tomsitomsa 17.06.08, 12:02 ruszyła budowa galerii Otwock przy Powstańców Warszawy.Widziałem wczoraj jak wylewali fundamenty.Czy ktoś wie kiedy termin zakończenia budowy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsik Re: Galeria Otwock 17.06.08, 13:47 Wczorajsza Linia napisała, że 2011 nie wiem - wierzyć - czy nie... ;) Odpowiedz Link
francesca12 To, że wylewali dokumenty 20.06.08, 16:50 nic jeszcze nie oznacza. Ogólnie w Otwocku nic prawie nie jest przeprowadzone do końca, coś się zaczyna i dalej nie kończy. Weźmy remont drogi z Otwocka do Celestynowa (tej obok Pol-Hot-u), zerwana nawierzchnia już prawie tydzień i żadnych postępów, tylko ograniczenie prędkości - koszmar dla kogoś, kto jedzie rowerem. No więc ważne jest nie jak się zaczyna, ale jak się kończy, by sparafrazować wypowiedź znanej persony. Tak jest z większością otwockich inwestycji. Odpowiedz Link
hiperrealizm masz na mysli ten odcinek koło Pol-Hotu? 20.06.08, 22:24 No rzeczywiście dla rowerzysty jest to droga przez mękę.... Odpowiedz Link
kar.0 Re: Galeria Otwock 28.06.08, 09:14 Cześć musze przyznać że bardzo interesuje sie sprawą galerii Otwock Szukałem informacij ale nic nowego nie mogłem znaleść a zaniepokoił mnie fakt,że budowa staneła i przez długi czas nic tam sie nie działo pozatym ta galeria już powinna być gotowa jak zapewniali w 2007 roku! Dzisiaj widziałem na placu jakieś koparki i.t.p.Może coś sie ruszyło oby na dobre. Ma ktoś jakieś informacje? Pozdro Odpowiedz Link
patsik Re: Galeria Otwock 28.06.08, 09:32 u nas to jak w czeskim filmie - nikt nic nie wie ;) Odpowiedz Link
zlamany_obcas Re: Galeria Otwock 28.06.08, 14:21 ależ ruszyło, było o tym dwa numery temu e tygodniku regionalnym. a poza tym, można sobie wejść do tego sklepu obuwniczego nad kodakiem i samemu sprawdzić. Wylewają beton i robią parkingi podziemne. Tam mi się wydaje Odpowiedz Link
kar.0 Re: Galeria Otwock 28.06.08, 18:05 Dzięki to sie ciesze bo myślałem,że dostałem zwidów widząc te maszyny bo ostatnio ten teren w ogóle nie przypominał placu budowy. Tylko mam nadzieje że nic nie pozmieniali w planach i będą te multipleksy bo już nie raz miało być kino a w końcu postawili stodołe :) tzw super sam.To teraz czekajmy aż budowa zacznie sie wznosić ponad te blachy.Dzięki. Odpowiedz Link
tomsitomsa Re: Galeria Otwock 02.07.08, 10:42 przejeżdżałem dziś z rana i robota na budowie ruszyła ostro z kopyta.Ciekaw jestem kiedy zakończenie budowy? Odpowiedz Link
jutro10 Re: Galeria Otwock 02.07.08, 12:24 Najłatwiej wykopać dół i wylac beton a na reszte można czekac latami wide Galeria STOKU. Odpowiedz Link
kar.0 Re: Galeria Otwock 04.07.08, 08:27 Witam mówisz,że robota ruszyła ostro z kopyta to dobrze bo ja przechodziłem tamtędy 29.06 brama była otwarta było może z 4 osoby i koparka jezdziła po dole jak widziałem szybkość tej pracy to troche sie załamałem mam nadzieje,że nie dłógo będzie tam robić znacznie więcej osób.Myśle,że za rok o tej samej dacie już będzie gotowe. Odpowiedz Link
kar.0 Re: Galeria Otwock 22.07.08, 11:32 Witam ma ktoś jakieś nowe wieści niby cos tam robia ale strasznie ślamazarnie to wygląda. Odpowiedz Link
kar.0 Re: Galeria Otwock 28.07.08, 08:22 Przez dwa dni w centrum Otwocka mielismy piękne jezioro panowie robotnicy zalali wielki dół betonem poczym spadł deszcz i powstał cztero metrowy akwen :)potem musieli odpompowywać wode prace chwilowo zawieszone bo musi to wszystko wyschnąć.Szkoda ze to wszystko jest zakryte tymi blachami nie złą komedie by można było nakręcić Odpowiedz Link