Gość: Jarek IP: 80.72.33.* 06.03.02, 07:53 Dzien dobry, dzien dobry dzien dobry!!! ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nala Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:02 Dzień dobry !??? No i co dalej ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 08:13 Troche zmrozona dziemia, ale sloneczko radosnie swieci, wiec szanse duze upatruje na dzien cieply. Ptaszkow co prawda rano slychac nie bylo, ale zmarzniete pewnikiem po nocce. Chyba wiosna? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:40 O, Waść Jarosław pierwszyj, niczym skowronek najśpiewniejszy. U mnie ziemia nie tak zmarznięta, słoneczko za chmurami - faktycznie chyba wiosna:)) Tylko SSSSssszef krąży jak Nazgul:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 08:47 No to go zza wegla - jak Legolas - strzala razic... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Morde... ten tego Mordor:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:05 Och, czuję się nie jak Legolas , ale jak Lesio z Chmielewskiej, który za pomocą własnoręcznie wyhodowanych bakterii w lodach, chciał otruć kadrową:) A może jakiś mały, cichy, pneumatyczny ...hmmm ten tego to znaczy ten no młotek do rozbicia lodu:) PS - Monia - ogladałaś wczoraj nieboszczyka???? Ja zapomniaąłm:(( Powiedz jak było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:58 Witam, po raz kolejny. Tak, tak, idzie wiosenka, tylko cokolwiek trochę chłodna. ZIMNO MI !!!!!!!! Sssszefa potraktuj magicznie ! Machnij różdżczką, niech znika ! :-) Albo każ mu wyjść z - gdziekolwiek się znajduje ! W końcu jesteś Królową ! Czy on o tym nie wie ??? Mniam, mniam, pochłonęłam przed momentem pyszną mannę z jabłuszkami i cynamonem, tzw. "danie w pięć minut", pychota!, polecam !!! Czy wiecie, że w niedzielę ma być program poświęcony "Władcy Pierścieni" ? Wszystko o filmie ! Bomba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: SRODA!!! Do ....!!! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 09:03 Gość portalu: Nala napisał(a): > Czy wiecie, że w niedzielę ma być program poświęcony "Władcy Pierścieni" ? > Wszystko o filmie ! Bomba ! Jesli moge unizenie zapytac: gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: TV IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:17 Tak ! Podobno na Jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Królowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:15 Gość portalu: Nala napisał(a): > Sssszefa potraktuj magicznie ! Machnij różdżczką, niech znika ! :-) > Albo każ mu wyjść z - gdziekolwiek się znajduje ! W końcu jesteś Królową ! > Czy on o tym nie wie ??? Nie ujawniam sie przed byle kim:) Co do traktowania ,to w związku z Nazgulowatością SSSSzefa i moim dalszym niepaleniem zionę ogniem i jadem jak smok, a nie Królowa. Wszystkie złe cechy wylazły i szaleją.NIENAWIDZĘĘĘĘĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Królowa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:19 Gość portalu: Meve napisał(a): > ..... NIENAWIDZĘĘĘĘĘ:) > Sssssssszefa ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meva Re: Królowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:22 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Meve napisał(a): > > > > ..... NIENAWIDZĘĘĘĘĘ:) > > > > > Sssssssszefa ?????????????????? Jego i każdą niewinną istotę podchodzącą do mojego biurka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Malutki Szzzefciu .... ??????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:25 Gość portalu: Meva napisał(a): > Jego i każdą niewinną istotę podchodzącą do mojego biurka:) Z biurka ????????????????????? To takiego maleńkiego masz Sssszefa ??????? TEŻ TAKIEGO CHCĘ !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królowa IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:23 Meve! Bądź dzielna.! To niech on się boi!!! Ja już mu współczuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Królowa IP: 80.72.33.* 06.03.02, 10:52 Ja tezzzzzzzzzzzz... ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Chmielewska IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 09:23 Tak wczoraj (i dzisiaj!!!) apetycznie mówiłyście o Niej, że gdy przyszłam do domciu, od razu sięgnęłam na półkę po "Wszystko czerwone" !!!!!!! Jako drugą (drugiego?) w kolejności, mam przygotowanego "Ducha", a potem zobaczę ??? Już się nie mogę wieczorka doczekać ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Chmielewska IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:05 Hej, hej!!! "Całe zdanie..." Chmielewskiej jest dopiero jutro, na Dwójce...Już nogami przebieram z niecierpliwosci, aczkolwiek obawiam się, że po raz kolejny "zamordują" mi kolejną Joannę...Widziałam już zekranizowane 3 czy też 4 powiesci no i niestety - ten rodzaj humoru jest chyba nieprzekładalny na filmowe kadry - a szkoda!!! Ciekawi mnie najbardziej, jak sprawdzi się Marta Klubowicz w roli głównej bohaterki.. Alescie się rozgadali tak od rana...Aż miło było..poczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Chmielewska IP: 80.72.33.* 06.03.02, 10:09 No to ja jakis zapozniony jestem... :-( , bo po kilku dniach odpoczynku zaczalem wczoraj czytac... "Hobbita"... Chyba nudny jestem... Tak myslalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Chmielewska IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:21 Oj, wcale nie nudny! Dorosły facet czytający dla własnej przyjemnosci "Hobbita" może być co najwyżej rozbrajający, a nie nudny! Czytaj, czytaj........pod kocykiem, przy kominku??? :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Meve czytająca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:31 wygląda tak: w łóżeczku sosnowym, w zielonym pokoiku, z radością na twarzy - taki stan trwa 5 minut. Potem Meve śpi. Ciężkie życie:) Musze się przeprowadzić do Włoch i tam pożyć trochę w rytmie natury a nie mojego biura . Wenecja, Legolasy itp. A to wszystko a propos Jarosława leżącego pod kocykiem z książką przy kominku. Skojarzenia dość odległe, ale tak u mnie czasami bywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Meve czytająca IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 10:43 To to Twoje łóżeczko widać za wygodne, i ten kolorek zielony cololwiek taki usypiający. Radzę Ci, twardą ławę, najlepiej wąską, a kolorek, taki więcej wściekły, może ostro pomarańczowy ? Gwarantuję, że wtedy Ci się odechce spać i będziesz czytać, czytać, czytać,.......itd ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Meve czytająca IP: 80.72.33.* 06.03.02, 10:47 Pod kocykiem? Nieeeeeeee... Przeciez od kominka bije cieplo. Za to rozciagniety na kanapie. A propos - wczoraj probowalem memu chlopieciu (dzisiaj skonczyl 23 m-ce!!!) czytac Kubusia Puchatka, ale doszlismy do wniosku, ze za malo tam rysunkow, wiec zostalismy przy Pomidorze Brzechwy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Dorosły.. IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:50 To za miesiąc kończymy dwa latka, tak? Ale duże chopczyki...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Dorosły.. IP: 80.72.33.* 06.03.02, 10:51 Takich dwoch, jak nas trzech, to nie ma ani jednego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Dorosły.. IP: 217.97.138.* 06.03.02, 11:06 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Wiek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 11:22 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Pod kocykiem? Nieeeeeeee... Przeciez od kominka bije cieplo. Za to rozciagniety > > na kanapie. A propos - wczoraj probowalem memu chlopieciu (dzisiaj skonczyl 23 > m-ce!!!) No to może się kiedyś razem pobawia - Mysza ma 19 miesięcy:)) czytac Kubusia Puchatka, ale doszlismy do wniosku, ze za malo tam > rysunkow, wiec zostalismy przy Pomidorze Brzechwy. > ;-) Rozumiem, tez powstzrymałyśmy swoje zapędy i pozostałyśmy przy Panu Robaczku (nie pamiętam, czy to właściwy tytuł)Brzechwy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wiek IP: 80.72.33.* 06.03.02, 12:13 Tylko oglady najpierw nabrac by musial, bo uchybic moglby krolewskiej corce swoim entuzjastycznym zachowaniem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:32 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Tylko oglady najpierw nabrac by musial, bo uchybic moglby krolewskiej corce > swoim entuzjastycznym zachowaniem. > ;-) Królewskie dziecko przebiega migiem w dzrwiach z koszulką Tatusia na głowie , krzycząc przy tym : "MAM", "MAM", chowa się za szafę i w tej samej sekundzie rzuca się na podłoge szukając piłki pod tapczanem, jedną ręką otwierając pudełko od chusteczek itp. Gości, po 3 minutach zastanowienia wita radosnymi okrzykami, pokazuje całe królestwo i nie puszcza ze swoich rąk aż do końca wizyty:) Entuzjastyczne zachowanie - dzięki - nie znalazłam do tej pory tak ładnego określenia na zachowanie maojej ślicznej, mądrej, dobrej i pełnej energii Myszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:34 cicha i łagodna jak mamunia..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:39 Gość portalu: monia napisał(a): > cicha i łagodna jak mamunia..? ekhhhem, ekhhhhem, tak jak mówisz:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:39 Meve, już Ci kiedyś mówiłam, wszystkie Myszy o TYM imieniu mają takie "entuzjastyczne zachowanie", ja naprawdę nie przesadzam, to chyba jakieś fatum (oczywiście dobre!!!). Młoda (o TYM imieniu) mojej kuzynki jest, wypisz, wymaluj, tylko trochę starsza ! :-))))) ONE!!! takie po prostu są ! Energia i radość życia je wprost rozpiera ! Ale to dobrze ! Całuski dla Twojej Myszy od Cioci Nali ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:42 Gość portalu: Nala napisał(a): > > > Całuski dla Twojej Myszy od Cioci Nali ! :-) Ojjj, dziekuję bardzo, będzie autentycznie zachwycona, jak się dowie, ze ma jeszcze jedną nową zupełnie, świeżynkę , że tak powiem:))) Ciocię. Na pewno przekażę!!! Szczytem szcęścia byłoby przesłanie Twojego zdjęcia, do pełnej wizualizacji, no ale spróbuję jakoś dziecku wytłumaczyć, że z tym może byc ciężko:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:48 Zdjęcie ?????????? Może lepiej nie !!!!!! Po co dziecko ma mieć potem koszmary !!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:53 Ależ zdjęcie może się przydać!!!! "Zobaczysz, dziecko, jak nie zjesz marchewki, to cię wyslemy do cioci Nali..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:08 Gość portalu: monia napisał(a): > Ależ zdjęcie może się przydać!!!! "Zobaczysz, dziecko, jak nie zjesz marchewki, > to cię wyslemy do cioci Nali..." Moniu, hihihihi, jak możesz, hi hihihi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Królewskie dziecko!!!!!!!!!! IP: 80.72.33.* 06.03.02, 12:51 Mnie tam tylko zastanawia, skad takie dzidziusie potrafia brac energie. Przeciez "to" nie umie chodzic, tylko BIEGAC!!! Przez caly czas, no chyba, ze jest zaspany, wtedy faktycznie... chodzi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Bieganie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:01 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Mnie tam tylko zastanawia, skad takie dzidziusie potrafia brac energie. > Przeciez "to" nie umie chodzic, tylko BIEGAC!!! Przez caly czas, no chyba, ze > jest zaspany, wtedy faktycznie... chodzi. Może nieptrzebnie robię z tego forum edziecko:))), ale zachyca mnie, jak mam te same pytania a propos dziecięcia - Mysza tez chodzi, jak jest zaspana, jak jest bardzo śpiąca i zmęczona wtedy siedzi, machając nogami:)) Babcia, dziadek, ciocia, wujek - wsszyscy ledwo na oczy widzą, a Mysza z dzikim okrzykiem satysfakcji biegnie przez korytarz ze znalezioną kredką i chce, żeby jej rysować ptaki. Dodam, że jest godzina 21.45.:)) > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Bieganie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:04 No co Ty Mene ! To Ty jeszcze nie wiesz że dzieci to są nocne "zwierzęta". Te wielkie oczy (zwłaszcza wieczorem!) przecież mówią same za siebie ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Bieganie IP: 80.72.33.* 06.03.02, 13:22 No coz, moja pociecha jest przyzwyczajona, ze miedzy 20:30-21:00 ma zalec w lozeczku i sama zasnac. Oczywiscie bywaja wyjatki, ale na szczescie sporadycznie. Za to z reguly wstaje przed siodma, z czego nie kontenta jest jego mamusia. A ja i owszem, bo moge sie chwile z nim pobawic przed wyjsciem do pracy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Meve czytająca IP: 217.97.138.* 06.03.02, 10:45 na fali luźnych skojarzeń przypomniała mi się bardzo sympatyczna książka "Pod słońcem Toskanii" Frances Mayes...o przyjemnosciach życia zgodnie z rytmem natury we Włoszech - jak sam tytuł wskazuje...To już druga tego typu książka, którą tak ciepło rekomenduję.. monia czytająca - już po północy, ale jeszcze żal odłożyć książkę...a nad ranem płacz i zgrzytanie zębów...no i oczy jak szpareczki...do drugiej kawy...Bo najlepiej czyta mi się wieczorami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Meve czytająca IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 11:40 Oj, to czytanie po nocach daje w kość ! Ale zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie można czytać na przystanku ? Zakaz jakiś czy co ??? Już parę razy zauważyłam zdziwione spojrzenia, gdy stałam (nieraz pod parasolką) i czytałam książkę ?! Zresztą na dobrą sprawę zawsze mam jakąś książkę ze sobą. Tak na "wszelki wypadek", a nuż .... ????? Nieraz moja praca polega na dość długim czekaniu ! A tych kolorowych pism jakoś nie lubię ! Acha !!!!!!!!!!!!!!!! Przypomniałam sobie !!!!!!!!!!!!!!!! Słyszeliście(łyście-hi,hi) o nowej trylogii(???) Sapkowskiego ??? Tytuł - "Narrentum". Podobno ma być w księgarniach już wiosną !? Ciekawa jestem co to będzie ? P.S. Zajrzałam chwilę temu na forum naszego "ulubionego" programu, wychodzi na to, że jest bardzo ........... frywolnie(???) ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Meve czytająca IP: 217.97.138.* 06.03.02, 11:57 Jak to się mówi : "Poszli na całosc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Trylogia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:06 Gość portalu: Nala napisał(a): >Nieraz moja praca polega na dość długim czekaniu ! Zaintrygowałąś mnie:)!!!!! > Słyszeliście(łyście-hi,hi) o nowej trylogii(???) Sapkowskiego ??? Tytuł - > "Narrentum". Podobno ma być w księgarniach już wiosną !? > Ciekawa jestem co to będzie ? Chyba Narretaum, ale mogę się mylić, jakś saga średniowieczna gdzieś w okolicach Śląska, jeżeli dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Trylogia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:28 Gość portalu: Meve napisał(a): > Chyba Narretaum, NO I CZEGO SIĘ CZEPIASZ ???????????????????????? :-))) Jakiś czas o tym słyszałam, czekam z niecierpliwością, zobaczymy ? Hi, hi - to - "poszli na całość" - to chyba prawda ? Zbulwersowani są wszyscy ! (???) :-))) A przecież zawsze wszyscy powtarzali że nic się nie dzieje ! A teraz co ? Wszyscy się oburzają ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Trylogia IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:33 Ale tempo jest doprawdy imponujące...W "swiecie zewnętrznym" może spotkaliby się wczesniej jeszcze z raz albo dwa..Chociaż...może niekoniecznie..? Nie wiem, jakas przedpotopowa jestem - trochę mnie to zszokowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Trylogia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:44 Gość portalu: monia napisał(a): Nie wiem, jakas przedpotopowa jestem > - trochę mnie to zszokowało... ehhyyy, ehhyyy, tak Monia ehhyyy, ehhyyy, w naszym ehhhyyy ( - cały czas słychać trzęsący się głos - ) wieku, ehhhyyyyy !!! MY!!! w ich wieku ...... - i tu, cokolwiek przyjdzie Ci na myśl ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Trylogia IP: 217.97.138.* 06.03.02, 12:50 Yhm, yhm...ja yyy....w ich....wieku...eee....co..to był...za wiek, panie tego....to były czasy..o czym to mówiłam... Rany, po ile oni lat mają??? Muszę sprawdzić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Trylogia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 12:54 Gość portalu: monia napisał(a): > Yhm, yhm...ja yyy....w ich....wieku...eee....co..to był...za wiek, panie tego.. > ..to były czasy..o czym to mówiłam... > Rany, po ile oni lat mają??? Muszę sprawdzić.. ...ehhyyy, ehhyyy, młodziaczki, moja ehhhyyy, miła, młodziaczki, jakieś ehhyyy, może niecałe (a może całe???) 10 lat mniej, EEHHYYYY !!