13.12.03, 03:31
Janek napisał dzisiaj na jednym z wątków, że jest ciekaw Obiekt. Otóż Janku
nie musisz już więcej zastanawiać się jaka jestem, ponieważ mnie znasz.
Jestem Krizia.
Obserwuj wątek
    • messja Re: Odsłona 13.12.03, 03:35
      to_ja_obiekt napisała:

> Janek napisał dzisiaj na jednym z wątków, że jest ciekaw Obiekt. Otóż Janku
      > nie musisz już więcej zastanawiać się jaka jestem, ponieważ mnie znasz.
      > Jestem Krizia.

wiedzialam. szczegolnie to zdanie "ja zawsze jestem obiektywna", bardzo mi
      ciebie przypominalo:PPP
    • Gość: zahedan Re: Odsłona IP: *.protonet.pl 13.12.03, 08:01
      a ja dalej nie wiedziec jak wyglada obiekt;nie mówiac o krizii,której takze
      nie znac :(
      • messja Re: Odsłona 13.12.03, 12:02
        Gość portalu: zahedan napisał(a):

> a ja dalej nie wiedziec jak wyglada obiekt;nie mówiac o krizii,której takze
        > nie znac :(

to napisz do niej na priv. i popros o zdjecie, tak jak zrobiles to w moim
        wypadku:P. poza tym pewno przy okazji poznasz tez frezje:P
        • Gość: zahedan Re: Odsłona IP: *.protonet.pl 13.12.03, 13:50
          twoje ja mieć na dysk zapisane
          • messja Re: Odsłona 13.12.03, 14:18

> twoje ja mieć na dysk zapisane

wiem. ja w twoim sercu duzo miejsca zajac, bo niektorym forum zastepuje zycie
            osobiste. mam nadzieje, ze teraz kriza zajac moje miejsce.

kriziu wyslij zdjecie zahedanowi, moze znowu sie zakocha:P
            • Gość: zahedan Re: Odsłona IP: *.protonet.pl 13.12.03, 15:21
              ja zrobić strona html i wysłac twoja foto na fr/co ty na to messja?/
              • messja Re: Odsłona 13.12.03, 15:27

> ja zrobić strona html i wysłac twoja foto na fr/co ty na to messja?/

zrob tak, a krizia napewno wysle ci swoje zdjecie:P
        • pani_frezja Re: Odsłona 13.12.03, 23:16
          messja napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
          >
          > > a ja dalej nie wiedziec jak wyglada obiekt;nie mówiac o krizii,której takz
          > e
          > > nie znac :(
          >
          > to napisz do niej na priv. i popros o zdjecie, tak jak zrobiles to w moim
          > wypadku:P. poza tym pewno przy okazji poznasz tez frezje:P
          >
          hahaha, a tak po za tym śmiechem to Messjo po co "wcinasz" moj nick do
          swoich "rozgrywek" z Zahadenem?????????
    • jmx Re: Odsłona 13.12.03, 21:18

A więc to prawda...?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=9561243&a=9562643;-))))
    • Gość: złodziej Re: Odsłona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 22:21
      To już się nie dziwię "obiektywnym, wyważonym, skromnym" wypowiedziom
      obiektywnej kryzi np. na mój temat, hehe
      • zucinski jestem zaskoczony 13.12.03, 22:37
        nie moge uwierzyc ze Obiekt, ktora komus tam zarzucala zmiane nicka, sama tez
        zmienila.
        • Gość: złodziej Re: dwulicowość kobiet, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 22:41
          to nie ich wina, tak ich ukształtowała matka-natura - a te z felerem
          genetycznym wyssały tę "zaletę" z mlekiem mamusi.
          • Gość: Obiekt Re: dwulicowość kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:03
            A dajcie mi święty spokój, od mniej więcej pół roku piszę wyłącznie jako
            Obiekt, nie zmieniam nicków jak np. złodziej, który sam przyznał się, że
            podszywa się pod inne osoby. Kilka osób pisze pod kilkoma nickami jednocześnie,
            i to im zarzuciłam. Ja piszę wyłącznie jako Obiekt, wierzcie lub nie, Wasza
            sprawa. Temat uważam za skończony.
            • pani_frezja Re: dwulicowość kobiet 13.12.03, 23:12
              Masz racje Obiekt, zauważyłam, ze nie jedna osoba podszywa sie pod kilka
              nickow, i nawet nie mam tu na mysli Złodzieja.Tok myślenia i styl pisania to
              jak linie papilarne:)
              • Gość: Obiekt Re: dwulicowość kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:16
                Pamiętam jak ktoś podszywał się pod Ciebie, i od tego czasu zaczęłaś się
                logować, prawda?
                • pani_frezja Re: dwulicowość kobiet 13.12.03, 23:20
                  Gość portalu: Obiekt napisał(a):

