Gość: ja* IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 12:34 czy ktoś z Was notuje, ile przeczytał książek w danm roku? Jesli tak, to ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olcia Re: przeczytane książki IP: *.kutno.mediaclub.pl 02.01.03, 14:05 hmmm, właściwie to nie liczyłam, ale myślę, że coś koło 50 Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: przeczytane książki 02.01.03, 14:10 Gość portalu: ja* napisał(a): > czy ktoś z Was notuje, ile przeczytał książek w danm roku? Jesli tak, to ile? Nie. Po co ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: przeczytane książki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 14:17 Rany boskie, nawet mi do głowy nie przyszło, żeby notować, choć ja bym tego pomysłu nie piętnowała. Kto wie? A skoro średnio czytam dwie książki w tygodniu, to.... /pz/ Odpowiedz Link Zgłoś
prof.chaos Re: przeczytane książki 02.01.03, 15:40 Ja notuję :)) - 34 (jeżeli chodzi o literaturę piękną, rzecz jasna). Odpowiedz Link Zgłoś
yennka Re: przeczytane książki 02.01.03, 21:32 Hmm, ja nie notuję, ale może zacznę? W tym roku mam już 3,5 :-))). A ile przeczytałam w zeszłym roku? To bardzo długi okres czasu... Myślę, że ponad 100. Tak miedzy 100 a 200 może :-))). (od dziś będę sobie wycinać kreski na łóżku ;-)) ). Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 Re: przeczytane książki 02.01.03, 21:51 He he he będziecie się ze mnie śmiali, ale ja na końcu każdego kalendarza (takiego kiesznkowego) ostatnią stronniczkę przeznaczam na zapisanie tytułów przeczytanych książek i obejrzanych filmów. Obok jeszcze stawiam oceny :-)) Gdy pod koniec roku tam zaglądam, zawsze przypominają mi się okoliczności w jakich czytałam te książki - mój nastrój, miejsce, ludzi z którymi o nich rozmawiałam. W zeszłym roku było ich 43. Wszystkim nam życzę, by ten rok obfitował w naprawdę ciekawe premiery wydawnicze! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
waldekszprycha Re: przeczytane książki 03.01.03, 14:36 przyznam sie, ze tez mi to do glowy nie przyszlo. ale przyszlo mi cos innego: czy zdarzylo sie wam kiedys zapomniec, ze jakas ksiazke juz czytaliscie i siegnac po nia po raz drugi? tak czasem zdarza sie z filmami ogladanymi w telewizji lub na wideo. jesli zdarza sie z ksiazkami, moze warto jednak zapisywac? na szczescie mi sie jednak nie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiok12 Re: przeczytane książki 03.01.03, 18:49 Ja sobie notuje przeczytane książki. Wsyzstkie tytuły i autorów, to dobra rzecz, jescze czasem zapisuje bochaterów albo wątki. Pozatym tak jak krasnoludek, traktuje tą moją chronbologiczną liste jak kalendarz, tytuł książki kojarzy mi sie też z czasem w którym ją czytałem. Notujcie sobie co czytacie. Opłaca się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: przeczytane książki IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 03.01.03, 19:01 Juz nie raz obiecywałam sobie, że zaczne zapisywać przeczytane książki, ale na postanowieniach się konczyło:( Może zacznę w tym roku? Niestety zdarza sie, że siegam po tę sama pozycję kolejny raz. Czy to wina kiepskiej pamięci? Może za dużo czytam?(średno 2-3 tygodniowo). W pamięci zostaja tylko te, które poruszyły, nieliczne. "Kontakt" z pozostałymi to chyba kwestia nałogu, który trzeba zapokoić nawet byle czym, przyznaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whooy Re: przeczytane książki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 19:59 1 sztukę Odpowiedz Link Zgłoś