Dodaj do ulubionych

>>>Wielka(?) Środa ! <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 07:34

Dziń dybry ! Witam !
Czy u Was też tak zzzzimno ???
Cholery można dostać z taką wiosną !!!
Jak tam nastroje, świąteczne i nie tylko ??? U mnie jakoś nie bardzo.
Pozdrawiam i czekam. Nala
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: 80.72.33.* 27.03.02, 08:04
      Gość portalu: Nala napisał(a):

> Dziń dybry ! Witam !

Ziec dobry!

> Czy u Was też tak zzzzimno ???

Nooooo.

> Cholery można dostać z taką wiosną !!!

Mozna.

> Jak tam nastroje, świąteczne i nie tylko ??? U mnie jakoś nie bardzo.

Nie bardzo.
    • Gość: Meve Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:05
      U mnie dzisaij zdecydowanie lepiej: JEEEEEEST SŁOŃCEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
      A poza tym w piątek (Wielki) mam urlop i w lany Wtorek też .
      Jezu jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń.....
      • Gość: Nala Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:26

hihihi... :-)))
        Mości Jarosławie, czemu tak lakonicznie ???

Droga, Miłościwie nam patronująca Meve !
        Ja w piątek TEŻ mam wolne (we wtorek niestety nie :-((( ). Zaraz, zaraz - jaki
        LANY WTOREK ????????? Czyżbym coś przeoczyła ??? Co to znaczy ???
        :-)))
        • Gość: Jarek Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: 80.72.33.* 27.03.02, 08:31
          W strachu zyje... jajka kazali mi na piatek ugotowac - przeciez moge sie
          poparzyc!!! I to jeszcze kilka minut we wrzatku kazali mi trzymac...
          Okrutnicy!!! Na moje obiekcje powiedzieli, ze moge ugotowac kurze. Przeciez ja
          tez moze bolec... Co za okrutna rzeczywistosc! Nigdy nie bylem sadysta, a poza
          tym dlaczego kurze, a nie kogutowi??? Ciemny cos jestem... Znowu wylazi ze
          mnie "kolor wlosow".
          ;-)))))
          • Gość: Nala Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:46

OJEEEEJJJJJJ !!!!!!!!!
            Faktycznie sadyści !!! To pewnie Twoja teściowa wpadła na ten szatański pomysł !
            A żona co na to ?? Potem będzie mieć takiego niepełnowartościowego męża !
            • Gość: Jarek Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: 80.72.33.* 27.03.02, 08:51
              nie! To pomysl jednej takiej kolezanki z... pracy... No wiesz... Ma byc milo i
              sympatycznie - zyczenia, caluski...
              • Gość: Nala Re: Gotowanie jaj!ek na Bardzo Twardo :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 09:17

No tak, to zmienia sytuację ! :-)
                A ja o takie niecne zamiary posądzam niewinną Mamusię !

Ale i tak radzę Ci uważać ! W kuchni !
                • Gość: Jarek Re: Gotowanie jaj!ek na Bardzo Twardo :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 09:57

> A ja o takie niecne zamiary posądzam niewinną Mamusię !

Zupelnie bezzasadnie!

> Ale i tak radzę Ci uważać ! W kuchni !

Bede uwazal! Qrcze, znowu cos obiecalem...
    • Gość: tiges Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 08:32

>
      > Dziń dybry ! Witam !
      > Czy u Was też tak zzzzimno ???

zimno .. slabo zescie tego nazgula topili bo msci sie ;)

> Cholery można dostać z taką wiosną !!!

moze glodowka protestacyjna? :P

> Jak tam nastroje, świąteczne i nie tylko ??? U mnie jakoś nie bardzo.
      > Pozdrawiam i czekam. Nala

u mnie tez na razie slabo ;).. spac mi sie chce :).. wlaczylm wczoraj taka gieke
      Fallout na chwile i do 3 rano siedzialem .. to nie byl dobry pomysl :P
      • Gość: Nala Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:49

O, nasz zagubiony Elf się raczył pojawić.
        Witam, witam !!!

A było nie siedzieć po nocach "na" kompie ??? Grać się zachciało, to teraz
        trzeba cierpieć ! Do wieczora. Albo do następnej nocnej rozrywki ! :-)))
        • Gość: monia Re: >>>jaja IP: 217.97.138.* 27.03.02, 10:18
          Brrrrrrr.....!!!! Zimno!!! i smętnie!!!! Ale i tak - dzień dobry...
          Jarosławie - bardzo ambitne zadanie przed tobą!!! A czy na jajkach masz cos namalować (ewentualnie
          wydrapać) czy też mają być takie całkiem gołe??? Tak czy inaczej - pamiętaj aby je umyć...:-)))))))))))))))
          • Gość: Nala Re: >>>jaja IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 10:35

No proszę !!! Jak o jajach, to pierwsza do rozmowy !!! A tak, to trzeba na
            czekać do południa !!! :-)))
            Ale masz rację Monia, gołe tak jakoś nie pasują !
            Do koszyczka Wielkanocnego przecież !!!!!!! Najładniejsze są kolorowe !
            Albo można je ugotować w łupach z cebuli, aaalbo można pomalować, aaaalbo można
            coś wyskrobać !!! Też !!! Na nich !!!
            A jak się później ładnie komponują z otoczeniem !!!
            :-)
            • Gość: monia Re: >>>jaja IP: 217.97.138.* 27.03.02, 10:44
              ...do tego jeszcze ugotowana kiełbaska (biała?) i trochę przystroić...:-))))))))))))))))))))
              ...a poza tym - do jakiego południa się nie pojawiam??? jedenastej nie ma!!! :-))))))) Znowu kapitalista siedział na
              karku...No, ale zobaczyłam te jaja i już po prostu musiałam...
              Jaja można ugotować w łupinach z cebuli....a potem je podrapać jakos ładnie :-)))
              • Gość: Jarek Re: >>>jaja IP: 80.72.33.* 27.03.02, 10:56
                Gość portalu: monia napisał(a):

> Jaja można ugotować w łupinach z cebuli....a potem je podrapać jakos ładnie :-)
                > ))

a czy to nie boli?
                ;-))))))))))
                • Gość: monia Re: >>>jaja IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:03
                  może....ale by było ładne - musi pocierpieć.........:-(((
                  • Gość: Jarek Re: >>>jaja IP: 80.72.33.* 27.03.02, 11:12
                    kura, czy kogut???
                    • Gość: monia Re: >>>jaja IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:13
                      A to nie są wspólne jaja????????????????
            • Gość: Jarek ale jaja.. IP: 80.72.33.* 27.03.02, 10:47

> Ale masz rację Monia, gołe tak jakoś nie pasują !

A to ciekawe...

> Najładniejsze są kolorowe !

Dowcip o fioletowych juz publikowalem na tych lamach

> Albo można je ugotować w łupach z cebuli, aaalbo można pomalować, aaaalbo można
              > coś wyskrobać !!! Też !!! Na nich !!!
              > A jak się później ładnie komponują z otoczeniem !!!

Fakt... tylko, ze te maja byc do konsumpcji i to... w piatek, a wiec przed
              poswieceniem.

i co teraz?
              • Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 10:53
                No to teraz musisz tylko pamiętać, żeby je umyć...:-)))) Skoro ma być milutko..buziaczki i takie tam....:-)))))))
                • Gość: Jarek Re: ale jaja.. IP: 80.72.33.* 27.03.02, 10:59

> i takie tam....:-)))))))

to znaczy??? Jakie tam???
                  • Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:05
                    nooo....takie! :-)))))) Jak to tam zwykle bywa...:-)))))
                    • Gość: Jarek Re: ale jaja.. IP: 80.72.33.* 27.03.02, 11:12
                      To jak to zwykle bywa???
                      • Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:18
                        Ty Jarosławie, ty!!! Jak mawia mój ulubiony osioł - nie naciskaj, bo się zamknę..:-))) Skąd, jak rany mam wiedzieć,
                        jak u ciebie w firmie tworzy się "miłą atmosferę"??? :-)))))))))))) W różnych miejscach "takie tam" oznacza cos
                        innego. Dopasuj sobie, i już!!! :-)))))))))))))))))))))
                  • Gość: Nala Re: ale jaja.. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:14

A ci się znowu kłócą !!!!! I to tym razem o jaja ! Rozejm, rozejm proszę !!!!
                    Przecież idą święta, nie wypada tak na siebie napadać ! :-)

Dajcie sobie po .., eee.., nie tak. Dajcie sobie buzi i łapkę i jajo ! Z
                    życzeniami ! Ładnie i kurtularnie !
                    I każde z jajem z łapce idzie w swoją stronę !
                    • Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:20
                      Oj, Nala, Nala...:-))) Działasz wybitnie stymulująco na moją wyobraźnię...:-)))))))))))))
                      My się nie kłócimy, tylko wymieniamy "takie tam różne"...:-))))))))))))
                      • Gość: Nala Re: ale jaja.. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:27

> Oj, Nala, Nala...:-))) Działasz wybitnie stymulująco na moją wyobraźnię...:-)))
                        > ))))))))))

Ja na swoją też !!!!!!!!!!!!!!!!
                        Alem Skorpion w końcu !!!!!!!!!!
                        Ten typ tak ma !