> Pamiętam jak ktoś podszywał się pod Ciebie, i od tego czasu zaczęłaś się
                  > logować, prawda?
                  Dokładnie i nawet wiem kto to był, to był Złodziej
                  pozdrawiam
                  • Gość: Obiekt Re: dwulicowość kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:24
                    Złodziej używa sobie na tym, że jego (i moje) IP tzn. neoplus.adsl.tpnet.pl
                    jest bardzo popularne. Twoje jest jednak inne, o ile pamiętam (bo teraz się
                    logujesz), a więc tym większy dał blamaż.
                    • pani_frezja Re: dwulicowość kobiet 13.12.03, 23:37
                      Masz racje Obiekt , ale nie przejmuj sie tym to tylko "facet", do nich trzeba
                      podchodzic z duzym dystansem:)
                      • Gość: Obiekt Re: dwulicowość kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 01:12
                        Myślę jednak, ż facet piszący pod nickiem "facet" jest w porządku.
                        • pani_frezja Re: dwulicowość kobiet 14.12.03, 09:09
                          Tak, tak Obiekt nie myślałam o Facecie, dlatego dalam cudzysłow.
              • zucinski Re: dwulicowość kobiet 14.12.03, 07:05
                pani_frezja napisała:

> Masz racje Obiekt, zauważyłam, ze nie jedna osoba podszywa sie pod kilka
                > nickow, i nawet nie mam tu na mysli Złodzieja.Tok myślenia i styl pisania to
                > jak linie papilarne:)

Pani Frezjo - co za obserwacja!Wprost niezwykla, zwazywszy ze ja naprzyklad
                widze tu Pania pierwszy raz.
                • debi_bebi Re: dwulicowość kobiet 14.12.03, 09:17
                  Coś takiego! Pewnie za rzadko bywasz. Frezja co prawda bywa jeszcze rzadziej,
                  a jednak zdążyłyśmy wymienić kilka miłych postów.
                • pani_frezja Re: dwulicowość kobiet 14.12.03, 09:18
                  Na fr jestem juz kilka miesiecy, więcej czytam, jak pisze panie Zucinski.
                  Kilka osob już mnie zna, szczegolnie panie.
                  pozdrawiam
          • Gość: Obiekt do szanownego złodzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:09
            Hehehe, odezwał sie "niedwulicowy" złodziej. Człowieku, a może tak najpierw
            określ swoją tożsamość? Ty chyba żadnej nie wyssałeś z mlekiem matki.
            • Gość: złodziej Re: do szanownej Fizii vel Obiekta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 00:58
              Do niczego się nie przyznałem, niczemu nie zaprzeczyłem jak również nie
              potwierdziłem - cóż, dla ciebie jako przedstawicielki płci pieknej jest to
              obojętne, czy też równoważne.
              "Niestety" dla istoty posługującej się logiką przy myśleniu (nie mylić z
              emocjami) są to zupełnie różne pojęcia, np. (żebyś zrozumiała) jak ogień i
              woda, słońce i księżyc.

A co do "moich" nicków - to poczekam jeszcze jeden dzień - nowy dzień,
              nowe "obiektywne" pomysły i objawienia.

• Gość: Obiekt Re: do szanownej Fizii vel Obiekta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 01:10
                Tak, nie potwierdziłeś, nie zaprzeczyłeś, ale powiedziałeś "Gratuluję kobiecej
                intuicji z najwyższej półki". To chyba mówi samo za siebie.
                • Gość: złodziej Re: do szanownej Fizii vel Obiekta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 02:06
                  Jeżeli tak napisałem, to w takim razie ponownie gratuluję kobiecej (babskiej)
                  intuicji z najwyższej półki.

Słodka jesteś z tą prostotą myślenia :)

• Gość: Obiekt Re: do szanownej Fizii vel Obiekta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 02:16
                    Jasne, słodka i sprytna!

;)
                    • Gość: złodziej Re: do szanownej Fizii vel Obiekta: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 02:43
                      I to jaka spryciara - ale z tym manipulowaniem to musisz jeszcze trochę
                      poćwiczyć, na początku na "sucho", np. na papierze.

A tamto poprzednie.., no dobra, niech to będzie komplement :)
              • white.falcon Do Złodzieja na temat "jednodniówek":) 16.12.03, 18:52
                Czemu się czepiasz Obiekt? Miała ważny powód, by w swoim czasie zmienić nicka.
                Niektórzy z piszących na FR - Ci, kogo Obiekt chciała poinformować - o tym
                wiedzeli od dawna. Zmieniła więc nick i przestała być Krizią, a stała się
                Obiektem, czyli 1=1. Tak to Ciebie, Złodziej, zabolało, że nie umiesz się
                pogodzić, że nie byłeś spostrzegawczy i nie "wykryłeś" tego wcześniej?;)

Mnie tam wcale nie obchodzi, czy ktoś pisze pod dziesięcioma nickami, czy pod
                jednym. Ja do swojego jestem przywiązana mocno i go lubię. Jak ktoś lubi
                tworzyć wiele osobowości, czasem "jednodniówek", to wolnemu wola, byleby pisał
                ciekawie. Ustosunkowuję się do myśli, opisanych zdarzeń, a nie do ludzi, którzy
                siedzą po drugiej stronie monitorków.:)
            • ja_nek Re: do szanownego złodzieja 14.12.03, 01:25
              Kriziu, mogłaś to napisać mi na priv, uszanowałbym w pełni Twoją chęć
              pozostania w cieniu. Ale cieszę się, że jesteś z nami.

Pozdrawiam serdecznie
              janek
              P.S. Brakuje Waszych pojedynków z Apfem na spotkaniach FR:)
              • jmx Re: do szanownego złodzieja 14.12.03, 01:36

Widocznie nie chciała "pozostać w cieniu" ;-D
              • Gość: Obiekt do janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 01:52
                Janku, szczerze mówiąc byłam (prawie) pewna, że wszyscy i tak się domyślają.
                Przecież nie zmieniłam stylu pisania ani osobowości:)
                • Gość: Obiekt a poza tym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 01:57
                  ...to już nie to samo. I już mnie to nie bawi. Enuff is enuff jak mawiają
                  anglojęzyczni. Powoli kończę swoją "działalność" na forum. Chyba się starzeję;)
                  • ja_nek Re: a poza tym... 14.12.03, 17:20
                    Są starsze forumowiczki:) Słowo.
                    Mnie też czasem forum już męczy, zniesmacza, mam wrażenie wyrastania z forum.

Pozdrawiam
                    janek
                  • kredo0 Re: a poza tym... 14.12.03, 23:41

> ...to już nie to samo. I już mnie to nie bawi. Enuff is enuff jak mawiają
                    > anglojęzyczni. Powoli kończę swoją "działalność" na forum.

