Gość: jacek IP: *.lelewela.trustnet.pl 31.05.07, 20:55 Co sądzicie o sklepach z radiodbiornikami przy Niepodleglosci,Olsztynskiej.A moze jakies inne punkty.Interesują mnie Wasze opinie o poziomie uslugi montażu ,cenach itd pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: radio samochodowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 13:55 Gość portalu: jacek napisał(a): > Co sądzicie o sklepach z radiodbiornikami przy Niepodleglosci,Olsztynskiej.A > moze jakies inne punkty.Interesują mnie Wasze opinie o poziomie uslugi montażu > ,cenach itd > pzdr Na Niepodległości to spoko. A na ul. Olsztynskiej to dla mnie właściciel to gbur i ma chamskie podejscie do klienta, widać kasa juz mu dupsko rozepchala !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kony Re: radio samochodowe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:24 Polecam audio-system w II Alei tam gdzie flash, chyba nr 29. Ceny OK i montaż gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: radio samochodowe... IP: *.lelewela.trustnet.pl 02.06.07, 17:19 Wielkie dzięki.Biorę rownież pod uwage zakup w Media M.i montaż w jednym z wymienionych.Ile kosztuje sam montaż? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś