barczyc 25.02.04, 19:18 czy byl ktos moze w tym miescie albo studiuje na tamtejszym uniwerku??? podzielcie sie wrazeniami... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinn Re: PRESTON 03.03.04, 19:34 Fucking hell. To gdzie ty w koncu jedziesz, co temat to inne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
straus07 Re: PRESTON 04.03.04, 10:43 Pewnie tak jak ja ciagle mysli. Sheffield czy Oksford a i tak pewnie wyladuje w Kettering. Odpowiedz Link Zgłoś
barczyc Re: PRESTON 04.03.04, 14:14 straus07 masz racje. ja ciagle mysle... za 3 tygodnie wyjezdzam juz na pewno w okolice Penrith (dokladnie Orton) w Cumbrii. jest to wiocha ale ja chce dostac sie na jakis uniwerek niedaleko Penrith. w penrith mam prace na rok czasu ale chcialbym zrobic studia podyplomowe z Outdoor and Leisure Management na jakims uniwerku w okolicy... jak cos wiecie w tym temacie to dajcie znac... JUSTINN NIE BADZ TAKA POWAZNA I NERWOWA!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
justinn Re: JUSTINN 10.03.04, 14:11 Aktualnie z Londynu, jest dzis zimno i chwilami pada snieg. Czesto pisze z Lincoln, to takie male miasto kolo Nottingham Odpowiedz Link Zgłoś