locust_123 07.04.07, 17:48 Czy ktoś mógłby mi podac PŁENY tekst wiersza Roberta Burnsa, o którym wspomina się w książce Salingera "Buszujący w zbożu"? Potrzebuję tego do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siostra_pelagia Re: Buszujący w zbożu IP: *.pronet.lublin.pl 07.04.07, 18:57 CHORUS O Jenny is all wet, poor body, Jenny is seldom dry: She draggled all her petticoats, Coming through the rye! Coming through the rye, poor body, Coming through the rye, She draggled all her petticoats, Coming through the rye! Should a body meet a body coming through the rye, Should a body kiss a body, Need a body cry? Should a body meet a body Coming through the glen, Should a body kiss a body, Need the world know? Should a body meet a body coming throught the grain, Should a body kiss a body, The thing is a body's own." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locust_!23 Re: Buszujący w zbożu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:08 Zapomniałam sprecyzować, chodziło mi o pełny tekst, ale po polsku, oryginal już mam, mimo to i tak dzięki Odpowiedz Link Zgłoś