magda7710 27.01.10, 10:57 witam, Chciałam podpytać, czy znacie moze lub korzystacie z usług stomatologicznych w Otwocku. Mozecie polecic godnego i sprawdzonego dentystę i ortotdontę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_i_koty Re: dentysta ...? 27.01.10, 23:17 forum.gazeta.pl/forum/w,15342,67604939,67617681,Re_Stomatologa_pilnie.html Odpowiedz Link
maryshaa Re: dentysta ...? 31.01.10, 18:12 To ja dodam, bo w tamtym wątku nie ma: Doktor Krać www.firmy.net/lekarze-stomatolodzy/krac-waldemar,9D2X6.html Polecam. Robiłam u niego plomby. Mąż kanałowe. Ja do tego rwałam ósemkę. Polecam. Szczególnie, że na miejscu jest też RTG zęba, które można zrobic w razie potrzeby i wrócić ze zdjęciem do gabinetu. Ale polecam Pana doktora, żony doktora nie znam... przyjmuje na parterze a doktor na piętrze. Odpowiedz Link
krakowskietalarki Re: dentysta ...? 10.02.10, 23:57 Polecam dr Misiaka, nad Piekiełkiem, na 2gim piętrze. rtg też jest na miejscu, nie drukuje, więc bardziej ekologicznie :) Kolorowe plomby dla dzieci.Nie każe szeroko otwierać buzi i nie drze się, spokojnie rozmawia, czek aż znieczulenie zadziała. Leczę tam zęby od ok 3 lat. To jest dobra rekomendacja, bo ze stomatologiem, jak z fryzjerem, albo stały bo ok albo za każdym razem inny, poszukiwania ideału. Wielki + Odpowiedz Link
szadoka Re: dentysta ...? 26.02.10, 11:52 a czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat gabinetu na Komunardow? Taki rozowy gabinet. Pani Doktor na pewno przemila, moje dziecko mialo tam rwane zeby a ja zakladany opatrunek. Ale jeszcze zadnej plomby. Odpowiedz Link
14mewa Re: dentysta ...? 15.05.15, 10:31 W Otwocku niestety nie znam. Ale słyszałam, że tu www.jesionowa-dental.pl/stomatolog-raszyn/ są bardzo dobrzy stomatolodzy. Jeśli masz możliwość dojechać do tego gabinetu to chyba warto. Wiem, że i ortodonta tam jest. Mają też bezpłatne konsultacje ;) Odpowiedz Link
kapo777 Re: dentysta ...? 22.10.15, 15:27 W Józefowie (okolice Otwocka) masz bardzo dobrą klinikę do której sama dojeżdzam z wwa :) ratynscy.pl , Graniczna 39, Józefów. Odpowiedz Link