14.03.07, 10:44
Witam!!!
Mam pytanka do kobiet. Czy któraś z was mogła by mi powiedzieć coś na temat
pani ginekolog Annie Bilewicz-Zienowicz. Która ma swój gabinet w Cechu.
Drugie pytanie to ile biorą lekarze ginekolodzy za prowadzenie ciąży.
Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • ulinka5 Re: Ginekolog 14.03.07, 11:39
      Chodziłam do niej dość długo. Do spraw nadżerek - rewelacja!, do prowadzenia
      ciąży - nie narzekałam wszystko mówiła, skrupulatnie badała, ale okropnie
      naciąga niestety na kasę.... Chodziłam na wizyty co dwa tygodnie! (zależało mi
      na zwolnieniu, więc wykorzystywała jak mogła, nie dość że brała 80 zł za wizytę
      to jeszcze 10 zł dodatkowo za zwolnienie! było to 6 lat temu nie wykluczone że
      teraz cennik wzrósł)Koleżanki miały dokładnie ten sam scenariusz...Jak ktoś się
      nie liczy z kasą to polecam, bo cała reszta super - atmosfera, podejście do
      pacjentki, spore doświadczenie i kompetencja.
      • monik98 Re: Ginekolog 14.03.07, 12:21
        Też mi się obiło o uszy, że strasznie ciągnie kasę za wizytę, ze zwolnieniem
        bierze 100 zł. Wydaje mi się, że dużo?
        A jak jest z innymi prywatnymi ginekologami ile biorą i kogo polecacie?
        • funcia2 Re: Ginekolog 14.03.07, 12:50
          A nie lepiej zapisać sie dotzw. państwowej przychodni i tam brac zwolnienia. Ja
          w ciąży chodziłam do dwóch lekarzy i tem z tzw. państwowej przychodni dawał mi
          zwolnienia, nawet jak nie chciałam. Moja bratowa też tak robiła.
    • plastula Re: Ginekolog 14.03.07, 17:58
      w Karczewie w przychodni przyjmuje Śmigasiewicz. Pracuje on w szpitalu i jest
      całkiem do rzeczy. Ja chodziłam do niego w ciąży i nie narzekałam. Co prawda
      była to ciąża bez żadnych komplikacji, nie wiem jakby to było z problemami.
      W każdym razie wizyty nic nie kosztują!
      • marta_i_koty Polecam tę: 14.03.07, 18:31
        Katarzyna Pinkas, Spec. ginekolog położnik
        tel 0 22 789 00 20
        Wiązowna, os. Parkowe 5b

Niezbyt daleko, a naprawdę dobra (i swietnie prowadzi ciążę)
        • kayla.op.pl Polecam dr Kulhawika 14.03.07, 19:01
          Poznalismy sie "w warunkach bojowych" - na porodowce i bardzo sie ciesze, ze na
          niego trafilam, zwlaszcza ze polozna mielismy mloda i niedoswiadczona. Od porodu
          (maj) juz do niego chodze i czuje sie dobrze zaopiekowana.
          • monik98 dot: Bilewicz-Zienowicz 15.03.07, 16:37
            Zastanawiam się - jak myślicie poradźcie? - czy warto w czasie ciąży zmieniać
            lekarza? jestem w 3 miesiącu? Ta doktor jest oki kompetentna i w ogóle ale droga
            i głównie o kasę chodzi? Jak myślicie?
            • marta_i_koty Re: dot: Bilewicz-Zienowicz 15.03.07, 18:14
              Zawsze można zmienić lekarza, a szczególnie na początku ciązy.. Dlaczego masz
              byc narażona na niepotrzebne wydawanie kasy? Jeśli lekarz jest naciagaczem, to
              nie ma mowy tutaj o kompetencji..
              • natka71 Re: dot: Bilewicz-Zienowicz 16.03.07, 20:40
                Zmieniaj lekarza jak najszybciej. Jeżeli ciąże masz nie zagrożoną, to idź do
                przychodni. Wizyta co dwa tygodnie? To tylko w szczególnych przypadkach, gdy są
                jakieś komplikacje, a jak masz komplikacje, to tym bardziej zmień lekarza.
        • kasia7701 Re: Polecam tę: 06.04.07, 16:17
          Faktycznie! Doktor Pinkas jest doskonałym fachowcem. Całą ciążę do niej
          chodziłam. Bardzo byłam zadowolona. Polecam ją gorąco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka