Gość: marc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:23 Czy ktoś z was wie, od czego zależy wysokość oplaty skarbowej za wydanie prawka? Niby od ilości dokumentów... Ktoś to może wyjaśnić, dlaczego te kwoty się różnią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniazdw Re: opłata skarbowa 13.04.05, 15:29 6,50zł z tego co wiem plus 71 zł za wydanie pr jaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc. Re: opłata skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 17:33 Cześć, to akurat wiem ;-) zastanawia mnie tylko, dlaczego czasem płaci się 6 PLN, a czasem np. 6,50 PLn, w zależności od ilości dokumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: opłata skarbowa IP: *.76.classcom.pl 14.04.05, 11:04 heh tego tez nie wiem, a zdziwilam sie kiedy placilam za wydanie prawka i pani w kasie zapytala, za ktorym razem zdalam. hmm po co jej to wiedziec... razem zaplacilam 78. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusia Re: opłata skarbowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 11:45 Ja też musiałam zapłacić 78 zł. za prawko :( Cały czas tylko płacić !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monkeykong Re: opłata skarbowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 12:14 Kasia ale pomyśl, że to już ostatnio opłata związana z prawem jazdy, koniec płacenia za egzaminy, jazdy doszkalające itp, ja wychodze z takiego założenia, ale szkoda mi tych siedemdziesięciu paru złotych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: opłata skarbowa IP: *.bloknet.org / *.org 14.04.05, 22:31 Chyba ze za mandaty :) Odpowiedz Link Zgłoś