Gość: jacko_b IP: *.choroszcz.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 15:15 Mam pytanko, gdzie mozna znalezc w inecie ksiazki polskie i nie tylko- czytane przez lektorow (np. w formacie mp3)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R Re: Ksiazki w formacie mp3 IP: 213.25.103.* 04.02.02, 12:19 A gdzie w ogole mozna znalezc w sieci ksiazki do sciagniecia? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusalka Re: Ksiazki w formacie mp3 IP: 195.205.68.* 08.02.02, 12:57 To by była strasznie ciekawa informacja równiez dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Ksiazki w formacie mp3 28.03.02, 23:46 No, niech ktos odpowie, bo watek sie zagubi w morzu.............. Odpowiedz Link Zgłoś
debe Re: Ksiazki w formacie mp3 29.03.02, 01:11 literatura.net.pl podobno jest cos do sciagniecia gratis, nie sprawdzalam jeszcze, wiec nie wiem co tam jest... rowniez chcialabym sie czegos dowiedziec o mp3... Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Ksiazki w formacie mp3 29.03.02, 01:17 O ile wiem, to tam tylko pisane... A to mnie nie interesuje (od monitora bola mnie oczy, hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
debe Re: Ksiazki w formacie mp3 29.03.02, 02:21 ach, sierota ze mnie, oczywiscie, ze tam tylko pisane, o mp3 niestety nic nie slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AN. Re: Ksiazki w formacie mp3 IP: 208.200.221.* 07.04.02, 23:49 Czyli gdzie to mp3 jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Ksiazki w formacie mp3 IP: *.waw.cdp.pl 09.04.02, 12:50 ludzie zejdzcie na ziemie! jak chcecie miec ksiazke to trzeba ja kupic w ksiegarni. lub pozyczyc w bibliotece. nigdzie w sieci nie mam magicznego miejsca gdzie mozna by sciagnac sobie ksiazki. no chyba ze sie wlamiecie na serwer konkretnego wydawcy. wtedy macie ksiazki za darmo. a jak chcecie ksiazki posluchac to tez polecam np. biblioteki. u mnie jest osobna wypozyczalnia ksiazek do sluchania. i nie liczcie na cud! takich watkow z takimi pytaniami jak ten znajduje czesto w sieci. i nigdy jakos nie ma cudownej recepty na darmowe sciaganie ksiazek. bo nie ma takiego miejsca! ZA LUKSUS CZYTANIA TRZEBA NIESTETY ZAPLACIC!!! pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
debe Re: Ksiazki w formacie mp3 09.04.02, 20:57 a gdzie wyczylalas, ze ktos chce miec te ksiazki za DARMO??? poza tym nie kazdy ma w zasiegu polska ksiegarnie czy biblioteke, a chcialby cos pocztac czy posluchac, ..a pytac na forum wolno chyba kazdemu? Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Ksiazki w formacie mp3 15.04.02, 23:38 debe, dzieki za Twoja wypowiedz, o to wlasnie chodzilo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Ksiazki w formacie mp3 15.04.02, 23:37 Skarbie, nie kazdy ma dostep do polskiej ksiegarni czy biblioteki..... Gdybym mieszkala w Polsce, nie bawilabym sie w takie pytania, po prostu pochlanialabym ksiazki biblioteczne, ale niestety, nie jest to mozliwe. Troche wyrozumialosci prosze, nie obrzucania nieslusznymi kasowymi zarzutami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: Ksiazki w formacie mp3 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.04.02, 21:51 Na audiogalaxy znalazlem ostatnio sluchowiska BBC Lord of the Rings, Hobbit, Silmarillion i opowiesci z Narnii (komplet) w mp3. Nie wiem czy takie rzeczy sa jeszcze chronione prawem autorskim, bo od ich nagrania minelo dobre pare (nascie? dziesiat? Ian Holm byl jeszcze na tyle mlody zeby grac Froda) lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chasseur Re: Ksiazki w formacie mp3 IP: 62.233.138.* 23.04.02, 17:05 jest taki program do pobrania na stronie www.limewire.com . Cos w rodzaju Napstera, ale szuka nie tylko mp3. Znajduje rowniez ksiazki (przewaznie po angielsku pdf, e-book, txt, mp3). Troche mnie dziwi, ze ta strona dziala legalnie, bo to legalne na pewno nie jest... Pozdrawiam - Darz Bór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu! Re: Ksiazki w formacie mp3 IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 25.04.02, 06:45 Warto chyba przeszukać ten adres: Los Angeles Public Library Online Book Clubs www.chapter-a-day.com./ a szczególnie www.chapter-a-day.com./html/audio_book_club.html Odpowiedz Link Zgłoś