jokaer 08.03.06, 18:43 znalazłam ciekawy sklep, może juz zresztą znany niektórym, ale jest tu ciekawa włoczka Elian efekt- 50% bawełny 50% akrylu www.vsv.cz/- Jola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izis11 Re: sklep-jeszcze raz 08.03.06, 20:44 Podaj jeszcze nazwę tej włóczki,będzie łatwiej. Odpowiedz Link
izis11 Re: sklep-jeszcze raz 08.03.06, 23:48 Ups...Przepraszam,gapa ze mnie,nie dopatrzyłam.Mam próbkę tej nici(ma formę tasiemki),więc niewiele mogę powiedzieć,ale mnie nie zachwyciła.Próbka nie zachęca do kupna(w przeciwieństwie do innych włóćzek tej firmy) Odpowiedz Link
jokaer Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 07:29 Witaj! Masz próbkę bo coś juz kupowałaś w tym sklepie, czy tak przysyłają? Tak w ogóle, to kiedyś oglądałam włóczkę 50% bawełny i 50% akrylu nazywała się Jeans ( chyba? ), ekspedientka mówiła , że jest bardzo dobra jakościowo, wrzuciła bluzkę nawet do pralki i nic się temu nie stało. Dlatego mnie tak ciekawią włóczki o takim składzie. Tylko, że ona była droga bo około 15 zł za 100 g ( motki były 50g). Niewykluczone, że włóczki naprawdę dobre są drogie. Bo opinii tej ekspedientki można ufać, ma super zaopatrzoną pasmanterię i praktycznie sprawdza każdą włóczkę. Uf- rozpisałam się- Jola. Odpowiedz Link
mimamo Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 08:43 jakiś czas temu ktoś pisał na forum, że dostał próbki. Wysłałam maila do pana, wymieniłam jakie chcę próbki i do dzis nic nie ma, już na pewno nie będzie. Też jestem ciekawatych włóczek, są atrakcyjne cenowo, tylko ile się czeka na zamówienie i czy w ogóle wysyłają? Odpowiedz Link
ka_thy Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 09:09 Napisz drugi raz, ja pisałam drugi raz do Pana Zenona bo na pierwszy mail nie było odzewu. Po drugim się odezwał, napisał żeby podać adres i przysłał próbki. Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 09:53 tylko ile trzeba zapłacić za te próbki?? Odpowiedz Link
zdzid Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 10:28 Próbki są za darmo. Poczytaj wątek o pasmanteriach internetowych. Odpowiedz Link
jokaer Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 10:30 czy rozmawiamy ciągle o tym samym sklepie? www.wloczki-vsv.pl/- Jola Odpowiedz Link
izis11 Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 17:50 Ja pisałam do pana Zenona na adres podany na stronie internetowej z włóczkami.Na próbki czekałam tylko kilka dni,na zamówienie 2 tygodnie(ale dlatego,że pan Z. nie miał jednej włóczki więc wolałam poczekać niż płacić 2 razy za przesyłkę).Przez cały czas pan Z.był ze mną w telefonicznym kontakcie i powiadomił,powiadomił mnie również o wysłaniu włóczek).Próbujcie jeszcze raz skontaktować się z tym panem,czasem trzeba poczekać kilka dni.Pozdrawiam Odpowiedz Link
dobkosia Re: sklep-jeszcze raz 10.03.06, 10:27 Witam! No to ja mam w takim razie pecha, nad pechami. Pisałam już 2 razy (słownie: dwa razy)do pana Zenona z prośbą o próbki i .....kamień w wodę. Nic. Nawet słóweczka malutkiego. Podobnie jast z zamówionymi włóczkami, na które czakamy (bo z koleżanką), już prawie dwa tygodnie. Nawet po zrobieniu zamówienia, nie dostałyśmy słowa żadnego, np potwierdzającego zamówienie, lub z podziekowaniami.... Zaczynam tracić cierpliwość. Bo ile można czekać, żyć w niepewnośći...? Justyna, jeszcze z wyrozumiałością dla pana Zenona, ale chyba już nie długo.... Odpowiedz Link
mimamo Re: sklep-jeszcze raz 10.03.06, 11:20 ja napisałam drugiego maila, ciekawe czy dostane próbki. Co do zamówienia, skoro zamówiłaś, zadzwoń do pana, tel. jest w kontaktach. A tak na marginesie, do czego to dochodzi, żeby klient prosił się o towar, wydzwaniał, mailował? Typowo marketingowe podejście :[ Odpowiedz Link
dobkosia Re: sklep-jeszcze raz 10.03.06, 11:55 No właśnie o to chodzi! Jestem rozczarowana podejściem do klienta w tym sklepie! Dzwonić...? Kurczę, nikt mi nie zwróci kosztów rozmów telefonicznych, a takowe poniosę, tylko po to, żeby pan mógł zarobić pieniądze. To w jego interesie leży, żeby za mną "biegać"! Zniechęcam sie coraz bardziej, i tylko mam nadzieję, że te śliczne włóczki jednak dojdą.Ale po takim okresie oczekiwania i cóż tu dużo mówić, olewania, nie wiem, czy będe miała ochotę na dalszą współpracę.... Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: sklep 10.03.06, 12:17 Kupowałam w tym sklepie włóczki, wszystko było OK. Zamawiałam telefonicznie u P. Zenona, tylko potwierdzałam mailem. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
dobkosia Re: sklep 13.03.06, 20:07 Ocho! Słuchajcie! Dzisiaj dostałam próbki! Huuuuuraaaaaa! Po trzech mailach i esemesie, w sumie ze trzy tygodnie będzie z górką.....Ale dostałam, no nie?! Nie powinnam się czepiać, chyba.......<co?> Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link
margoma Re: sklep 10.03.06, 15:34 Witam, dziewczyny, jak myslicie na jakich drutach najlepiej robic z tej włoczki? Chcialam zrobic corce taki wesoly sweterek, ale obawiam sie ze ta włoczka jest cienka i zrobie na .....przyszla wiosne Gosia www.vsv.cz/nahled.php?l=p&o=gal/kluba/nicky%20plus/t_8634.jpg Odpowiedz Link
izis11 Re: sklep 10.03.06, 16:49 Ja robiłam na 4,bo nie lubię jak wychodzi ciasno(myślę że na 3,5 też byłoby dobrze).Robiłam córci sweterek(tylko inny kolor),wyszedł bardzo fajnie. Odpowiedz Link
margoma Re: sklep 10.03.06, 21:47 i tez tam zamawialas, bo sie tak niesmialo do tego zabieram i stad te pytania Gosia Odpowiedz Link
ka_thy Re: sklep 13.03.06, 10:39 Mam w domu tę włóczkę - kupowałam w zwykłym naziemnym sklepie i właśnie mam z nią problem - na szydełko jest wg mnie za gruba, na drutach wydaje mi się, ze będzie dziubdzianina - robiłam próbki i wg mnie lepsze byłyby druty nr 3,5. Jedna dziewczyna robiła z niej bezrękawnik na grubszych drutach i cała robótka niemiłosiernie wyciągnęła się wszerz. A najładniej wychodzi z niej na maszynie dziewiarskiej, gładki dżersej Odpowiedz Link
ela107 Re: sklep 13.03.06, 12:53 Robie taki sweterek z NICKY: show.7ya.ru/private-showphoto.aspx?RubrID=81985&PhotoID=1076978 Jest taki pognieciony bo wcześniej chciałam robić szydełkiem ale na szydełko dużo wchodziło włóczki i bałam sie że zabraknie. Jest mięciutka i na szydełku też ładnie wychodziło. Płaciłam 5 zł za motek 5 deko. Ela. Odpowiedz Link
izis11 Re: sklep 13.03.06, 21:04 Na szydełku też fajnie wychodzi(nr3,5),ale tak kolorowe włóczki wolę na drutach.Szydełko za bardzo "bałagani"(jak na moje oko i gust). Kupowałam w sklepie a dokładnie u pana Zenona. Odpowiedz Link