "Don Pedra"...no wiesz...taka szpiczasta bródka...:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 ajerkoniaczek 27.03.02, 12:26 dzieńdobry, a u mnie ciepło i słońce świeci, ciepło okropne, bo w kurtce rozpiętej iść musiałam dostanę tej żółciutkiej pyszności choć kropelkę? siadłabym sobie w kąciku, cichutko popijała... a poza tym ajerkoniaczek tak miło się komponuje z Wielkanocą, boć przecież z jajków on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: ajerkoniaczek IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:31 OOOooooooooo!!!!!! Jak to niektórzy wiedzą, kiedy się pojawić! :-)))))) Nasci filiżaneczkę jajecznego specjału (ręcyma kręcony, na prawdziwej lasce wanilii!) i rzeknij - jak tam przygotowania do Świąt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:24 Gość portalu: Meve napisał(a): > wychodze na chjwile, atu jaka duyskusja nie za bardzo refleksyjna chyba. > Traaaach - jeden grom z jasnego nieba, trach- drugi. > Płaszcze pokutne założyć, kaptury na głowe i o "walce z szatanem, światem i > ciałem" rozmyślać mi tu!!!!! > Traaach - na wszelki wypadek trzeci grom z jasnegonieba! > Stymulacji sie zachciało!! - na groch klęczec, > Uchh, alem się zsapała, moze koiaczku trochę by się znalazło?:))) Meve, Droga nasza, Miłościwie nam patronująca !!! Te gromy są ................, jak grom z .....itd!!! I po co ??? My tutaj usiłujemy wlać !!!? w siebie nawzajem trochę pozytywnego optymizmu :-), a Ty nas tak brutalnie (nomen omen) gromisz ! Ja rozumiem, Ty dbasz o nasze morale ! I inne kręgosłupy ! A czy TY nie czujesz się stymulowana ? W dodatku refleksyjnie ??? :-))) A o koniaczek, najlepiej - ajer -, poproś Monię. Ma świeżo ukręcony !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: No ładnie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:27 No, OK, ja sobie tak gromię - bo u mnie słońce i optymiznmu/siły więcej. Ale fakt jest taki, że nadzieja powinna być a nie gromy, tak więc przestaje gromić i zdradze Wam w sekrecie, że Luby jądro kompiluje:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: No ładnie IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 12:31 hehehe .. pingwina mu sie zachcialo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Pingwin IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:41 A ma takie zachcianki, kompiluje i kompiluje po mieszkaniu biegają pingwiny,Apacze, czerwone kapelusze na szafach sie walają :)) Takie życie z Lubym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Pingwin IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 13:43 U mnie pingwin cichutko na dysku siedzi i jak dziala to nie ruszam :P czasem sie przydaje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Elfie... IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:59 ...zdradz mi, czy przypadkiem firma Twoja nie zajmuje np. wysylaniem prenumeraty Auto Moto (dawniej - Auto dzis i jutro)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: Elfie... IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 14:06 nie ... przynajmniej ja nic o tym nie wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 No ładnie 27.03.02, 12:35 Gość portalu: Meve napisał(a): >... i zdradze Wam w sekrecie, że Luby jądro kompiluje:)))))) J Ą D R O ??? JEDNO TYLKO, TAK NIE DO PARY ????? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: ... ło Boziuuuuu.... !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:39 Czyje ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Pingwin i kura IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:45 Czyje? No ten tego, Szweda jakiegoś czy innego Norwega:))) Co do serwetek i innych - pierwszy raz wybieramy się z Myszą na tzw. święconkę- przyuczamy ją juz od paru dni- na razie jest na etapie: kura-jajko-pióro- koko- amen. Niezła zabawa, mówię Wam:))) PS Witam JolęJolę bardzo mile!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Pingwin i kura IP: 80.72.33.* 27.03.02, 12:48 JoleJole takze witac mi milo. Ale Jolu ptaki swierkaja w Skaryszewskim dzisiaj... mmmmmhhhhhh... jakbym w ogolniaku byl... na wagarach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Pingwin i kura IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:56 Ojjj ja Nala Nieuważna ! Witam serdecznie naszą drugą zmianę - Jolęjolę !!! Pogody zazdroszczę, u mnie zimno i ponuro. Jak tam świąteczny nastrój ? Czy dostatecznie optymistyczny ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Pingwin i kura IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:49 Niezłe jaja...:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:48 No i komu tu się "wyobraźnia stymuluje" ??? Co ??????????????? Samoistnie w dodatku !!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:50 A komu tu się NIE stymuluje......? :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:25 Gość portalu: monia napisał(a): > A komu tu się NIE stymuluje......? :-))))))))))))))))))))) Mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:27 I nie czujesz się...hmm...wyobcowany? Samotny wsród tłumu...? :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:30 Gość portalu: monia napisał(a): > Samotny wsród tłumu...? :-((( Samotny wsród tłumu pieknych kobiet? Mysle, ze nie... Zawsze lubilem takie towarzystwo ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:32 Te piękne kobiety to gdzie..??? U ciebie w firmie..??? :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:56 Gość portalu: monia napisał(a): > Te piękne kobiety to gdzie..??? U ciebie w firmie..??? Nie. Nie ma piekniejszych niz na tym Forum... ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:59 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) chyba, że na innym Forum.........:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:00 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:32 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Gość portalu: monia napisał(a): > > > A komu tu się NIE stymuluje......? :-))))))))))))))))))))) > > Mnie ;-) A jeśli Ci się NIE stymuluje, to co robi ??????????????????????? Wyobraźnia!!! mówię !? :-) O czym Ty myślisz ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:34 Może jemu wyobraźnia działa bez stymulacji...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:52 po kolei: O czym mysle? O pieknych kobietach, z ktorymi mam zaszczyt dyskutowac w internecie. Wyobraznia? Nie dziala, nie ma takiej potrzeby... wsrod pieknych internautek. ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:58 Ooooo..Nie na darmo zostałes nazwany Pięknoustym.....:-)))))))))))))))))))) Skoro piszesz, że piękne, to znaczy, że jednak wyobraźnię masz "w porządku"... albo nadmierną..do kroćset! :-)))) Nie byobrażaj sobie za wiele..:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:02 Gość portalu: monia napisał(a): > Nie wyobrażaj sobie za wiele.. Dlaczego? Wiosna w koncu... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:04 Ale bardzo wczesna...i zimna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:05 Sa sposoby... np. przestronne kombi... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:10 Masz przestronne kombi??? :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:12 Mam... mozliwosc korzystania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:15 ale fajne zakupy można zrobić..:-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:17 Gość portalu: monia napisał(a): > ale fajne zakupy można zrobić..:-))))))))))))))))))))))))))))) ... zeby tylko... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:20 nooo.....można je potem zużyć...:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:21 zakupy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:23 uhmmmm...:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:24 A jaka jest lista tych zakupow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:26 oj, dłuuuuuuga...:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:31 No to moze skrocic ja do zakupow podlegajacych "zuzyciu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:40 A możesz mi powiedzieć, które NIE podlegają??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:42 Moge, ale wtedy musialbym znac cala liste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:47 co bys nie wymyslił, to i tak się prędzej czy później zużyje, nawej już w samochodzie: - piwo - kurczak pieczony - chustki do nosa - papierosy ...............itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:50 Gość portalu: monia napisał(a): > co bys nie wymyslił, to i tak się prędzej czy później zużyje, nawej już w samoc > hodzie: > - piwo To jest konsumpcja, a nie zuzywanie > - kurczak pieczony Vide powyzsze > - chustki do nosa Tutaj zgoda > - papierosy Nie slyszalem o zuzywaniu papierosow, ale... > ...............itd. Itd to kiedys sie czytalo, a nie zuzywalo... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:55 też można było zużyć...do czego innego... można też było skonsumować... Oj, drobiazgowy jestes....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:02 Gość portalu: monia napisał(a): > Oj, drobiazgowy jestes....:-))) Staram sie jak moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:05 ...a jak nie możesz??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:10 Gość portalu: monia napisał(a): > ...a jak nie możesz??? :-)))) To tym bardziej sie staram. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:13 Dzielny młodzian!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:19 Gość portalu: monia napisał(a): > Dzielny młodzian!!!!! :-))) tylko nie mlodzian!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:21 czemu nie??? ZakLad, że jestes młodszy!!! :-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:48 zaklad, ale... metalurgiczny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) 27.03.02, 14:16 no, jeszcze może być volvo z rozłozonymi siedzeniami i sprawnym ogrzewaniem, acz dla skromności to jeszcze szyby powinne być przyciemniane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:19 jolajola1 napisał(a): > no, jeszcze może być volvo niestety nie Volvo > z rozłozonymi siedzeniami i sprawnym ogrzewaniem, siedzenia sie rozkladaja i ogrzewanie jest sprawne > acz dla skromności to jeszcze szyby powinne być przyciemniane to zamierzam zrobic w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:21 ...na rozpoczęcie sezonu...wycieczkowego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:22 Bingo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:59 O JA CIĘ ......................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za galanteria !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:03 Gość portalu: Nala napisał(a): > Co za galanteria ! ...skorzana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:03 NIE??? Aż się spłoniłam....:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:06 Wygladasz w nim uroczooooo Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) 27.03.02, 14:08 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Wygladasz w nim uroczooooo ... to moze ja też się spłonię? mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:09 Alez... co zapytanie?!? oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:11 A ja ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:14 przeciez nikomu nie bronie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:17 ...i żadna się nie broni!!! :-)))))))))))))Płonią się na potęgę, dziewczyny....:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:20 To wolny kraj!!! No i jest... wiosna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:28 Taka zimna wiosna...ale dialogi cieplutkie...więc niech się płonią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:32 A niech tam... niech plonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:11 ...w tym kombi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:16 Gość portalu: monia napisał(a): > ...w tym kombi??? Co prawda myslalem o rumiencu, ale i w kombi tez pewnie wygladacz uroczoooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:18 a bez kombi jeszcze piękniej.......... :-))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:20 Jak tam wolisz ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:30 A co tu do wolenia...? Nie mam kombi po prostu...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:33 Przeciez ja tez nie mam, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:41 ale....wiesz, kto ma...:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:43 Nie... wiem, jak zdobyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:49 ...ja też wiem, jak zdobyć...nie wiem tylko, ile można za to dostać...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:52 To zalezy od tego, czy repeta (tj. recydywa), czy nie, ale ja myslalem o czyms legalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:57 To ci się chwali....A ja - widzisz - od razu jakies niecne podejrzenia.......Nie ma to jak babska wyobraźnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:12 Gość portalu: monia napisał(a): > Nie ma to jak babska wyobraźnia... A czym sie rozni od "nie-babskiej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:14 babska rozpoczyna proces "wyobrażania sobie" od najgorszej ewentualnosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:20 To znaczy jakiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:23 ojeju...nooo....w tym przypadku od pożyczenia kombiaka bez wiedzy własciciela.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:50 Gość portalu: monia napisał(a): > ojeju...nooo....w tym przypadku od pożyczenia kombiaka bez wiedzy własciciela.. > .. No to zamienmy to na: pozyczenie za wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) 27.03.02, 12:55 A jak tam te bardziej obrzydliwe klimaty świąteczne, te mycia okien, pastowanie podłóg, kurze jeszcze nie lśniące kafelki??? Bo mi zostało tylko szorowanie ścian nad miejscami, gdzie kudłaty i duży Azor lubi sobie spać. Gość portalu: Jarek >JoleJole takze witac mi milo. >Ale Jolu ptaki swierkaja w Skaryszewskim dzisiaj... mmmmmhhhhhh... jakbym w ogolniaku byl... na wagarach ;-) Do Skaryszaka na wagary to mój syn chadza, ja tam bywam jesienią, wiewiórki z córką karmić. Ale pamiętam, jak w młodonastotelnich latach chodziłam tam na spacery z kotem na smyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:05 jolajola1 napisał(a): > A jak tam te bardziej obrzydliwe klimaty świąteczne, te mycia okien, pastowanie > > podłóg, kurze jeszcze nie lśniące kafelki??? Noo, tego, kurze jeszcze nie lśnią kafelki ! Ale będą. OBIECUJĘ !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:06 O, przede mną jeszcze sporo sprzątania....A na wagary chętnie bym sobie poszła...Żeby jeszcze tylko było ciut cieplej... Ja chadzałam albo do Parku Krasińskich, albo do Saskiego.....No i na Starówkę, rzecz jasna....Łza się w oku kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 BOMBA 27.03.02, 13:38 Przed chwila zadzwoniła do mnie córka, że wyrzucili wszystkie dzieci ze szkoły, bo ktoś zadzwonił do szkoły z informacja o podłozonej bombie. Milicja, panika, stali trzy godziny na boisku, pies saperski, pełno niebieskich panów na okolicznych podwórkach....i nic nie znaleziono kretyńskie dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: BOMBA IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:42 Bardzo kretyńskie...Pewnie jakis, z przeproszeniem, gówniarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: BOMBA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:50 Pewnie że kretyński pomysł jakiegoś przygłupa !!! A swoją drogą, na myśl o tych niebieskich panach, zrobiło mi się tak jakoś smerfowato ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: BOMBA IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:54 Ot, po prostu dzien pelen klasowek. Zgaduje sie kilka klas i okresla termin "wspolnej akcji". Czestotliwosc nie czesciej niz raz na semestr. Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: BOMBA 27.03.02, 14:00 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Ot, po prostu dzien pelen klasowek. Zgaduje sie kilka klas i okresla > termin "wspolnej akcji". Czestotliwosc nie czesciej niz raz na semestr. Ale w tej szkole to pierwszy raz, no, wiem przynajmniej o ostatnich 7 latach. Szkoła jest dosyć lubiana przez dzieciaki, więc tym bardziej dziwi taki numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: BOMBA IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:04 Zawsze znajdzie sie jakis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: BOMBA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:13 A może to ktoś z dyrekcji ??? No wiecie, wiosna i w ogóle !? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Powolne - pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:18 No dobra ! Już nikomu nie wchodzę w paradę ! Bo wygląda na to, że ciągle gdzieś, komuś "się wcinam". Pa, pa - do jutra ! Monia, pozdrowienia dla "zaajerkoniakowanej", kosmatej Mordy !!! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Powolne - pa, pa !!! 27.03.02, 14:22 ja tez sie żegnam, będę jutro o zwykłej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:23 Gość portalu: Nala napisał(a): > Bo wygląda na to, że ciągle gdzieś, komuś "się wcinam". nie zauwazylem > Pa, pa - do jutra ! Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:24 Moja morda czule liże Twoją.....Pa, pa...Może jutro będzie ciut refleksyjniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:25 Gość portalu: monia napisał(a): > Może jutro będzie ciut refleksyjniej... nie bedzie!!! Juz ja sie o to postaram ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:31 A co cię tak dopinguje, Rycerzu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:35 Dysputa z Assania Monia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:42 oj, chyba powinnam się miarkować...:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:44 Gość portalu: monia napisał(a): > oj, chyba powinnam się miarkować...:-))))))) Chodzi Ci o podzialke? Taka jak na miarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:50 Niestety, nie...Ale cieszę się, że chociaż próbowałes odgadnąć...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:53 A czy moge wybrac kolo ratunkowe pt. telefon do przyjaciela/przyjaciolki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:59 niech ci publicznosc podpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:04 Zdecyduje sie jednak na: pol na pol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:06 ...mocne..! Dolej coli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:09 Gość portalu: monia napisał(a): > ...mocne..! Dolej coli.. No bo mi sie butelki pomylily i wzielem te ze spirytusem. Coli nie ma, ale mam winko "Czarna pozeczka" (Na Miedzianej po 4,90 zl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:17 Błeeeee....To już lepiej piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:21 Tez nie mam. No to co? Doleje kranoweczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:25 tak, poproszę....I wcisniemy cytrynki "dla aromatu"....eeeee...nie! to nie jest za smaczne a picie to ma być przyjemnosc...:-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:47 A moi kumple zebrani wokol flaszki zawsze mowia: "Nie jestesmy tu dla przyjemnosci". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: BOMBA IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:14 w związku z tym, że tę szkołę lubią, to raczej jej nie wysadzą tak naprawdę...:-)))))))))))))))) Ale klasówki i odpytywania zdarzają się nawet w najbardziej lubianej szkole..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Rekord?!? IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:48 My tu gadu, gadu, a uzbieralo sie ponad sto postow. Hip, hip, hurra!!! No to prost!!! Guuuuullll... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rekord?!? IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:54 I... chlup... na... chlup... wzajem... chlup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rekord?!? IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:02 tak duszkiem to chyba : gul, gul, gul...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Rekord?!? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:57 Niesamowicie dzisaij byliście, że ja tez musiałam akurat teraz kupą roboty byc przywalona. To jeszcze tylko się zapłonie... Pzrd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Chlup IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:59 No i chlupne oczywiście, zdróweńko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Chlup IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:04 Bardzo proszę - ajerkoniaczek JESZCZE jest, aczkolwiek chyba znów trochę go .......wyparowało..Mmmmm... Nasze zdrowie...mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rekord?!? IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:00 Jutro, od samego rana możecie zacząć same molestować Jarosława, a ja sobie z przyjemnoscią poczytam....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rekord?!? IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:07 Gość portalu: monia napisał(a): > Jutro, od samego rana możecie zacząć same molestować Jarosława, a ja sobie z pr > zyjemnoscią poczytam....... Co to, to nie ;-))) Dlaczego tylko ja mam byc... "molestowany"??? A tak na powaznie to jutro bede zajety robieniem list plac, wiec... Ale pozyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Rekord?!? IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:20 Oj, tam...nie marudź!!! A kogo mamy molestować???? Geralt roztropnie czmychnął....bądź dla nas miły na wiosnę...:-))) Produkcja list płac? Czyli albo dyrektor, albo komputerowiec...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Miłej pracy... IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:36 Oddalam się do swoich kafelków i okien...Konwersacja była urocza, choć myslę, że reszta mogła się poczuć znudzona...Na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Miłej pracy... IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:51 Gość portalu: monia napisał(a): > Konwersacja była urocza, choć myslę, że reszta mogła się poczuć znudzona... Dzieki, moze Oni jeszcze nie poczuli W I O S N Y !?!?!? Przeciez mogli sie w konwersacje wlaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Rekord?!? IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:54 Gość portalu: monia napisał(a): > albo dyrektor, albo komputerowiec...... ... albo kadrowiec, albo zaopatrzeniowiec (vide kombi), albo kierowca na posylki (US, ZUS, banki itp.)... albo... no?... Jarek po prostu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: 80.72.33.* 27.03.02, 16:47 Faktem, ze ta sroda Wielka byla chociazby z ilosci postow. Szkoda tylko, ze glownie dzieki Assani Moni i mojemu udzialowi. Na karb WIOSNY zlozycz to racze, ale... jak inni beda tacy pasywni... to... to... to... tez sie zamkne. Odpowiedz Link Zgłoś