No co Ty Obiekt, za 7 tygodni quickly wroci
                    A w miedzyczasie zaaplikuj terapie komu innemu
                  • messja Re: a poza tym... 16.12.03, 18:23

> ...to już nie to samo. I już mnie to nie bawi. Enuff is enuff jak mawiają
                    > anglojęzyczni. Powoli kończę swoją "działalność" na forum. Chyba się
                    starzeję;)

mniej wiecej to samo mowila krizia pol roku temu kiedy "odchodzila" z forum.
                    dlatego sadze, ze "obiekt" nie byl jedynym nickiem krizi. dziwnym zbiegiem
                    okolicznosci "frezja" miala tak samo dobre mniemanie o sobie i wystepowala
                    tylko na jedna okolicznosc - jako obronca zahedana:
                    "obiekt" - jestem zawsze obiektywna.
                    "frezja" - zawsze wystepuje w obronie slabszych.
                    przy czym "obiekt" "obiektywnie" atakowala quickly, a "frezja" "szlachetnie"
                    bronila zahedana.:PPP
                    • pani_frezja Re: a poza tym... 16.12.03, 20:20
                      "Gdyby glupota potrafiła fruwać to dawno by latala w powietrzu, jak gołębica"
                      To oczywiście cytat. Kto pamięta????????
                      W dalszym ciągu nie rozumiesz, tego, że wyśmiewalam sie z Ciebie i Falcon,
                      jak "gdakałyście" na fr na temat Zahadena.To było żenujące. Falcon zaraz sie
                      wycofała, widac z Tego ,ze to osoba myśląca, ale TY..............??????

Żal mi Ciebie bardzo, ale idą święta, życze Ci spokojnych,
                      zdrowych świat,szcześliwego nowego roku.

Temat uwazam za skończony. Jestem kolejną osobą, ktora zwraca Ci uwagę ,abyś
                      bez powodu nie używala mojego nicka.
                      Ps. przypominam , ze odnośnie Zahadena, walkę oddalam walkowerem.
                      • white.falcon Prośba do Pani_Frezji:) 16.12.03, 22:50
                        Bardzo proszę nie wplątywać mojego nicka w jakieś dyskusje, w których nie mam
                        zamiaru uczestniczyć.:)

Znowu wraca moda na FR, by wracać do spraw, o których połowa forumowiczów nie
                        ma pojęcia lub dawno zapomniała? Nie mówię tak dlatego, że nie lubię
                        wypominania jakichś moich wad, tylko takie "odgrzewanie" starego niczemu nie
                        służy, ani nie jest interesujące. Gdybym tak pamiętała, co mi kto powiedział
                        przykrego, czy coś podobnego, to nie starczyłoby mi wątków na FR. I po co to?
                        Wolę puścić w niepamięć i zająć się ciekawszymi tematami.

Z poważaniem,:)
                        • pani_frezja Re: Prośba do Pani_Frezji:) 16.12.03, 23:20
                          Zgadzam sie z Toba w 100%, przepraszam, za to ze "odgrzałam" stary wątek, ale
                          niestety ja tez sobie tego nie życze, aby KTOS używał mojego nicka
                          do "rozgrywek".Jeszcze raz przepraszam bardzo. Post był skierowany do innej
                          osoby, ale przypuszczam, że akurat "właściwych wniosków" ta osoba nie wyciągnie.
                          pozdrawiam
                          • white.falcon Re: Prośba do Pani_Frezji:) 16.12.03, 23:25
                            Nie szkodzi. Każdy wie, o co chodzi poprostu. Pewne dyskusje nie mają bowiem
                            sensu i z góry są skazane na impas.:)

Pozdrawiam sokołkowo.:)))
                            • pani_frezja Re: Prośba do Pani_Frezji:) 16.12.03, 23:32
                              Dziękuję za wyrozumiałość.
                              pozdrawiam:)
                              • white.falcon Re: Prośba do Pani_Frezji:) 17.12.03, 00:49
                                Ależ nie ma za co.:)

Pozdrowienia z pomachiwaniem sokołkowym skrzydełkiem i uśmiechem na dziobie,:)
                      • messja Re: a poza tym... 17.12.03, 01:16
                        pani_frezja napisała:

> "Gdyby glupota potrafiła fruwać to dawno by latala w powietrzu, jak gołębica"

alez droga frezjo z gwaltownosci twojej reakcji i inwektywy owinietej w cytat
                        wnosze, ze dotknelam ci e czule miejsce. zastanawiam sie tylko, co nim bylo:
                        pisanie pod kilkoma nickami, czy moze zahedan? a moze jedno i drugie?:PPP

> Żal mi Ciebie bardzo,

nie wiem dlaczego tobje mnie jest akurat zal, bo to nie ja "broniac slabszych i
                        uciemiezonych" akurat koncentruje sie na osobie, ktora z premedytacja
                        prowokowala do awantur. to raczej ty jestes w tym kontekscie zalosna:P

ale idą święta, życze Ci spokojnych,
                        > zdrowych świat,szcześliwego nowego roku.

biorac pod uwage poprzednie twoje zdania domyslam sie, ze bardzo "szczere" sa
                        twoje zyczenia i nie skomentuje - nie lubie cynizmu, szczegolnie jesli dotyczy
                        tak pieknych swiat.
                        >
                        > Temat uwazam za skończony. Jestem kolejną osobą, ktora zwraca Ci uwagę ,abyś
                        > bez powodu nie używala mojego nicka.

frezjo nie badz taka naburmuszona - tak wiele razy zaczepialas mnie bez zadnego
                        powodu (zazdrosc z powodu zahedanka nie uwazam za dosc dobry powod:)), ze
                        naprawde nie masz powodu teraz sie krzywic, ze o tym nadmienilam:)

> Ps. przypominam , ze odnośnie Zahadena, walkę oddalam walkowerem.

a z kim wydawalo ci sie, ze walczysz i o co?:))) ze mna o "zahedanka"?:))) a
                        jak ja moge go komus zabrac, jesli nigdy do mnie nie nalezal(na cale
                        szczescie:))?
                        rozumiem teraz, ze twoje zaczepki powodowane byly namietnym uczuciem i
                        zazdroscia, szkoda tylko, ze nie potrzebnie tracilas czas.
                        trzeba bylo powalczyc z zahedankiem na priv. a nie na forum ze mna:))))
                        rozczarowalas mnie - spodziewalam sie, ze czasami myslisz:)
                        • zucinski czy mozemy wnioskowac zatem ze 17.12.03, 09:22
                          Obiekt = Pani Frezja?

(bo do Kryzi juz sie przyznala Pani Obiekt)
                          • pani_frezja Re: czy mozemy wnioskowac zatem ze 17.12.03, 09:53
                            Nie p. Zucinski zły wniosek Obiekt to Obiekt , a pani_frezja = pani frezja, są
                            to dwie osoby. Cieszę się natomiast ze zwrocił Pan uwagę na moją skromną osobę.
                            pozdrawiam:)
                          • messja Re: czy mozemy wnioskowac zatem ze 17.12.03, 11:51
                            zucinski napisał:

> Obiekt = Pani Frezja?
                            >

nastepna "odslona" zapewne za nastepne pol roku:P

> (bo do Kryzi juz sie przyznala Pani Obiekt)
                          • Gość: Obiekt Re: czy mozemy wnioskowac zatem ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 01:54
                            Nie, Pani Frezja to nie ja, a ja to nie Pani Frezja. Pani Frezja kiedyś się nie
                            logowała i dokładnie było widać jej IP, które jest zupełnie inne niż moje.
                      • Gość: zahedan do p.frezja IP: *.protonet.pl 17.12.03, 15:51
                        .......toć to waga ciężka i w przenośni i dosłownie.gdzie jej tam do latania być
                        • pani_frezja Re: do p.frezja 17.12.03, 15:58
                          hahahaha, dawno sie tak nie uśmiałam, chyba ciśnienie mi z tego powodu
                          podskoczyło, ale to nic śmiech to zdrowie:)
                          pozdrawiam
                    • kredo0 Re: a poza tym... 17.12.03, 12:01
                      Obiekt odchodzi, bo nie ma quicklego. A sa przeciez inni wymagajacy terapii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka