marcintu 16.01.06, 10:57 Własnie siedze w domu i nudze sie i chciał bym przeczytac cos fajnego polećcie mi cos:)i jeszcze pytanie gdzie można czytac cos w internecie tzn. ksiazki całe?Dzieki pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaaa Re: Pomocy!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:05 MarcinTU zajrzał? Super! A ile masz lat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcintu Re: Pomocy!! 16.01.06, 11:34 czesc mam juz pare latek. ale jeszcze nie 30....nie moge sie doczeekac Sapkowskiego 3 czesci trylogii!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: Pomocy!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:47 Hmmm... tylko fantasy? I najlepiej bez wychodzenia z domu, leniuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcintu Re: Pomocy!! 16.01.06, 11:57 no widzisz to raczej sa problemy z kasa!zeby kupic ksiazke trzeba miec pieniadze!i nie tylko fantasy ale cos ciekawego zeby wciagało:)pax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aretha Re: Pomocy!! IP: *.orange.pl 16.01.06, 12:01 "Ojciec chrzestny" Puzo - rewelacja, klasyka i do tego wciąga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: Pomocy!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:21 Popieram, zakładając, że masz tych naście lat :) Poza tym (dalej powyższe zakładając): James Jones "Stąd do wieczności" cały Follett i Forsyth (dobrzy na chłopięcą nudę) Dostojewski (bardzo męski, ale uwielbiany też przez panie) no i największy hiciorek wszech czasów: "Cichy Don" Fiodora Kriukowa (sprzedawany z nazwiskiem fałszywego autora - M. Szołochowa, ale nie do końca przez niego spaprany) Dość, czy szukać jeszcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcintu Re: Pomocy!! 16.01.06, 14:15 Dzieki!cos skorzystam!!byle mi starczyło czasu na czytanie!pax Odpowiedz Link Zgłoś