Dodaj do ulubionych

poszukiwana ksiazka - Josef Martin Bauer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:37
Czolko,
obejrzalem w C+ niemiecki film. Polski tytul "Ucieczka z Syberii".
Powstal on na podstawie ksiazki Josef Martin Bauer'a pt. "So weit wie die
fusse tragen" a tytul angielski "As far as my feet will carry me".
No i doszedlem do sedna, czyli... poszukuje tej ksoazki w jezyku polskim badz
tez angielskim...
Czy ktos dysponuje wiedza na temat tego tutylu...

pozdrawia,
Filo
Obserwuj wątek
    • Gość: Kawka Re: poszukiwana ksiazka - Josef Martin Bauer IP: 212.244.186.* 10.10.03, 13:11
      Witam.Książka ta była wydana w Polsce w połowie lat dziewięćdziesiątych.Jej
      tytuł "Tak daleko jak nogi poniosą". Pozdrawiam .
      • Gość: Filo Re: poszukiwana ksiazka - Josef Martin Bauer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:25
        Dzieki!
        A nie pamietasz jakie wydawnictwo?

pozdrawiam,
        Filo
        • Gość: Kawka Re: poszukiwana ksiazka - Josef Martin Bauer IP: 212.244.186.* 10.10.03, 14:32
          Witam.Sprawdziłam dokładnie :Gdańsk, Wyd."Marpress",1994 r.Tłumaczył Wiesław
          Sołtys.Pozdr.
          • Gość: Filo Re: poszukiwana ksiazka - Josef Martin Bauer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:34
            bylas szybsza :)
            nie zauwazyelm Twojej wypowiedzi..
            dzieki raz jeszcze.

pozdrawiam
            Filo
        • Gość: Filo Re: poszukiwana ksiazka - Josef Martin Bauer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:33
          Juz sie dowiedzialem...
          Ksiazka zostala wydana w 1994 roku, przez Gdanskie wydawnictwo Marpress...
          niestety naklad zostal wyczerpany, a Pani w biurze wydawnictwa, nie potrafila
          powiedziec gdzie moznaby ja ewentualnie kupic... gdyby ktos mial jakiekolwiek
          informacje, to ja bym chetnie odkupil (ksiazke, nie informacje oczywiscie :))

pozdr
          Filo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka