cynamonn1 28.05.07, 22:59 co sie dzieje?! gdzie sie wszyscy podzialiscie?!to słonko wypędziło wszystkich z domów??:)pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal10 Re: Forum umarło?!! 29.05.07, 09:34 Miejmy nadzieję, ze nie umarło, tylko chwilowo zastygło;) Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: Forum umarło?!! 30.05.07, 07:28 Forum zdecydowanie nie umarło! Tylko niektórzy męczą się w pracy po dwanaście godzin, a na deser serwują sobie naukę. Nie chce myśleć co przyniesie nam okres letni – brak postów oraz odwiedzających forum Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonn1 Re: Forum umarło?!! 30.05.07, 14:02 Kochana moja:) czy to był jakis mały pstryczek w nos dla mojej skromnej osoby?:)hehe... doskonale Cie rozumiem...ja od tego weekendu zaczynam moje cotygodniowe spotkania z biesiadą...:)i... tak do konca października...od września idę do pracy wiec...na pewno na własnej skórze odczuję rewelacyjne skutki tzw.-go "dorosłego zycia":)3maj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re:do cynamonn 30.05.07, 14:09 Przepraszam,ze nie na temat ale pisałam do tej pani jest dostepna ale wogóle nie odpisuje mozesz mi powiedziec czy ona pracuje w jakims zakładzie w Ostrowie a może masz jakis nr telefonu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: Forum umarło?!! 30.05.07, 14:33 Dzwoniłam ale nie robi u stóp. W ostrowie i Kaliszu chyba nikt nie robi :( Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: Forum umarło?!! 30.05.07, 14:44 misiaczek ale robisz off topica, piękne paznokcie u stóp można osiągnąc samemu- wystarczy odrobina cierpliwości. Cynamonku żaden pstryczek w nos! ale jeśli zabolało przesyłam :* w czółko! Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: do n_taliaaa 30.05.07, 15:24 Tak jeśli ma się czas żeby co drugi dzień sobie je malować...poza tym nie wiem co złego w tym,że zadałam pytanie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: do n_taliaaa 30.05.07, 17:36 misiaczku nie chodziło mi o zadanie pytania-bo trzeba to robic jak najczesciej. Chodziło mi tylko o to, ze o ile sie nie mysle zalozylas taki temat i tam oczekiwałam wypowiedzi. Nie czuj sie urazona bo nie mniałam tego na celu- przepraszam. Jesli chodzi o czas poswiecony dbaniu o siebie-rozumiem to jak najbardziej, gdy ż jestem osoba pracującą od rana do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: do n_taliaaa 31.05.07, 15:52 Przeprosiłam że nie będzie na temat wpisałam to tam tylko dlatego,że cynamonn jako jedyna mi odpisała i akurat była pod tym tematem a nie chciało mi się zakładać kolejnego :) bo ja taka troszke leniwa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: do n_taliaaa 31.05.07, 19:09 lenistwo słodkie jest, dlatego usprawiedliwiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
n_taliaaa Re: Forum umarło?!! 12.06.07, 20:44 Ewidentnie forum zostało opanowane przez kobiety ( w większości). Panowie gdzie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Forum umarło?!! 13.06.07, 10:40 Bardzo dobre pytanie!! chociaż wczoraj jakiś Bartas (o ile się nie mylę)pojawił się na FOW. Odpowiedz Link Zgłoś