Dodaj do ulubionych

Pilna prośba

01.12.14, 18:17
Czy ktos moglby mi pomoc? bardzo podoba mi sie taki sweterek. czy ktos ma jakis pomysl jak mozna wykonac tyl takiego swetra, problem w tym ze tyl swetra to tak jakby dekolt.w linkach przesylam zdjecia. Bardzo prosze o pomoc , moze jakis wzor czy wskazowki pozdrawiam
https://zapodaj.net/314e2babd94f7.jpg.html
https://zapodaj.net/1fb426769d08a.jpg.html
Obserwuj wątek
    • betusia1 Re: Pilna prośba 01.12.14, 18:18
      chyba nie wyswietla linkow
      sa tutaj:
      zapodaj.net/1fb426769d08a.jpg.html
      zapodaj.net/87f86ae93ea2e.jpg.html
      Betusia1
    • japoneczka01 Re: Pilna prośba 01.12.14, 18:25
      Wydaje mi się, że trzeba na jakiejś wysokości pleców robotę rozdzielić na pół i wyrabiając każdą połowę osobno, parę centymetrów od brzegu środkowego robić dziurki, aby potem przez nie przewlec sznurek do zaciągania.
      • betusia1 Re: Pilna prośba 01.12.14, 19:40
        No właśnie nie wiem dokładnie ,czy czasem nie ujmuje się od jakiegoś momentu.I chodzi mi jeszcze o rękawki,w tym swetrze,to sa takie bufki,poszerzane ,które kończą się pod pachą.
        • japoneczka01 Re: Pilna prośba 01.12.14, 20:19
          Z tego zdjęcia niewiele można wydedukować. Tu na blogu poniżej zdjęć dzieci jest zdjęcie i opis sweterka z krótkimi rękawami z bufkami. Jest dokładny opis. Może część opisu tych bufek można wykorzystać. I trochę z jednego, a trochę z drugiego opisu i coś powstanie własnego. odrecznie.blogspot.com/2011_05_01_archive.html Osobiście nigdy niczego nie robię z opisu, bo i tak trzeba to dopasować do własnych wymiarów, więc wystarczy mi tylko obrazek.
          • japoneczka01 Re: Pilna prośba 01.12.14, 20:23
            Jeszcze jedna sprawa ten tył to może mieć dekolt w szpic lub półokrągły - robisz identycznie jak z przodu, tylko to będzie tył i przód może być też na półokrągło.
            • betusia1 Re: Pilna prośba 01.12.14, 20:42
              Bardzo ślicznie dziękuję,za czas dla mnie,spróbuję ,może wyjdzie tak samo.Proszę podac mi adres swojego bloga,chętnie obejrzę Pani prace,widzę,że bardzo dobrze zna się Pani na rzeczy.Jeszcze raz dziekuję.
              • japoneczka01 Re: Pilna prośba 01.12.14, 20:56
                Niestety nie prowadzę bloga. sad Nie mam na to czasu. Wolę fora robótkowe, z nich najwięcej można się nauczyć no i filmiki na youtube.
    • bazylia.3 Re: Pilna prośba 04.12.14, 16:46
      tutaj jest lepsze zdjęcie tyłu, to są dwie osobne części założone na siebie, a rękawki są raczej proste, tylko układają się w bufkę w miejscu, w którym przepleciony jest łańcuszek
      moviesandcelebrity.com/irina-shayk-guess-ads
      • betusia1 Re: Pilna prośba 04.12.14, 20:14
        No właśnie nie wiadomo,czy czasem z tyłu nie ma więcej oczek ,jak z przodu?
        • minniemouse Re: Pilna prośba 13.12.14, 00:48
          masz jeszcze takie duze zdjecie moze ci pomoze
          duze zdjecie

Minnie
          • minniemouse Re: Pilna prośba 13.12.14, 01:00
            juz wiem czemu nie mozna znalezc wiecej zdjec - bo to z kampania reklamowa z 2012 roku.
            moze komus sie uda, nie wiem - to ciuchy Guessa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka