nann 11.04.08, 09:25 kurs zaczelam 2 lata temu od roku mam wlasny samochod wyjezdzilam prawie 100 godzin z 4 roznymi instruktorami za dwie godziny podchodze po raz kolejny. W koncu kiedys trzeba zdac, jak w koncu zdam, chyba ksiazke napisze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karinka21 Re: kciuki trzymajcie 11.04.08, 10:31 No to ja trzymam kciuki za Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: kciuki trzymajcie IP: *.chello.pl 11.04.08, 10:33 oj ja juz trzymam i nie puszczam ale daj znac bo długo tak nie wytrzymam ;), recę będą boleć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Trzymamy! 11.04.08, 10:38 Masz zdać!!! :D Jak zdasz, to znaczy, że ja może też... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika do linii frontu;) IP: *.chello.pl 11.04.08, 10:44 wiesz powiem ci linio ,że swoje 1 podejscie miłam wczoraj i oblałam przez własna głupote,w 38 minucie praktycznie wracając do wordu przejechałam 2 linie cigłe, bardzo sie stresowałam mało nie zemdlaałm, ale miałam bardzo sympatycznego egzaminitora powiemtak bardzo duzo zalezayna kogo trafisz on naprawde mnie wspierał...chwalił a to dodajepewności siebie!!!!!a ty kiedy masz egzamin i który???? Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: do linii frontu;) 11.04.08, 10:59 Gość portalu: kika napisał(a): > wiesz powiem ci linio ,że swoje 1 podejscie miłam wczoraj i oblałam > przez własna głupote,w 38 minucie praktycznie wracając do wordu > przejechałam 2 linie cigłe, bardzo sie stresowałam mało nie > zemdlaałm, ale miałam bardzo sympatycznego egzaminitora powiemtak > bardzo duzo zalezayna kogo trafisz on naprawde mnie > wspierał...chwalił a to dodajepewności siebie!!!!!a ty kiedy masz > egzamin i który???? Hehe, wiem, może już się tak ostro na forum nie udzielam, ale czytam;) - i ludki mają rację: wiesz, że umiesz. Jedyne moje podejście, w którym wyjechałam na miasto, uwaliłam na najbliższym rondzie, egzaminator był świrem. Ja - nie wiem, kiedy mam egzamin, formalnie będzie 5, fizycznie -4. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: do linii frontu;) 11.04.08, 14:38 LUdzie, zdaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAłłłłłłłłłłammmmm!!!!!!!!!!!!! Nie poddawajcie sie ! Nie słuchajcie "dobrych" rad, ze moze sie nie nadajecie! Kolejny egzamin opłacajcie jak najszybciej, puki Wam "wk***" po niezdanym nie przeszedł! W miare mozliwosci zmieniajcie instruktorow, kazdy ma inne podejscie do sprawy, inaczej inne rzeczy widzi, ale lepiej stres w trakcie nauki, jak w trakcie egzaminu. No i do przodu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia2904 Re: kciuki trzymajcie IP: 193.109.212.* 11.04.08, 10:56 Bądź dzielna!!!!!!!!!!!!!!Zdasz napewno!!!!!!!!!!!!Tzrymam mocne kciuki!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś