08.03.06, 18:43
znalazłam ciekawy sklep, może juz zresztą znany niektórym, ale jest tu ciekawa
włoczka Elian efekt- 50% bawełny 50% akrylu
www.vsv.cz/- Jola
Obserwuj wątek
    • jokaer Re: sklep-jeszcze raz 08.03.06, 18:44
      www.wloczki-vsv.pl/
      • izis11 Re: sklep-jeszcze raz 08.03.06, 20:44
        Podaj jeszcze nazwę tej włóczki,będzie łatwiej.
        • malgoha1 Re: sklep-jeszcze raz 08.03.06, 23:43
          Jola podała- Efekt
          • izis11 Re: sklep-jeszcze raz 08.03.06, 23:48
            Ups...Przepraszam,gapa ze mnie,nie dopatrzyłam.Mam próbkę tej nici(ma formę
            tasiemki),więc niewiele mogę powiedzieć,ale mnie nie zachwyciła.Próbka nie
            zachęca do kupna(w przeciwieństwie do innych włóćzek tej firmy)
            • jokaer Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 07:29
              Witaj!
              Masz próbkę bo coś juz kupowałaś w tym sklepie, czy tak przysyłają?
              Tak w ogóle, to kiedyś oglądałam włóczkę 50% bawełny i 50% akrylu nazywała się
              Jeans ( chyba? ), ekspedientka mówiła , że jest bardzo dobra jakościowo,
              wrzuciła bluzkę nawet do pralki i nic się temu nie stało. Dlatego mnie tak
              ciekawią włóczki o takim składzie. Tylko, że ona była droga bo około 15 zł za
              100 g ( motki były 50g). Niewykluczone, że włóczki naprawdę dobre są drogie. Bo
              opinii tej ekspedientki można ufać, ma super zaopatrzoną pasmanterię i
              praktycznie sprawdza każdą włóczkę.
              Uf- rozpisałam się- Jola.
              • mimamo Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 08:43
                jakiś czas temu ktoś pisał na forum, że dostał próbki. Wysłałam maila do pana,
                wymieniłam jakie chcę próbki i do dzis nic nie ma, już na pewno nie będzie.
                Też jestem ciekawatych włóczek, są atrakcyjne cenowo, tylko ile się czeka na
                zamówienie i czy w ogóle wysyłają?
                • ka_thy Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 09:09
                  Napisz drugi raz, ja pisałam drugi raz do Pana Zenona bo na pierwszy mail nie
                  było odzewu. Po drugim się odezwał, napisał żeby podać adres i przysłał próbki.
                  • agniesia_f1 Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 09:53
                    tylko ile trzeba zapłacić za te próbki??
                    • zdzid Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 10:28
                      Próbki są za darmo. Poczytaj wątek o pasmanteriach internetowych.
                  • jokaer Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 10:30
                    czy rozmawiamy ciągle o tym samym sklepie? www.wloczki-vsv.pl/- Jola
                    • izis11 Re: sklep-jeszcze raz 09.03.06, 17:50
                      Ja pisałam do pana Zenona na adres podany na stronie internetowej z
                      włóczkami.Na próbki czekałam tylko kilka dni,na zamówienie 2 tygodnie(ale
                      dlatego,że pan Z. nie miał jednej włóczki więc wolałam poczekać niż płacić 2
                      razy za przesyłkę).Przez cały czas pan Z.był ze mną w telefonicznym kontakcie i
                      powiadomił,powiadomił mnie również o wysłaniu włóczek).Próbujcie jeszcze raz
                      skontaktować się z tym panem,czasem trzeba poczekać kilka dni.Pozdrawiam
                      • dobkosia Re: sklep-jeszcze raz 10.03.06, 10:27
                        Witam!
                        No to ja mam w takim razie pecha, nad pechami. Pisałam już 2 razy (słownie: dwa
                        razy)do pana Zenona z prośbą o próbki i .....kamień w wodę. Nic. Nawet słóweczka
                        malutkiego. Podobnie jast z zamówionymi włóczkami, na które czakamy (bo z
                        koleżanką), już prawie dwa tygodnie. Nawet po zrobieniu zamówienia, nie
                        dostałyśmy słowa żadnego, np potwierdzającego zamówienie, lub z
                        podziekowaniami....smilesmile
                        Zaczynam tracić cierpliwość. Bo ile można czekać, żyć w niepewnośći...smilesmile?

Justyna, jeszcze z wyrozumiałością dla pana Zenona, ale chyba już nie długo....
                        • mimamo Re: sklep-jeszcze raz 10.03.06, 11:20
                          ja napisałam drugiego maila, ciekawe czy dostane próbki. Co do zamówienia,
                          skoro zamówiłaś, zadzwoń do pana, tel. jest w kontaktach.
                          A tak na marginesie, do czego to dochodzi, żeby klient prosił się o towar,
                          wydzwaniał, mailował? Typowo marketingowe podejście :[
                          • dobkosia Re: sklep-jeszcze raz 10.03.06, 11:55
                            No właśnie o to chodzi! Jestem rozczarowana podejściem do klienta w tym sklepie!
                            Dzwonić...? Kurczę, nikt mi nie zwróci kosztów rozmów telefonicznych, a takowe
                            poniosę, tylko po to, żeby pan mógł zarobić pieniądze. To w jego interesie leży,
                            żeby za mną "biegać"! Zniechęcam sie coraz bardziej, i tylko mam nadzieję, że te
                            śliczne włóczki jednak dojdą.Ale po takim okresie oczekiwania i cóż tu dużo
                            mówić, olewania, nie wiem, czy będe miała ochotę na dalszą współpracę....uncertain
                            Pozdrawiam Justyna
    • lady_huncwot Re: sklep 10.03.06, 12:17
      Kupowałam w tym sklepie włóczki, wszystko było OK.
      Zamawiałam telefonicznie u P. Zenona, tylko potwierdzałam mailem.
      Pozdrawiam,
      Kasia
      • dobkosia Re: sklep 13.03.06, 20:07
        Ocho! Słuchajcie! Dzisiaj dostałam próbki! Huuuuuraaaaaa! Po trzech mailach i
        esemesie, w sumie ze trzy tygodnie będzie z górką.....Ale dostałam, no nie?! Nie
        powinnam się czepiać, chyba.......<co?> smile
        Pozdrawiam Justyna
    • margoma Re: sklep 10.03.06, 15:34
      Witam, dziewczyny, jak myslicie na jakich drutach najlepiej robic z tej
      włoczki? Chcialam zrobic corce taki wesoly sweterek, ale obawiam sie ze ta
      włoczka jest cienka i zrobie na .....przyszla wiosnesmile Gosia

www.vsv.cz/nahled.php?l=p&o=gal/kluba/nicky%20plus/t_8634.jpg
      • izis11 Re: sklep 10.03.06, 16:49
        Ja robiłam na 4,bo nie lubię jak wychodzi ciasno(myślę że na 3,5 też byłoby
        dobrze).Robiłam córci sweterek(tylko inny kolor),wyszedł bardzo fajnie.
        • margoma Re: sklep 10.03.06, 21:47
          i tez tam zamawialas, bo sie tak niesmialo do tego zabieram i stad te
          pytania smile Gosia
          • ka_thy Re: sklep 13.03.06, 10:39
            Mam w domu tę włóczkę - kupowałam w zwykłym naziemnym sklepie i właśnie mam z
            nią problem - na szydełko jest wg mnie za gruba, na drutach wydaje mi się, ze
            będzie dziubdzianina - robiłam próbki i wg mnie lepsze byłyby druty nr 3,5.
            Jedna dziewczyna robiła z niej bezrękawnik na grubszych drutach i cała robótka
            niemiłosiernie wyciągnęła się wszerz.

A najładniej wychodzi z niej na maszynie dziewiarskiej, gładki dżersej smile
            • ela107 Re: sklep 13.03.06, 12:53
              Robie taki sweterek z NICKY:
              show.7ya.ru/private-showphoto.aspx?RubrID=81985&PhotoID=1076978
              Jest taki pognieciony bo wcześniej chciałam robić szydełkiem ale na szydełko
              dużo wchodziło włóczki i bałam sie że zabraknie.
              Jest mięciutka i na szydełku też ładnie wychodziło.
              Płaciłam 5 zł za motek 5 deko.
              Ela.

• izis11 Re: sklep 13.03.06, 21:04
                Na szydełku też fajnie wychodzi(nr3,5),ale tak kolorowe włóczki wolę na
                drutach.Szydełko za bardzo "bałagani"(jak na moje oko i gust).
                Kupowałam w sklepie a dokładnie u pana Zenona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka