gawronka 30.11.03, 16:07 Chcielibyście, żeby działało - no, gdziekolwiek - forum "creative writing" z jakimś mądrym ekspertem? Ja bym chciała, o ile ekspertem nie wybraliby Masłowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieestetyczny Re: creative writing forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 01:38 Dlaczego nie Masłowska? czy się nie nadawa? Niestety bynajmniej nadawa się. Odpowiedz Link Zgłoś
mema Re: creative writing forum 01.12.03, 06:13 Znzczy sie rozumiem, że uznajesz Dm za potencjalnego eksperta i to w dodatku madrego, bo tak wynika ze sformułowania jakiego użyłas. p.s. ja bym wolała, żeby to było forum po polsku. ew. po francusku, bo ten jezyk znam lepiej niż angielski mema_złośliwa_od_rana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: creative writing forum 01.12.03, 09:45 Od początku chodziło mi o twórcze pisanie po polsku. Przepraszam za te snobistyczne wyskoki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizela Re: creative writing forum IP: 158.194.194.* 01.12.03, 14:13 jest cos w tym stylu... prawie jakby z maslowska-ekspertem: www.martyna.korba.pl/0,1861,arty.html Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: creative writing forum 01.12.03, 19:53 Eeeeee, myślałam o opiniach eksperta, a nie małolatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizela Re: creative writing forum IP: 158.194.194.* 02.12.03, 00:43 no cos Ty? az miło- każdy taki zachwycony tym, co czyta ..., nic, tylko siadać i pisać, na pewno ktoś pochwali i to raczej nie małolaty, a przynajmniej nie wszyscy innych tego typu stron nie napotkałam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś