Gość: HEDWIGA IP: *.kaola.px.pl 29.09.01, 19:17 Kto lubi harry pottera <czarnego portfela> niech napisze coś o tym i uzasadni Ja myślę że wszystkie części są super Tylko ta czwarta TAKA gruba ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amber Re: Harry Potter welcome to IP: *.caffe.com.pl 10.11.01, 14:12 Gość portalu: HEDWIGA napisał(a): > Tylko ta czwarta TAKA gruba ;) to BARDZOO DOBRZE!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Harry Potter welcome to IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 17:57 Myślę,że ta książka jest za ciężka dla dzieci.Takich książek w ogóle się nie powinno sprzedawać! Ręce mi odpadaja po pierwszym rozdziale! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Harry Potter welcome to 22.11.01, 19:22 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Myślę,że ta książka jest za ciężka dla dzieci.Takich książek w ogóle się nie > powinno sprzedawać! Ręce mi odpadaja po pierwszym rozdziale! Sorty za brutalnosc, ale jak Ci nie pasi to nie kupuj. Nikt nie bedzie sie zachwycal ksiazka z jednym rozdzialem. Nowel juz sie na szczescie nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś