yantichy 09.05.10, 20:03 15-16 maja w godzinach 10:00-18:00 wyprzedaż 50% Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: Wyprzedaż w księgarni Warszawa/Andersa 09.05.10, 20:31 i bedzie tam ponad 10 000 tytulow z ostatnich dwoch lat, pojedyncze egzemplarze w sieci niestety nie bedzie, bo nie maja skatalogowanego, czego zaluje, bo pewnie bym zamowila ohohoho buu, zeby bilet 200 euro nie kosztowal, to sama bym poszla buszowac Odpowiedz Link
yantichy Re: Wyprzedaż w księgarni Warszawa/Andersa 09.05.10, 20:37 taaak. Znam ten ból. Dwie osoby, które mogłabym nasłać na Andersa a-k-u-r-a-t w tym terminie będą poza stolicą. To pisałam ja, dziecko szczęścia Odpowiedz Link
donkaczka Re: Wyprzedaż w księgarni Warszawa/Andersa 09.05.10, 21:07 pocieszam sie mysla, ze na pewno nic ciekawego tam nie bedzie ;P buu Odpowiedz Link
pepperann Re: Wyprzedaż w księgarni Warszawa/Andersa 09.05.10, 21:12 O, dizęki za cynk. I jak to wygląda? Są normalnie wyłożone wszystkie tytuły? Bo ile razy tam byłam, to było jak to w internetowej księgarni - tylko rzeczy zamówione przez innych i nieliczne bardzo nieciekawe pozycje. Dziewczyny, ja mam na Andersa rzut beretem. Jeśli macie jakieś rzeczy upatrzone, to mogę Wam wziąć. Ale nie obiecuję, że będę 15 maja stała już przed 10.00 , nie wiem, czy dzieci mi się nie pochorują. NO wiecie, nie chcę się zobowiązać że na sto procent. Ale tak na luzie, że "gdyby coś to rozumiecie", jak najbardziej mogę. Odpowiedz Link
agni71 Re: Wyprzedaż w księgarni Warszawa/Andersa 09.05.10, 22:15 I mnie kusi, ale chyba sie nie wybiorę. Przewiduje straszny bałagan i to mnie odstrasza. Nawet normalnie wole zakupy przez internet, a tu w tlumie ludzi wygrzebac te pojedyncze egzemplarze interesujacych mnie ksiązek, to chyba przekracza moja cierpliwość Poza tym, 15 mam zaplanowane inne zakupy, a 16 pewnie sie całą rodzinką wybierzemy na Targi Ksiązki. Odpowiedz Link
ap77 Re: Wyprzedaż w księgarni Warszawa/Andersa 09.05.10, 22:40 czy w ksiegarniwarszawa??? Bo ja tam bywam b. czesto Odpowiedz Link
yantichy Re: Wyprzedaż w księgarni Warszawa/Andersa 10.05.10, 10:08 > czy w ksiegarniwarszawa??? Bo ja tam bywam b. czesto Tak, tak, tak! Odpowiedz Link