francesca12 26.05.05, 23:38 Na 2-3 dni rozstaję się z Wami, forumowicze moi. Jadę do wód:) I będę tęsknić... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francesca12 Jestem... z powrotem 30.05.05, 09:24 Witam, miło, że ktoś miło napisał:)) Byłam nad pięknym polskim morzem w Stolpmuende, czyli po polsku w ... Przywiozłam poza opalenizną trzy kamienie, zdjęcia i ... bardzo miłe wspomnienia;) Nawdychałam się jodu i chcę wracać!!! Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: Do wód.. 27.05.05, 19:31 Dodam tylko że my też z tęskonty usychać będziemy! :) Odpowiedz Link
kubek Pewnie "łódka" też sponsorem była! 28.05.05, 09:22 Drugi dzień bez naszej szprecharzystki i nudy! Nikt krzyku i wrzawy nie podnosi! Czekamy aż opowiesz jak było na majówce ;) ps. Byłaś sama ? Odpowiedz Link
francesca12 Re: Pewnie "łódka" też sponsorem była! 30.05.05, 09:26 Opowiem ale nie teraz, zaraz pędzę poruszać ważne tematy z wysokiej półki germanistycznej. O Gott, a wczoraj jeszcze słyszałam szum fal... Odpowiedz Link
sobiepanna Po wodach Świdra... 28.05.05, 10:22 W GW dziś cała strona o otwockich okolicach, Świdrze i kajakach miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2734533.html?nltxx=1077927&nltdt=2005-05-28-04-05 Odpowiedz Link
michaelandro Re: Po wodach Świdra... 30.05.05, 10:04 Francesca a na gadu Cie nie ma? Gdzie sie podziewasz? Odpowiedz Link
francesca12 Re: Po wodach Świdra... 30.05.05, 19:01 A nie było mnie na gadu, Michael, bo dziś był dzień bez netu :( Odpowiedz Link
francesca12 I znów sosny ... 30.05.05, 19:13 Wiecie co, nie mogę jakoś się pozbierać po tym wyjeździe, a właściwie przyjeździe... Ja chcę z powrotem nad morze!!! Gdzie nie trzeba o niczym myśleć;) Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: I znów sosny ... 30.05.05, 19:49 francesca12 napisała: > Wiecie co, nie mogę jakoś się pozbierać po tym wyjeździe, a właściwie > przyjeździe... > Ja chcę z powrotem nad morze!!! > Gdzie nie trzeba o niczym myśleć;) ***************************************** Tak... Bezmyślność ma swoje uroki :) Odpowiedz Link
francesca12 Re: I znów sosny ... 30.05.05, 20:53 > francesca12 napisała: > > > Wiecie co, nie mogę jakoś się pozbierać po tym wyjeździe, a właściwie > > przyjeździe... > > Ja chcę z powrotem nad morze!!! > > Gdzie nie trzeba o niczym myśleć;) abstrakt2003 napisał: > ***************************************** > Tak... Bezmyślność ma swoje uroki :) ... o czym Ty, zdaje się dobrze wiesz ;) Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: I znów sosny ... 31.05.05, 05:06 francesca12 napisała: > > > francesca12 napisała: > > > > > Wiecie co, nie mogę jakoś się pozbierać po tym wyjeździe, a właściw > ie > > > przyjeździe... > > > Ja chcę z powrotem nad morze!!! > > > Gdzie nie trzeba o niczym myśleć;) > > abstrakt2003 napisał: > > ***************************************** > > Tak... Bezmyślność ma swoje uroki :) > > ... o czym Ty, zdaje się dobrze wiesz ;) ===== Jeśli tak mówisz... Odpowiedz Link
francesca12 Re: I znów sosny ... 31.05.05, 09:02 abstrakt2003 napisał: > francesca12 napisała: > > > > > > francesca12 napisała: > > > > > > > Wiecie co, nie mogę jakoś się pozbierać po tym wyjeździe, a w > łaściw > > ie > > > > przyjeździe... > > > > Ja chcę z powrotem nad morze!!! > > > > Gdzie nie trzeba o niczym myśleć;) > > > > abstrakt2003 napisał: > > > ***************************************** > > > Tak... Bezmyślność ma swoje uroki :) > > > > ... o czym Ty, zdaje się dobrze wiesz ;) > ===== > Jeśli tak mówisz... > > --------- Jeśli tak napisałeś... to chyba wiesz w czym rzecz :) Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: I znów sosny ... 31.05.05, 16:18 francesca12 napisała: > abstrakt2003 napisał: > > > francesca12 napisała: > > > > > > > > > francesca12 napisała: > > > > > > > > > Wiecie co, nie mogę jakoś się pozbierać po tym wyjeździ > e, a w > > łaściw > > > ie > > > > > przyjeździe... > > > > > Ja chcę z powrotem nad morze!!! > > > > > Gdzie nie trzeba o niczym myśleć;) > > > > > > abstrakt2003 napisał: > > > > ***************************************** > > > > Tak... Bezmyślność ma swoje uroki :) > > > > > > ... o czym Ty, zdaje się dobrze wiesz ;) > > ===== > > Jeśli tak mówisz... > > > > > --------- > Jeśli tak napisałeś... > to chyba wiesz w czym rzecz :) > > ============ mało domyślny jestem... Odpowiedz Link
francesca12 Re: I znów sosny ... 31.05.05, 18:53 abstrakt2003 napisał: > francesca12 napisała: > > > abstrakt2003 napisał: > > > > > francesca12 napisała: > > > > > > > > > > > > francesca12 napisała: > > > > > > > > > > > Wiecie co, nie mogę jakoś się pozbierać po tym wy > jeździ > > e, a w > > > łaściw > > > > ie > > > > > > przyjeździe... > > > > > > Ja chcę z powrotem nad morze!!! > > > > > > Gdzie nie trzeba o niczym myśleć;) > > > > > > > > abstrakt2003 napisał: > > > > > ***************************************** > > > > > Tak... Bezmyślność ma swoje uroki :) > > > > > > > > ... o czym Ty, zdaje się dobrze wiesz ;) > > > ===== > > > Jeśli tak mówisz... > > > > > > > > --------- > > Jeśli tak napisałeś... > > to chyba wiesz w czym rzecz :) > > > > > ============ > mało domyślny jestem... > -------- no, nie wydaje mi się :) domyślam się, że to kolejny żart :) Odpowiedz Link