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Młodziaczki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:15 khmm, ykhmmmm, ja tego nie widziałam, słyszałam jedynie i jedno Wam powiem - my, starsze pokolenie (co niektórzy to juz nawet widzą odbicie swoje w dziecięciach i już jedną nogą przy przystani stoją:))) chyba się nie znamy na związkach damsko-męskich:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Młodziaczki IP: 217.97.138.* 06.03.02, 13:23 Może my z Nalą się nie znamy, ale twoja znajomosc związków damsko-męskich nawet zaowocowała...:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Młodziaczki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:35 Gość portalu: monia napisał(a): > Może my z Nalą się nie znamy, ale twoja znajomosc związków damsko-męskich nawet > zaowocowała...:-))))))) Upór moje Drogie, resztę zmilczę:)))))))) Hihi hahahahahaha, łoj, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Młodziaczki IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 13:40 No tak Monia, ale wg. moich skromnych wiadomości, to znajomości damsko-męskie nie zawsze owocują ! :-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Młodziaczki IP: 217.97.138.* 06.03.02, 13:43 I całe szczęscie.....!!! :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Powolne pa, pa do ............ piątku !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:24 Ja tu się chcę z Wami pożegnać, a Was nie ma !!! Nie wiem jak wytrzymam do piątku bez WAS ??? Chlip, chlip, chlip .....! :-) Oj, trudno będzie !?!? Te pogaduszki z Wami to jak woda dla ryby, obroża dla psa, data dla kalendarza, kropki dla biedronki itp, itd !!! :-))) Pozdrawiam : -Meve, Monię+Mordę, Jolęjolę1, Jarka i Geralta (choć wcale na to nia zasłużył) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne pa, pa do .......dlaczego piątku??? IP: 217.97.138.* 06.03.02, 14:29 Zaraz, zaraz - jakiego piątku ????? Poza tym - woda dla ryby...tak! data dla kalendarza...no, owszem..ale obroża dla psa jest wg mojej łaciatej czyms całkowicie zbędnym :-))) Przy okazji - duuuże liźnięcie...Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Powolne pa, pa do .......dlaczego piątku??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:40 No bo mnie jutro nie ma !!! Dobrze, obrożę psu sciągamy. Jak nie lubi, to nie będziemy stworzenia męczyć. Liźnięcie przekazuję również, a nie, to nie tak. Za liźnięcie dziękuję w imieniu Mordy Czekoladowej i vive versa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Powolne pa, pa do .......dlaczego piątku??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:41 Gość portalu: Nala napisał(a): - i vive versa ! - vice, oczywiście !!!!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Powolne pa, pa do .......dlaczego piątku??? IP: 217.97.138.* 06.03.02, 14:49 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) No, cóż, to do piątku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:01 A ja jutro będę chyba, jak nie zwariuję:))) ZIEEEEEEELLLAAAAAAAAAA! No, ok, spokój, spokój mówię!!!!!!!!! Ciężkie jset życie i tak, wiem, że juz to mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:06 A ja jutro będę chyba, jak nie zwariuję:))) ZIEEEEEEELLLAAAAAAAAAA! No, ok, spokój, spokój mówię!!!!!!!!! Ciężkie jset życie i tak, wiem, że juz to mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 06.03.02, 15:18 Jejku!!! To jutro będziemy mieli do czynienia z Meve Straszną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: z lekką obawą - Do jutra! IP: 217.97.138.* 06.03.02, 15:20 Pa! Zielna...eeee, tego, Dzielna Meve! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: z lekką obawą - Do jutra! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:51 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś