Gość: belfer IP: 80.51.91.* 07.09.07, 00:48 Podajcie proszę jakieś adresy - nie interesują mnie serwisy typu Biblionetka i Nakanapie. Z góry dzięki! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: portale o książkach IP: *.002.c91.petrotel.pl 07.09.07, 01:26 Hm... a czego oczekujesz od takiego serwisu, skoro BN nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: portale o książkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:01 www.przystan-literacka.pl www.ksiazka.net.pl www.serwis.ksiazki.pl www.rynek-ksiazki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: portale o książkach IP: 80.51.91.* 07.09.07, 10:50 Recenzji książek, aktualnych wiadomości z rynku wydawniczego - czegoś mniej więcej takiego, może też być po angielsku lub po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: portale o książkach IP: 80.51.91.* 08.09.07, 10:46 Czytaj uważnie - napisałem o tym, że interesują mnie inne serwisy niż Biblionetka i Nakanapie... Poza tym wolę czytać recenzje różnych osób, a w pierwszym z tych portali wciąż widzę komentarze tych samych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
woytek133 Re: portale o książkach 09.09.07, 20:35 W pierwszym z tych portali (w Biblionetce znaczy) widzisz wciąż komentarze tych samych osób, bo nie przyglądasz się wystarczająco uważnie. :P Pisać recenzje i komentarze może każdy zalogowany użytkownik. A jest ich sporo. Nie zaszkodzi Ci mimo wszystko spróbować i zrobić jeszcze jedno podejście. Serdecznie się zaprasza. :) Pozdrawiam, Biblionetkowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczykowka Re: portale o książkach 08.09.07, 13:08 Polecam serdecznie świetną stronę www.czytelnia.onet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: portale o książkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:25 Skoro prośba jest skierowana tak wprost, to zapraszam na mój podkast o nowych książkach: można przeczytać krótkie notki o książkach, ale przede wszystkim o nich posłuchać: www.glosa.info. A spis kilkunastu ciekawych stron o książkach znajdziesz wśród finalistów konkursu "Papierowy Ekran": www.papierowyekran.pl/index.php?s=wyniki -- www.glosa.info posłuchaj o nowych książkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: portale o książkach IP: 80.51.91.* 13.09.07, 13:58 dodaję do linków - nareszcie coś interesującego, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: portale o książkach IP: *.km21127-13.keymachine.de 13.09.07, 11:46 zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broszka Re: portale o książkach IP: *.aster.pl 21.09.07, 14:48 www.czytadlo.net Odpowiedz Link Zgłoś