> My się nie kłócimy, tylko wymieniamy "takie tam różne"...:-))))))))))))

Ja wiem!!! że się nie kłócicie !!!
                        Tylko wymieniacie "takie tam różne" !

• Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:31

> Gość portalu: monia napisał(a):
                          >
                          > > Oj, Nala, Nala...:-))) Działasz wybitnie stymulująco na moją wyobraźnię...
                          > :-)))
                          > > ))))))))))
                          >
                          >
                          > Ja na swoją też !!!!!!!!!!!!!!!!
                          > Alem Skorpion w końcu !!!!!!!!!!
                          > Ten typ tak ma !
                          > :-)))
                          Autostymulacja??? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          Ale - co tam! -wszystko dla ludzi!!!
                          • Gość: Nala Re: ale jaja.. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:37

> Autostymulacja??? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Niby czemu niiii ?????

Autostymulacja dobra na wszystko !!!

Na to TEŻ !!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • Gość: monia Re: ale jaja.. IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:41
                              ...zwłaszcza na TO!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • Gość: Meve No ładnie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:39
                            wychodze na chjwile, atu jaka duyskusja nie za bardzo refleksyjna chyba.
                            Traaaach - jeden grom z jasnego nieba, trach- drugi.
                            Płaszcze pokutne założyć, kaptury na głowe i o "walce z szatanem, światem i
                            ciałem" rozmyślać mi tu!!!!!
                            Traaach - na wszelki wypadek trzeci grom z jasnegonieba!
                            Stymulacji sie zachciało!! - na groch klęczec,
                            Uchh, alem się zsapała, moze koiaczku trochę by się znalazło?:)))
                            • Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 11:44
                              Koniaczku????!!!!! W Wielkim Tygodniu??? W Wielkim Poscie????!!!!! Jawnogrzesznico!!!!!! (też grom!!!!! a co!)
                              Skrytogrzesznica to gdzies w kąciku sączyłaby te procenty...a ta nie! Głosno i na Forum...
                              Wolę ajerkoniak..:-)))))))))
                              • Gość: tiges Re: No ładnie IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 11:48
                                U mnie swieta na razie objawiaja sie tak ze moje Slonko robi na szydelku
                                serwetke do koszyczka :)
                                • Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:04

Jakie to ............................ stymulujące wyobraźnię !!!

• Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:07
                                  A potem szydełeczkiem szynkę a na drutach trochę sałatki ....:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                  • Gość: tiges Re: No ładnie IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 12:09
                                    serwetka sie przykrywa te wszystkie potrawy .. no co wy? nie wiecie? ;P)
                              • Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:03

Jak Wielki Tydzień, to niech będzie Wielki Ajerkoniaczek !!! A CO ?????????

:-))))))
                                • Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:09
                                  Miły mój wczoraj ukręcił swieży ajerkoniaczek, bo poprzedni.......wyparował? :-))))))))))))))))))
                                  • Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:15

Co Ci ukręcił ????????????????????????????????
                                    Aaaaaa, ajerkoniaczek !!! Ufffff....! A już myślałam.......??? :-)
                                    • Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:26
                                      Co myslałas, co?????? Jajka kręcił....z cukrem, z mlekiem, z wanilią....a ja stałam obok i się sliniłam...mmmmm...!!!
                                      A potem włochata laleczka wylizała garnek..
                                      • Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:33

I nie wyła potem do księżyca ?????????????
                                        Łapy jej się nie plątały ?????????????????

Ma, widać suka, mocny łeb !!! Ciekawe po kim ???????????
                                        • Gość: monia Re: No ładnie IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:39
                                          Padła na posłanie...i zaczęła chrapać...serio! :-)))))) Na wszelki wypadek nalalismy jej wody do pełna...A kosmata
                                          morda ulizała się w "Don Pedra"...no wiesz...taka szpiczasta bródka...:-))))))))))))))
                                    • jolajola1 ajerkoniaczek 27.03.02, 12:26
                                      dzieńdobry, a u mnie ciepło i słońce świeci, ciepło okropne, bo w kurtce
                                      rozpiętej iść musiałam
                                      dostanę tej żółciutkiej pyszności choć kropelkę?
                                      siadłabym sobie w kąciku, cichutko popijała...
                                      a poza tym ajerkoniaczek tak miło się komponuje z Wielkanocą, boć przecież z
                                      jajków on.
                                      • Gość: monia Re: ajerkoniaczek IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:31
                                        OOOooooooooo!!!!!! Jak to niektórzy wiedzą, kiedy się pojawić! :-)))))) Nasci filiżaneczkę jajecznego specjału
                                        (ręcyma kręcony, na prawdziwej lasce wanilii!) i rzeknij - jak tam przygotowania do Świąt?
                            • Gość: Nala Re: No ładnie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:24
                              Gość portalu: Meve napisał(a):

> wychodze na chjwile, atu jaka duyskusja nie za bardzo refleksyjna chyba.
                              > Traaaach - jeden grom z jasnego nieba, trach- drugi.
                              > Płaszcze pokutne założyć, kaptury na głowe i o "walce z szatanem, światem i
                              > ciałem" rozmyślać mi tu!!!!!
                              > Traaach - na wszelki wypadek trzeci grom z jasnegonieba!
                              > Stymulacji sie zachciało!! - na groch klęczec,
                              > Uchh, alem się zsapała, moze koiaczku trochę by się znalazło?:)))

Meve, Droga nasza, Miłościwie nam patronująca !!!
                              Te gromy są ................, jak grom z .....itd!!! I po co ???
                              My tutaj usiłujemy wlać !!!? w siebie nawzajem trochę pozytywnego optymizmu :-),
                              a Ty nas tak brutalnie (nomen omen) gromisz !
                              Ja rozumiem, Ty dbasz o nasze morale ! I inne kręgosłupy !

A czy TY nie czujesz się stymulowana ? W dodatku refleksyjnie ???

A o koniaczek, najlepiej - ajer -, poproś Monię. Ma świeżo ukręcony !!!

• Gość: Meve Re: No ładnie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:27
                                No, OK, ja sobie tak gromię - bo u mnie słońce i optymiznmu/siły więcej. Ale
                                fakt jest taki, że nadzieja powinna być a nie gromy, tak więc przestaje gromić
                                i zdradze Wam w sekrecie, że Luby jądro kompiluje:))))))
                                • Gość: tiges Re: No ładnie IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 12:31
                                  hehehe .. pingwina mu sie zachcialo :P
                                  • Gość: Meve Pingwin IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:41
                                    A ma takie zachcianki,
                                    kompiluje i kompiluje
                                    po mieszkaniu biegają pingwiny,Apacze, czerwone kapelusze na szafach sie
                                    walają :))
                                    Takie życie z Lubym:)
                                    • Gość: tiges Re: Pingwin IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 13:43
                                      U mnie pingwin cichutko na dysku siedzi i jak dziala to nie ruszam :P czasem
                                      sie przydaje :P
                                      • Gość: Jarek Elfie... IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:59
                                        ...zdradz mi, czy przypadkiem firma Twoja nie zajmuje np. wysylaniem
                                        prenumeraty Auto Moto (dawniej - Auto dzis i jutro)?
                                        • Gość: tiges Re: Elfie... IP: *.silvershark.com.pl 27.03.02, 14:06
                                          nie ... przynajmniej ja nic o tym nie wiem :P
                                          • Gość: Jarek Re: Elfie... IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:08
                                            W takim razie - sorrki
                                • jolajola1 No ładnie 27.03.02, 12:35
                                  Gość portalu: Meve napisał(a):
                                  >... i zdradze Wam w sekrecie, że Luby jądro kompiluje:))))))

J Ą D R O ???
                                  JEDNO TYLKO, TAK NIE DO PARY ?????
                                  :))
                                • Gość: Nala Re: ... ło Boziuuuuu.... !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:39

Czyje ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                                  • Gość: Meve Pingwin i kura IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:45
                                    Czyje?
                                    No ten tego, Szweda jakiegoś czy innego Norwega:)))

Co do serwetek i innych - pierwszy raz wybieramy się z Myszą na tzw. święconkę-
                                    przyuczamy ją juz od paru dni- na razie jest na etapie: kura-jajko-pióro- koko-
                                    amen.
                                    Niezła zabawa, mówię Wam:)))
                                    PS Witam JolęJolę bardzo mile!!:)
                                    • Gość: Jarek Re: Pingwin i kura IP: 80.72.33.* 27.03.02, 12:48
                                      JoleJole takze witac mi milo.

Ale Jolu ptaki swierkaja w Skaryszewskim dzisiaj... mmmmmhhhhhh... jakbym w
                                      ogolniaku byl... na wagarach ;-)
                                      • Gość: Nala Re: Pingwin i kura IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:56

Ojjj ja Nala Nieuważna !
                                        Witam serdecznie naszą drugą zmianę - Jolęjolę !!!
                                        Pogody zazdroszczę, u mnie zimno i ponuro. Jak tam świąteczny nastrój ? Czy
                                        dostatecznie optymistyczny ?
                                    • Gość: monia Re: Pingwin i kura IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:49
                                      Niezłe jaja...:-)))))))))))))
    • Gość: Nala Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:48

No i komu tu się "wyobraźnia stymuluje" ??? Co ???????????????
      Samoistnie w dodatku !!!!!

• Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 12:50
        A komu tu się NIE stymuluje......? :-)))))))))))))))))))))
        • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:25

> A komu tu się NIE stymuluje......? :-)))))))))))))))))))))

Mnie ;-)
          • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:27
            I nie czujesz się...hmm...wyobcowany? Samotny wsród tłumu...? :-(((
            • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:30

> Samotny wsród tłumu...? :-(((

Samotny wsród tłumu pieknych kobiet? Mysle, ze nie... Zawsze lubilem takie
              towarzystwo ;-)))))))))))
              • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:32
                Te piękne kobiety to gdzie..??? U ciebie w firmie..??? :-)))))))))))))))))))))
                • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:56

> Te piękne kobiety to gdzie..??? U ciebie w firmie..???

Nie. Nie ma piekniejszych niz na tym Forum... ;-)))))))))))
                  • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:59
                    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    chyba, że na innym Forum.........:-)))
                    • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:00
                      Nie
          • Gość: Nala Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:32
            Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: monia napisał(a):
            >
            > > A komu tu się NIE stymuluje......? :-)))))))))))))))))))))
            >
            > Mnie ;-)

A jeśli Ci się NIE stymuluje, to co robi ???????????????????????
            Wyobraźnia!!! mówię !?
            O czym Ty myślisz ???

• Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:34
              Może jemu wyobraźnia działa bez stymulacji...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:52
                po kolei:

O czym mysle? O pieknych kobietach, z ktorymi mam zaszczyt dyskutowac w
                internecie.

Wyobraznia? Nie dziala, nie ma takiej potrzeby... wsrod pieknych internautek.
                ;-))))))))
                • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:58
                  Ooooo..Nie na darmo zostałes nazwany Pięknoustym.....:-))))))))))))))))))))
                  Skoro piszesz, że piękne, to znaczy, że jednak wyobraźnię masz "w porządku"...
                  albo nadmierną..do kroćset! :-)))) Nie byobrażaj sobie za wiele..:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:02

> Nie wyobrażaj sobie za wiele..

Dlaczego? Wiosna w koncu... ;-)))
                    • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:04
                      Ale bardzo wczesna...i zimna!!!
                      • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:05
                        Sa sposoby... np. przestronne kombi... ;-))))
                        • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:10
                          Masz przestronne kombi??? :-)))))))
                          • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:12
                            Mam... mozliwosc korzystania
                            • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:15
                              ale fajne zakupy można zrobić..:-)))))))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:17

> ale fajne zakupy można zrobić..:-)))))))))))))))))))))))))))))

... zeby tylko... ;-)))
                                • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:20
                                  nooo.....można je potem zużyć...:-)))))))
                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:21
                                    zakupy???
                                    • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:23
                                      uhmmmm...:-)))))
                                      • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:24
                                        A jaka jest lista tych zakupow???
                                        • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:26
                                          oj, dłuuuuuuga...:-))))))))))
                                          • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:31
                                            No to moze skrocic ja do zakupow podlegajacych "zuzyciu"?
                                            • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:40
                                              A możesz mi powiedzieć, które NIE podlegają???
                                              • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:42
                                                Moge, ale wtedy musialbym znac cala liste.
                                                • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:47
                                                  co bys nie wymyslił, to i tak się prędzej czy później zużyje, nawej już w samochodzie:
                                                  - piwo
                                                  - kurczak pieczony
                                                  - chustki do nosa
                                                  - papierosy
                                                  ...............itd.
                                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:50

> co bys nie wymyslił, to i tak się prędzej czy później zużyje, nawej już w samoc
                                                    > hodzie:
                                                    > - piwo

To jest konsumpcja, a nie zuzywanie

> - kurczak pieczony

Vide powyzsze

> - chustki do nosa

Tutaj zgoda

> - papierosy

Nie slyszalem o zuzywaniu papierosow, ale...

> ...............itd.

Itd to kiedys sie czytalo, a nie zuzywalo...
                                                    ;-))))))
                                                  • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:55
                                                    też można było zużyć...do czego innego...
                                                    można też było skonsumować...
                                                    Oj, drobiazgowy jestes....:-)))
                                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:02

> Oj, drobiazgowy jestes....:-)))

Staram sie jak moge
                                                  • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:05
                                                    ...a jak nie możesz??? :-))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:10

> ...a jak nie możesz??? :-))))

To tym bardziej sie staram. ;-)
                                                  • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:13
                                                    Dzielny młodzian!!!!! :-)))
                                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:19

> Dzielny młodzian!!!!! :-)))

tylko nie mlodzian!!! ;-)))
                                                  • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:21
                                                    czemu nie??? ZakLad, że jestes młodszy!!! :-))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:48
                                                    zaklad, ale... metalurgiczny ;-)
                            • jolajola1 Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) 27.03.02, 14:16
                              no, jeszcze może być volvo z rozłozonymi siedzeniami i sprawnym ogrzewaniem,
                              acz dla skromności to jeszcze szyby powinne być przyciemniane
                              • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:19
                                jolajola1 napisał(a):

> no, jeszcze może być volvo

niestety nie Volvo

> z rozłozonymi siedzeniami i sprawnym ogrzewaniem,

siedzenia sie rozkladaja i ogrzewanie jest sprawne

> acz dla skromności to jeszcze szyby powinne być przyciemniane

to zamierzam zrobic w kwietniu
                                • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:21
                                  ...na rozpoczęcie sezonu...wycieczkowego???
                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:22
                                    Bingo
                • Gość: Nala Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:59

O JA CIĘ ......................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Co za galanteria !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)))))))))))))))
                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:03

> Co za galanteria !

...skorzana???
                  • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:03
                    NIE??? Aż się spłoniłam....:-)))))))))))
                    • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:06
                      Wygladasz w nim uroczooooo
                      • jolajola1 Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) 27.03.02, 14:08

> Wygladasz w nim uroczooooo

... to moze ja też się spłonię?
                        mogę?
                        • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:09
                          Alez... co zapytanie?!? oczywiscie
                        • Gość: Nala Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:11

A ja ???
                          • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:14
                            przeciez nikomu nie bronie ;-)
                            • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:17
                              ...i żadna się nie broni!!! :-)))))))))))))Płonią się na potęgę, dziewczyny....:-))))))))))
                              • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:20
                                To wolny kraj!!! No i jest... wiosna ;-)
                                • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:28
                                  Taka zimna wiosna...ale dialogi cieplutkie...więc niech się płonią...
                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:32
                                    A niech tam... niech plonia
                      • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:11
                        ...w tym kombi???
                        • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:16

> ...w tym kombi???

Co prawda myslalem o rumiencu, ale i w kombi tez pewnie wygladacz uroczoooo
                          • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:18
                            a bez kombi jeszcze piękniej..........
                            :-))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!
                            • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:20
                              Jak tam wolisz ;-)))))))))))))
                              • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:30
                                A co tu do wolenia...? Nie mam kombi po prostu...:-)))
                                • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:33
                                  Przeciez ja tez nie mam, ale...
                                  • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:41
                                    ale....wiesz, kto ma...:-))))))
                                    • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:43
                                      Nie... wiem, jak zdobyc...
                                      • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:49
                                        ...ja też wiem, jak zdobyć...nie wiem tylko, ile można za to dostać...:-)))
                                        • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:52
                                          To zalezy od tego, czy repeta (tj. recydywa), czy nie, ale ja myslalem o czyms
                                          legalnym.
                                          • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:57
                                            To ci się chwali....A ja - widzisz - od razu jakies niecne podejrzenia.......Nie ma to jak babska wyobraźnia...
                                            • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:12

> Nie ma to jak babska wyobraźnia...

A czym sie rozni od "nie-babskiej"?
                                              • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:14
                                                babska rozpoczyna proces "wyobrażania sobie" od najgorszej ewentualnosci....
                                                • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:20
                                                  To znaczy jakiej?
                                                  • Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:23
                                                    ojeju...nooo....w tym przypadku od pożyczenia kombiaka bez wiedzy własciciela....
                                                  • Gość: Jarek Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:50

> ojeju...nooo....w tym przypadku od pożyczenia kombiaka bez wiedzy własciciela..
                                                    > ..

No to zamienmy to na: pozyczenie za wiedza
      • jolajola1 Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) 27.03.02, 12:55
        A jak tam te bardziej obrzydliwe klimaty świąteczne, te mycia okien, pastowanie
        podłóg, kurze jeszcze nie lśniące kafelki???
        Bo mi zostało tylko szorowanie ścian nad miejscami, gdzie kudłaty i duży Azor
        lubi sobie spać.

Gość portalu: Jarek
        >JoleJole takze witac mi milo.
        >Ale Jolu ptaki swierkaja w Skaryszewskim dzisiaj... mmmmmhhhhhh... jakbym w
        ogolniaku byl... na wagarach ;-)

Do Skaryszaka na wagary to mój syn chadza, ja tam bywam jesienią, wiewiórki z
        córką karmić. Ale pamiętam, jak w młodonastotelnich latach chodziłam tam na
        spacery z kotem na smyczy
        • Gość: Nala Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:05
          jolajola1 napisał(a):

> A jak tam te bardziej obrzydliwe klimaty świąteczne, te mycia okien, pastowanie
          >
          > podłóg, kurze jeszcze nie lśniące kafelki???

Noo, tego, kurze jeszcze nie lśnią kafelki ! Ale będą. OBIECUJĘ !!!

• Gość: monia Re: Tematy Wielkanocne - jaja i ...... jądra ! :-) IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:06
          O, przede mną jeszcze sporo sprzątania....A na wagary chętnie bym sobie poszła...Żeby jeszcze tylko było ciut
          cieplej...
          Ja chadzałam albo do Parku Krasińskich, albo do Saskiego.....No i na Starówkę, rzecz jasna....Łza się w oku
          kręci...
          • jolajola1 BOMBA 27.03.02, 13:38
            Przed chwila zadzwoniła do mnie córka, że wyrzucili wszystkie dzieci ze szkoły,
            bo ktoś zadzwonił do szkoły z informacja o podłozonej bombie. Milicja, panika,
            stali trzy godziny na boisku, pies saperski, pełno niebieskich panów na
            okolicznych podwórkach....i nic nie znaleziono

kretyńskie dowcipy
            • Gość: monia Re: BOMBA IP: 217.97.138.* 27.03.02, 13:42
              Bardzo kretyńskie...Pewnie jakis, z przeproszeniem, gówniarz....
            • Gość: Nala Re: BOMBA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 13:50

Pewnie że kretyński pomysł jakiegoś przygłupa !!!

A swoją drogą, na myśl o tych niebieskich panach, zrobiło mi się tak jakoś
              smerfowato !
              • Gość: Jarek Re: BOMBA IP: 80.72.33.* 27.03.02, 13:54
                Ot, po prostu dzien pelen klasowek. Zgaduje sie kilka klas i okresla
                termin "wspolnej akcji". Czestotliwosc nie czesciej niz raz na semestr.
                • jolajola1 Re: BOMBA 27.03.02, 14:00

> Ot, po prostu dzien pelen klasowek. Zgaduje sie kilka klas i okresla
                  > termin "wspolnej akcji". Czestotliwosc nie czesciej niz raz na semestr.

Ale w tej szkole to pierwszy raz, no, wiem przynajmniej o ostatnich 7 latach.
                  Szkoła jest dosyć lubiana przez dzieciaki, więc tym bardziej dziwi taki numer
                  • Gość: Jarek Re: BOMBA IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:04
                    Zawsze znajdzie sie jakis...
                    • Gość: Nala Re: BOMBA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:13

A może to ktoś z dyrekcji ??? No wiecie, wiosna i w ogóle !?

• Gość: Nala Powolne - pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:18

No dobra ! Już nikomu nie wchodzę w paradę ! Bo wygląda na to, że ciągle
                      gdzieś, komuś "się wcinam".
                      Pa, pa - do jutra !
                      Monia, pozdrowienia dla "zaajerkoniakowanej", kosmatej Mordy !!!
                      Nala
                      • jolajola1 Powolne - pa, pa !!! 27.03.02, 14:22
                        ja tez sie żegnam, będę jutro o zwykłej
                      • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:23

> Bo wygląda na to, że ciągle gdzieś, komuś "się wcinam".

nie zauwazylem

> Pa, pa - do jutra !

Do jutra!
                      • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:24
                        Moja morda czule liże Twoją.....Pa, pa...Może jutro będzie ciut refleksyjniej...
                        • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:25

> Może jutro będzie ciut refleksyjniej...

nie bedzie!!! Juz ja sie o to postaram ;-))))))
                          • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:31
                            A co cię tak dopinguje, Rycerzu???
                            • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:35
                              Dysputa z Assania Monia!!!
                              • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:42
                                oj, chyba powinnam się miarkować...:-)))))))
                                • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:44

> oj, chyba powinnam się miarkować...:-)))))))

Chodzi Ci o podzialke? Taka jak na miarce?
                                  • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:50
                                    Niestety, nie...Ale cieszę się, że chociaż próbowałes odgadnąć...:-)))
                                    • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:53
                                      A czy moge wybrac kolo ratunkowe pt. telefon do przyjaciela/przyjaciolki?
                                      • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:59
                                        niech ci publicznosc podpowie...
                                        • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:04
                                          Zdecyduje sie jednak na: pol na pol
                                          • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:06
                                            ...mocne..! Dolej coli..
                                            • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:09

> ...mocne..! Dolej coli..

No bo mi sie butelki pomylily i wzielem te ze spirytusem. Coli nie ma, ale mam
                                              winko "Czarna pozeczka" (Na Miedzianej po 4,90 zl).
                                              • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:17
                                                Błeeeee....To już lepiej piwo...
                                                • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:21
                                                  Tez nie mam. No to co? Doleje kranoweczki?
                                                  • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:25
                                                    tak, poproszę....I wcisniemy cytrynki "dla aromatu"....eeeee...nie! to nie jest za smaczne a picie to ma być
                                                    przyjemnosc...:-))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Powolne - pa, pa !!! IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:47
                                                    A moi kumple zebrani wokol flaszki zawsze mowia:
                                                    "Nie jestesmy tu dla przyjemnosci".
                                                    ;-)
                  • Gość: monia Re: BOMBA IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:14
                    w związku z tym, że tę szkołę lubią, to raczej jej nie wysadzą tak naprawdę...:-))))))))))))))))
                    Ale klasówki i odpytywania zdarzają się nawet w najbardziej lubianej szkole.....
    • Gość: Jarek Rekord?!? IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:48
      My tu gadu, gadu, a uzbieralo sie ponad sto postow. Hip, hip, hurra!!! No to
      prost!!! Guuuuullll...
      • Gość: monia Re: Rekord?!? IP: 217.97.138.* 27.03.02, 14:53
        Zdróweńko!!!
        • Gość: Jarek Re: Rekord?!? IP: 80.72.33.* 27.03.02, 14:54
          I... chlup... na... chlup... wzajem... chlup
          • Gość: monia Re: Rekord?!? IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:02
            tak duszkiem to chyba : gul, gul, gul......
      • Gość: Meve Re: Rekord?!? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:57
        Niesamowicie dzisaij byliście, że ja tez musiałam akurat teraz kupą roboty byc
        przywalona.
        To jeszcze tylko się zapłonie...
        Pzrd
        • Gość: Meve Chlup IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:59
          No i chlupne oczywiście, zdróweńko:))
          • Gość: monia Re: Chlup IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:04
            Bardzo proszę - ajerkoniaczek JESZCZE jest, aczkolwiek chyba znów trochę go .......wyparowało..Mmmmm...
            Nasze zdrowie...mniam!
        • Gość: monia Re: Rekord?!? IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:00
          Jutro, od samego rana możecie zacząć same molestować Jarosława, a ja sobie z przyjemnoscią poczytam.......
          • Gość: Jarek Re: Rekord?!? IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:07

> Jutro, od samego rana możecie zacząć same molestować Jarosława, a ja sobie z pr
            > zyjemnoscią poczytam.......

Co to, to nie ;-))) Dlaczego tylko ja mam byc... "molestowany"???

A tak na powaznie to jutro bede zajety robieniem list plac, wiec... Ale pozyjemy,
            zobaczymy.
            • Gość: monia Re: Rekord?!? IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:20
              Oj, tam...nie marudź!!! A kogo mamy molestować???? Geralt roztropnie czmychnął....bądź dla nas miły na
              wiosnę...:-)))
              Produkcja list płac? Czyli albo dyrektor, albo komputerowiec......
              • Gość: monia Re: Miłej pracy... IP: 217.97.138.* 27.03.02, 15:36
                Oddalam się do swoich kafelków i okien...Konwersacja była urocza, choć myslę, że reszta mogła się poczuć
                znudzona...Na razie...
                • Gość: Jarek Re: Miłej pracy... IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:51

> Konwersacja była urocza, choć myslę, że reszta mogła się poczuć znudzona...

Dzieki, moze Oni jeszcze nie poczuli W I O S N Y !?!?!? Przeciez mogli sie w
                  konwersacje wlaczyc...
              • Gość: Jarek Re: Rekord?!? IP: 80.72.33.* 27.03.02, 15:54

> albo dyrektor, albo komputerowiec......

... albo kadrowiec, albo zaopatrzeniowiec (vide kombi), albo kierowca na posylki
                (US, ZUS, banki itp.)... albo... no?... Jarek po prostu ;-)))
    • Gość: Jarek Re: >>>Wielka(?) Środa ! <<< IP: 80.72.33.* 27.03.02, 16:47
      Faktem, ze ta sroda Wielka byla chociazby z ilosci postow. Szkoda tylko, ze
      glownie dzieki Assani Moni i mojemu udzialowi. Na karb WIOSNY zlozycz to racze,
      ale... jak inni beda tacy pasywni... to... to... to... tez sie zamkne.
      • Gość: Jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 27.03.02, 16:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka