Dodaj do ulubionych

SRODA!!! Do ....!!!

IP: 80.72.33.* 06.03.02, 07:53
Dzien dobry, dzien dobry dzien dobry!!!
;-))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:02

Dzień dobry !??? No i co dalej ???????????
      • Gość: Jarek Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 08:13
        Troche zmrozona dziemia, ale sloneczko radosnie swieci, wiec szanse duze
        upatruje na dzien cieply. Ptaszkow co prawda rano slychac nie bylo, ale
        zmarzniete pewnikiem po nocce. Chyba wiosna?
        ;-)
    • Gość: Meve Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:40
      O, Waść Jarosław pierwszyj, niczym skowronek najśpiewniejszy.
      U mnie ziemia nie tak zmarznięta, słoneczko za chmurami - faktycznie chyba
      wiosna:))
      Tylko SSSSssszef krąży jak Nazgul:(
      • Gość: Jarek Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 08:47
        No to go zza wegla - jak Legolas - strzala razic...
        ;-)
        • Gość: Meve Morde... ten tego Mordor:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:05
          Och, czuję się nie jak Legolas , ale jak Lesio z Chmielewskiej, który za pomocą
          własnoręcznie wyhodowanych bakterii w lodach, chciał otruć kadrową:)
          A może jakiś mały, cichy, pneumatyczny ...hmmm ten tego to znaczy ten no młotek
          do rozbicia lodu:)
          PS - Monia - ogladałaś wczoraj nieboszczyka????
          Ja zapomniaąłm:((
          Powiedz jak było!
      • Gość: Nala Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:58

Witam, po raz kolejny.
        Tak, tak, idzie wiosenka, tylko cokolwiek trochę chłodna. ZIMNO MI !!!!!!!!
        Sssszefa potraktuj magicznie ! Machnij różdżczką, niech znika ! :-)
        Albo każ mu wyjść z - gdziekolwiek się znajduje ! W końcu jesteś Królową !
        Czy on o tym nie wie ???

Mniam, mniam, pochłonęłam przed momentem pyszną mannę z jabłuszkami i
        cynamonem, tzw. "danie w pięć minut", pychota!, polecam !!!

Czy wiecie, że w niedzielę ma być program poświęcony "Władcy Pierścieni" ?
        Wszystko o filmie ! Bomba !
        • Gość: Jarek Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 09:03
          Gość portalu: Nala napisał(a):

> Czy wiecie, że w niedzielę ma być program poświęcony "Władcy Pierścieni" ?
          > Wszystko o filmie ! Bomba !

Jesli moge unizenie zapytac: gdzie i kiedy?
          • Gość: Meve TV IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:06
            Chyba na jedynce:)
            • Gość: Nala Re: TV IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:17

Tak ! Podobno na Jedynce.
        • Gość: Meve Królowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:15

> Sssszefa potraktuj magicznie ! Machnij różdżczką, niech znika ! :-)
          > Albo każ mu wyjść z - gdziekolwiek się znajduje ! W końcu jesteś Królową !
          > Czy on o tym nie wie ???

Nie ujawniam sie przed byle kim:)
          Co do traktowania ,to w związku z Nazgulowatością SSSSzefa i moim dalszym
          niepaleniem zionę ogniem i jadem jak smok, a nie Królowa.
          Wszystkie złe cechy wylazły i szaleją.NIENAWIDZĘĘĘĘĘ:)

• Gość: Nala Re: Królowa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:19
            Gość portalu: Meve napisał(a):

> ..... NIENAWIDZĘĘĘĘĘ:)
            >

Sssssssszefa ??????????????????

• Gość: Meva Re: Królowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:22

> Gość portalu: Meve napisał(a):
              >
              >
              > > ..... NIENAWIDZĘĘĘĘĘ:)
              > >
              >
              >
              > Sssssssszefa ??????????????????

Jego i każdą niewinną istotę podchodzącą do mojego biurka:)
              • Gość: Nala Re: Malutki Szzzefciu .... ??????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:25
                Gość portalu: Meva napisał(a):

> Jego i każdą niewinną istotę podchodzącą do mojego biurka:)

Z biurka ?????????????????????
                To takiego maleńkiego masz Sssszefa ??????? TEŻ TAKIEGO CHCĘ !!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: Królowa IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:23
                Meve! Bądź dzielna.! To niech on się boi!!!
                Ja już mu współczuję....
                • Gość: Jarek Re: Królowa IP: 80.72.33.* 06.03.02, 10:52
                  Ja tezzzzzzzzzzzz... ;-))))))))))))))
            • Gość: Nala Re: Chmielewska IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:23

Tak wczoraj (i dzisiaj!!!) apetycznie mówiłyście o Niej, że gdy przyszłam do
              domciu, od razu sięgnęłam na półkę po "Wszystko czerwone" !!!!!!!
              Jako drugą (drugiego?) w kolejności, mam przygotowanego "Ducha", a potem
              zobaczę ???
              Już się nie mogę wieczorka doczekać ! :-)))
              • Gość: monia Re: Chmielewska IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:05
                Hej, hej!!! "Całe zdanie..." Chmielewskiej jest dopiero jutro, na Dwójce...Już nogami przebieram z niecierpliwosci,
                aczkolwiek obawiam się, że po raz kolejny "zamordują" mi kolejną Joannę...Widziałam już zekranizowane 3 czy
                też 4 powiesci no i niestety - ten rodzaj humoru jest chyba nieprzekładalny na filmowe kadry - a szkoda!!! Ciekawi
                mnie najbardziej, jak sprawdzi się Marta Klubowicz w roli głównej bohaterki..
                Alescie się rozgadali tak od rana...Aż miło było..poczytać...
                • Gość: Jarek Re: Chmielewska IP: 80.72.33.* 06.03.02, 10:09
                  No to ja jakis zapozniony jestem... :-( , bo po kilku dniach odpoczynku
                  zaczalem wczoraj czytac... "Hobbita"... Chyba nudny jestem...
                  Tak myslalem...
                  • Gość: monia Re: Chmielewska IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:21
                    Oj, wcale nie nudny! Dorosły facet czytający dla własnej przyjemnosci "Hobbita" może być co najwyżej
                    rozbrajający, a nie nudny! Czytaj, czytaj........pod kocykiem, przy kominku??? :-)))))))))))))))))))))
                    • Gość: Meve Meve czytająca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:31
                      wygląda tak: w łóżeczku sosnowym, w zielonym pokoiku, z radością na twarzy -
                      taki stan trwa 5 minut. Potem Meve śpi. Ciężkie życie:)
                      Musze się przeprowadzić do Włoch i tam pożyć trochę w rytmie natury a nie
                      mojego biura .
                      Wenecja, Legolasy itp.
                      A to wszystko a propos Jarosława leżącego pod kocykiem z książką przy kominku.
                      Skojarzenia dość odległe, ale tak u mnie czasami bywa:)
                      • Gość: Nala Re: Meve czytająca IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:43

To to Twoje łóżeczko widać za wygodne, i ten kolorek zielony cololwiek taki
                        usypiający.
                        Radzę Ci, twardą ławę, najlepiej wąską, a kolorek, taki więcej wściekły, może
                        ostro pomarańczowy ?
                        Gwarantuję, że wtedy Ci się odechce spać i będziesz czytać, czytać,
                        czytać,.......itd !
                        :-)
                        • Gość: Jarek Re: Meve czytająca IP: 80.72.33.* 06.03.02, 10:47
                          Pod kocykiem? Nieeeeeeee... Przeciez od kominka bije cieplo. Za to rozciagniety
                          na kanapie. A propos - wczoraj probowalem memu chlopieciu (dzisiaj skonczyl 23
                          m-ce!!!) czytac Kubusia Puchatka, ale doszlismy do wniosku, ze za malo tam
                          rysunkow, wiec zostalismy przy Pomidorze Brzechwy.
                          ;-)
                          • Gość: monia Re: Dorosły.. IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:50
                            To za miesiąc kończymy dwa latka, tak? Ale duże chopczyki...:-)))
                            • Gość: Jarek Re: Dorosły.. IP: 80.72.33.* 06.03.02, 10:51
                              Takich dwoch, jak nas trzech, to nie ma ani jednego.
                              ;-)
                              • Gość: monia Re: Dorosły.. IP: 217.97.138.* 06.03.02, 11:06
                                :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • Gość: Meve Wiek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 11:22
                            Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Pod kocykiem? Nieeeeeeee... Przeciez od kominka bije cieplo. Za to rozciagniety
                            >
                            > na kanapie. A propos - wczoraj probowalem memu chlopieciu (dzisiaj skonczyl 23
                            > m-ce!!!)
                            No to może się kiedyś razem pobawia - Mysza ma 19 miesięcy:))
                            czytac Kubusia Puchatka, ale doszlismy do wniosku, ze za malo tam
                            > rysunkow, wiec zostalismy przy Pomidorze Brzechwy.
                            > ;-)
                            Rozumiem, tez powstzrymałyśmy swoje zapędy i pozostałyśmy przy Panu Robaczku (nie
                            pamiętam, czy to właściwy tytuł)Brzechwy:)))

• Gość: Jarek Re: Wiek IP: 80.72.33.* 06.03.02, 12:13
                              Tylko oglady najpierw nabrac by musial, bo uchybic moglby krolewskiej corce
                              swoim entuzjastycznym zachowaniem.
                              ;-)
                              • Gość: Meve Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:32

> Tylko oglady najpierw nabrac by musial, bo uchybic moglby krolewskiej corce
                                > swoim entuzjastycznym zachowaniem.
                                > ;-)

Królewskie dziecko przebiega migiem w dzrwiach z koszulką Tatusia na głowie ,
                                krzycząc przy tym : "MAM", "MAM", chowa się za szafę i w tej samej sekundzie
                                rzuca się na podłoge szukając piłki pod tapczanem, jedną ręką otwierając pudełko
                                od chusteczek itp. Gości, po 3 minutach zastanowienia wita radosnymi okrzykami,
                                pokazuje całe królestwo i nie puszcza ze swoich rąk aż do końca wizyty:)
                                Entuzjastyczne zachowanie - dzięki - nie znalazłam do tej pory tak ładnego
                                określenia na zachowanie maojej ślicznej, mądrej, dobrej i pełnej energii
                                Myszy:)))
                                • Gość: monia Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:34
                                  cicha i łagodna jak mamunia..?
                                  • Gość: Meve Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:39
                                    Gość portalu: monia napisał(a):

> cicha i łagodna jak mamunia..?
                                    ekhhhem, ekhhhhem, tak jak mówisz:))))))))))))))))))))

• Gość: Nala Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:39

Meve, już Ci kiedyś mówiłam, wszystkie Myszy o TYM imieniu mają
                                  takie "entuzjastyczne zachowanie", ja naprawdę nie przesadzam, to chyba jakieś
                                  fatum (oczywiście dobre!!!). Młoda (o TYM imieniu) mojej kuzynki jest, wypisz,
                                  wymaluj, tylko trochę starsza ! :-)))))
                                  ONE!!! takie po prostu są ! Energia i radość życia je wprost rozpiera ! Ale to
                                  dobrze !
                                  Całuski dla Twojej Myszy od Cioci Nali ! :-)
                                  • Gość: Meve Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:42

>
                                    > > Całuski dla Twojej Myszy od Cioci Nali ! :-)

Ojjj, dziekuję bardzo, będzie autentycznie zachwycona, jak się dowie, ze ma
                                    jeszcze jedną nową zupełnie, świeżynkę , że tak powiem:))) Ciocię. Na pewno
                                    przekażę!!!
                                    Szczytem szcęścia byłoby przesłanie Twojego zdjęcia, do pełnej wizualizacji, no
                                    ale spróbuję jakoś dziecku wytłumaczyć, że z tym może byc ciężko:))))))))))
                                    • Gość: Nala Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:48

Zdjęcie ?????????? Może lepiej nie !!!!!! Po co dziecko ma mieć potem
                                      koszmary !!!!
                                      :-)))
                                      • Gość: monia Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:53
                                        Ależ zdjęcie może się przydać!!!! "Zobaczysz, dziecko, jak nie zjesz marchewki, to cię wyslemy do cioci Nali..."
                                        • Gość: Meve Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:08

> Ależ zdjęcie może się przydać!!!! "Zobaczysz, dziecko, jak nie zjesz marchewki,
                                          > to cię wyslemy do cioci Nali..."
                                          Moniu, hihihihi, jak możesz, hi hihihi:)))

• Gość: Jarek Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 12:51
                                      Mnie tam tylko zastanawia, skad takie dzidziusie potrafia brac energie.
                                      Przeciez "to" nie umie chodzic, tylko BIEGAC!!! Przez caly czas, no chyba, ze
                                      jest zaspany, wtedy faktycznie... chodzi.
                                      ;-)
                                      • Gość: Meve Re: Bieganie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:01

> Mnie tam tylko zastanawia, skad takie dzidziusie potrafia brac energie.
                                        > Przeciez "to" nie umie chodzic, tylko BIEGAC!!! Przez caly czas, no chyba, ze
                                        > jest zaspany, wtedy faktycznie... chodzi.

Może nieptrzebnie robię z tego forum edziecko:))), ale zachyca mnie, jak mam te
                                        same pytania a propos dziecięcia - Mysza tez chodzi, jak jest zaspana, jak jest
                                        bardzo śpiąca i zmęczona wtedy siedzi, machając nogami:))
                                        Babcia, dziadek, ciocia, wujek - wsszyscy ledwo na oczy widzą, a Mysza z dzikim
                                        okrzykiem satysfakcji biegnie przez korytarz ze znalezioną kredką i chce, żeby
                                        jej rysować ptaki. Dodam, że jest godzina 21.45.:))
                                        > ;-)

• Gość: Nala Re: Bieganie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:04

No co Ty Mene ! To Ty jeszcze nie wiesz że dzieci to są nocne "zwierzęta".
                                          Te wielkie oczy (zwłaszcza wieczorem!) przecież mówią same za siebie !
                                          • Gość: Jarek Re: Bieganie IP: 80.72.33.* 06.03.02, 13:22
                                            No coz, moja pociecha jest przyzwyczajona, ze miedzy 20:30-21:00 ma zalec w
                                            lozeczku i sama zasnac. Oczywiscie bywaja wyjatki, ale na szczescie
                                            sporadycznie. Za to z reguly wstaje przed siodma, z czego nie kontenta jest
                                            jego mamusia. A ja i owszem, bo moge sie chwile z nim pobawic przed wyjsciem do
                                            pracy.
                                            ;-)
                      • Gość: monia Re: Meve czytająca IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:45
                        na fali luźnych skojarzeń przypomniała mi się bardzo sympatyczna książka "Pod słońcem Toskanii" Frances
                        Mayes...o przyjemnosciach życia zgodnie z rytmem natury we Włoszech - jak sam tytuł wskazuje...To już druga
                        tego typu książka, którą tak ciepło rekomenduję..
                        monia czytająca - już po północy, ale jeszcze żal odłożyć książkę...a nad ranem płacz i zgrzytanie zębów...no i
                        oczy jak szpareczki...do drugiej kawy...Bo najlepiej czyta mi się wieczorami...
                        • Gość: Nala Re: Meve czytająca IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 11:40

Oj, to czytanie po nocach daje w kość !
                          Ale zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie można czytać na przystanku ? Zakaz
                          jakiś czy co ??? Już parę razy zauważyłam zdziwione spojrzenia, gdy stałam
                          (nieraz pod parasolką) i czytałam książkę ?!
                          Zresztą na dobrą sprawę zawsze mam jakąś książkę ze sobą. Tak na "wszelki
                          wypadek", a nuż .... ????? Nieraz moja praca polega na dość długim czekaniu !
                          A tych kolorowych pism jakoś nie lubię !
                          Acha !!!!!!!!!!!!!!!! Przypomniałam sobie !!!!!!!!!!!!!!!!
                          Słyszeliście(łyście-hi,hi) o nowej trylogii(???) Sapkowskiego ??? Tytuł -
                          "Narrentum". Podobno ma być w księgarniach już wiosną !?
                          Ciekawa jestem co to będzie ?

P.S.
                          Zajrzałam chwilę temu na forum naszego "ulubionego" programu, wychodzi na to,
                          że jest bardzo ........... frywolnie(???) ! :-)))
                          • Gość: monia Re: Meve czytająca IP: 217.97.138.* 06.03.02, 11:57
                            Jak to się mówi : "Poszli na całosc"
                          • Gość: Meve Trylogia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:06

>Nieraz moja praca polega na dość długim czekaniu !

Zaintrygowałąś mnie:)!!!!!

> Słyszeliście(łyście-hi,hi) o nowej trylogii(???) Sapkowskiego ??? Tytuł -
                            > "Narrentum". Podobno ma być w księgarniach już wiosną !?
                            > Ciekawa jestem co to będzie ?

Chyba Narretaum, ale mogę się mylić, jakś saga średniowieczna gdzieś w okolicach
                            Śląska, jeżeli dobrze pamiętam

• Gość: monia Re: Trylogia IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:11
                              może być ciekawe...
                            • Gość: Nala Re: Trylogia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:28
                              Gość portalu: Meve napisał(a):

> Chyba Narretaum,

NO I CZEGO SIĘ CZEPIASZ ????????????????????????
                              :-)))

Jakiś czas o tym słyszałam, czekam z niecierpliwością, zobaczymy ?

Hi, hi - to - "poszli na całość" - to chyba prawda ? Zbulwersowani są wszyscy !
                              (???) :-)))
                              A przecież zawsze wszyscy powtarzali że nic się nie dzieje ! A teraz co ? Wszyscy
                              się oburzają ??? :-)))
                              • Gość: monia Re: Trylogia IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:33
                                Ale tempo jest doprawdy imponujące...W "swiecie zewnętrznym" może spotkaliby się wczesniej jeszcze z raz
                                albo dwa..Chociaż...może niekoniecznie..? Nie wiem, jakas przedpotopowa jestem - trochę mnie to zszokowało...
                                • Gość: Nala Re: Trylogia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:44

Nie wiem, jakas przedpotopowa jestem
                                  > - trochę mnie to zszokowało...

ehhyyy, ehhyyy, tak Monia ehhyyy, ehhyyy, w naszym ehhhyyy ( - cały czas słychać
                                  trzęsący się głos - ) wieku, ehhhyyyyy !!!
                                  MY!!! w ich wieku ...... - i tu, cokolwiek przyjdzie Ci na myśl ! :-)))

• Gość: monia Re: Trylogia IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:50
                                    Yhm, yhm...ja yyy....w ich....wieku...eee....co..to był...za wiek, panie tego....to były czasy..o czym to mówiłam...
                                    Rany, po ile oni lat mają??? Muszę sprawdzić..
                                    • Gość: Nala Re: Trylogia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:54

> Yhm, yhm...ja yyy....w ich....wieku...eee....co..to był...za wiek, panie tego..
                                      > ..to były czasy..o czym to mówiłam...
                                      > Rany, po ile oni lat mają??? Muszę sprawdzić..

...ehhyyy, ehhyyy, młodziaczki, moja ehhhyyy, miła, młodziaczki, jakieś ehhyyy,
                                      może niecałe (a może całe???) 10 lat mniej, EEHHYYYY !!!! :-)

• Gość: Meve Młodziaczki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:15
                                        khmm, ykhmmmm, ja tego nie widziałam, słyszałam jedynie i jedno Wam powiem -
                                        my, starsze pokolenie (co niektórzy to juz nawet widzą odbicie swoje w
                                        dziecięciach i już jedną nogą przy przystani stoją:))) chyba się nie znamy na
                                        związkach damsko-męskich:)))
                                        • Gość: monia Re: Młodziaczki IP: 217.97.138.* 06.03.02, 13:23
                                          Może my z Nalą się nie znamy, ale twoja znajomosc związków damsko-męskich nawet zaowocowała...:-)))))))
                                          • Gość: Meve Re: Młodziaczki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:35

> Może my z Nalą się nie znamy, ale twoja znajomosc związków damsko-męskich nawet
                                            > zaowocowała...:-)))))))
                                            Upór moje Drogie, resztę zmilczę:))))))))
                                            Hihi hahahahahaha, łoj, hahaha
                                          • Gość: Nala Re: Młodziaczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:40

No tak Monia, ale wg. moich skromnych wiadomości, to znajomości damsko-męskie
                                            nie zawsze owocują !
                                            :-)))))))))))))))))))))))
                                            • Gość: monia Re: Młodziaczki IP: 217.97.138.* 06.03.02, 13:43
                                              I całe szczęscie.....!!! :-)))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Nala Re: Powolne pa, pa do ............ piątku !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:24

Ja tu się chcę z Wami pożegnać, a Was nie ma !!!
      Nie wiem jak wytrzymam do piątku bez WAS ??? Chlip, chlip, chlip .....!
      Oj, trudno będzie !?!? Te pogaduszki z Wami to jak woda dla ryby, obroża dla
      psa, data dla kalendarza, kropki dla biedronki itp, itd !!! :-)))
      Pozdrawiam :
      -Meve, Monię+Mordę, Jolęjolę1, Jarka i Geralta (choć wcale na to nia
      zasłużył) :-)

• Gość: monia Re: Powolne pa, pa do .......dlaczego piątku??? IP: 217.97.138.* 06.03.02, 14:29
        Zaraz, zaraz - jakiego piątku ????? Poza tym - woda dla ryby...tak! data dla kalendarza...no, owszem..ale obroża
        dla psa jest wg mojej łaciatej czyms całkowicie zbędnym :-))) Przy okazji - duuuże liźnięcie...Pa!
        • Gość: Nala Re: Powolne pa, pa do .......dlaczego piątku??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:40

No bo mnie jutro nie ma !!!
          Dobrze, obrożę psu sciągamy. Jak nie lubi, to nie będziemy stworzenia męczyć.

Liźnięcie przekazuję również, a nie, to nie tak.
          Za liźnięcie dziękuję w imieniu Mordy Czekoladowej i vive versa !
          • Gość: Nala Re: Powolne pa, pa do .......dlaczego piątku??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:41

- i vive versa !

- vice, oczywiście !!!!!!!!

• Gość: monia Re: Powolne pa, pa do .......dlaczego piątku??? IP: 217.97.138.* 06.03.02, 14:49
              :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              No, cóż, to do piątku..
              • Gość: Meve Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:01
                A ja jutro będę chyba, jak nie zwariuję:)))
                ZIEEEEEEELLLAAAAAAAAAA!
                No, ok, spokój, spokój mówię!!!!!!!!!
                Ciężkie jset życie i tak, wiem, że juz to mówiłam.
              • Gość: Meve Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:06
                A ja jutro będę chyba, jak nie zwariuję:)))
                ZIEEEEEEELLLAAAAAAAAAA!
                No, ok, spokój, spokój mówię!!!!!!!!!
                Ciężkie jset życie i tak, wiem, że juz to mówiłam.
                • Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 06.03.02, 15:18
                  Jejku!!! To jutro będziemy mieli do czynienia z Meve Straszną???
                  • Gość: monia Re: z lekką obawą - Do jutra! IP: 217.97.138.* 06.03.02, 15:20
                    Pa! Zielna...eeee, tego, Dzielna Meve! :-)))
                    • Gość: Meve Re: z lekką obawą - Do jutra! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:51
                      :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka