Gość: Azazello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:07 co czytacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Azazello Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:24 ach zapomniałem! J czytam "Kod Leonarda da Vinci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justin Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:43 " Moje pierwsze samobójstwo" Pilcha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: Luty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:53 'Gottland' Mariusza Szczygła. Podoba mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_a Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:17 jeszcze nic wątek jest bez sensu jest styczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:26 a jak zaczynam coś w styczniu a kończę w lutym, to do jakiego wątku to wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
wielka.litewska.bogini Re: Luty... 30.01.07, 18:40 przecież to oczywiste. trzeba założyć wątek "przełom stycznia i lutego - co czytacie????". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:46 a jak zaczynam w styczniu, odkładam, i kończę o północy 30 marca/1 kwietnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_a Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:51 Twoja rola jest łatwa. mówisz: NO PRZECIEŻ SIĘ NIE ROZERWĘ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:54 ach, to mi przypomina tę cudowną opowieść o mojej przodkini i podziale na zwierzęta piękne i mądre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Luty... 31.01.07, 11:29 Gość portalu: zaba_pelagia napisał(a): > ach, to mi przypomina tę cudowną opowieść o mojej przodkini i podziale na > zwierzęta piękne i mądre > ;-) A żaby do której grupy były zaliczone? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielka.litewska.bogini Re: Luty... 30.01.07, 19:15 no błagam. pierwszy wątek: "jaką książkę zaczęliście czytać w styczniu, odłożyliście i skończyliście przed północą ostatniego marca?" i drugi: "jaką książkę zaczęliście czytać w styczniu, odłożyliście i skończyliście 1 kwietnia po północy?". oczywiście dla pewności można dodać trzeci: "jaką książkę zaczęliście czytać w styczniu, odłożyliście i skończyliście RÓWNO o północy między 31.03. i 01.04.?". zresztą chciałam zauważyć, że w ogóle powstają tutaj wątki o bardzo ogólnikowo sformułowanym temacie, bo co to za temat: "styczeń - co czytacie?". proponuję: - nowy wątek z serii "co czytacie?" na każdy dzień (to oczywiste); - "jaka była przedostatnia książka, którą czytaliście?"; - "jaką książkę zaczęliście czytać w jednym miesiącu, a skończyliście w drugim?; - "jaką książkę czytaliście dłużej niż tydzień?"; - "jaką książkę czytaliście krócej niż tydzień?"; - "jaką książkę w twardej okładce ostatnio czytaliście?"; - tu wiadomo; - seria wątków: "jaką książkę mającą ponad 100/200/300/400/500 itd. stron ostatnio czytaliście?". wtedy dopiero zrobi się ciekawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela A my juz mamy luty? 30.01.07, 19:06 1. zaginęły mi dwa dni ? 2. pytanie profetyczne bardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_a Re: A my juz mamy luty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:08 no właśnie mamy tu strajk włoski - piszemy, ale nic jeszcze nie czytamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: A my juz mamy luty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:34 Ludzie!!! I po co sie wydurniacie?!? Przecież wiadomo, o co chodzi! Gośc napisał po prostu wcześniej...a np. plany na luty chyba macie? paranoja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: A my juz mamy luty? 30.01.07, 19:40 Gość portalu: adek napisał(a): > Ludzie!!! > I po co sie wydurniacie?!? > Bo lubimy sie wydurniać. :) A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: A my juz mamy luty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:42 bardzo lubimy ja zaraz założe wątek Kwiecień 2067, też mam już plany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_a Re: A my juz mamy luty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:41 :)) czytelnicze czy takie...ogólne? najpierw Prima Aprilis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_a Re: A my juz mamy luty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:40 mamy :) IDZIE LUTY PODKUJ BUTY :) mógł zaczekać do północy jutro i strzelić temat, co czyta (jeśli czyta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:49 a ja mam pytanie - dlaczego ważniejsze jest KIEDY czytamy, niż CO? w lutym czytam np. lutową Politykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_a Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:21 skucha Polityka jest tygodnikiem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Luty... 30.01.07, 22:56 Pewnie chodziło o każdą lutową "Politykę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Krzyżaków czytać będę... 31.01.07, 10:05 Ja Polityki czytać nie będę. Sięgnę o Krzyżaków Sienkiewicza. Tak ładnie się zaczynają w Tyńcu, w gospodzie Pod Lutym Turem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Krzyżaków czytać będę... 31.01.07, 11:08 Pod Lutym Turem w marcu???????????????? chybaś z uma saszła, koleżanko! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Krzyżaków czytać będę... 31.01.07, 11:53 Koleżanko, mylicie wątki, oj mylicie. W marcu cosik innego, w lutym lutowe... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Krzyżaków czytać będę... 31.01.07, 11:59 koleżanko, wątki się Wam pomyliły... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Krzyżaków czytać będę... 31.01.07, 12:05 nchyb napisała: > Ja Polityki czytać nie będę. Sięgnę o Krzyżaków Sienkiewicza. Tak ładnie się > zaczynają w Tyńcu, w gospodzie Pod Lutym Turem... :-) hihihihihhi to juz musisz siegać, bo marzec za pasem i do Spychowa nie dociągniesz, o Grunwaldzie nie wspominając i tak to jest z czytaczami, których nie obchodzą kordony kalendarzowe, tylko czytana materia Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Krzyżaków czytać będę... 31.01.07, 12:20 > to juz musisz siegać, bo marzec za pasem i do Spychowa nie dociągniesz, o > Grunwaldzie nie wspominając ale może chociaż w lipcu o Grunwaldzie mi się uda. Jakież to byłoby piekne - 15 lipca o dwóch mieczach poczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: divad Re: Luty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 12:28 canetti, canetti, canetti i jeszcze troche canettiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeste Re: Luty... IP: 81.219.10.* 02.02.07, 22:09 "Rebeliantka o zmarzniętych stopach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Luty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:46 też mi się podobała Odpowiedz Link Zgłoś