marianna13 18.04.05, 18:18 Powiedzcie mi proszę jakiej płci są imiona Toos i Han. Rezerwuję sobie B&B w Amsterdamie, właściciele mają takie imiona, a ja nie wiem kto jest kto. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saraanna Re: prośba o pomoc 18.04.05, 20:09 Wedlug mnie Toos to imie kobiece a Han meskie.Ale w Holandii to wszystko mozliwe i moze byc inaczej.Chociaz z imieniem Han juz sie spodkalam. Odpowiedz Link
marianna13 Re: prośba o pomoc 18.04.05, 20:17 Dziękuję bardzo. Też podejrzewałam, że Han to imię męskie, ale miała wątpliwości co do Toos. Wprawdzie piszą o sobie, ze są "parą", ale to nic nie wyjaśnia. Pewnie dowiem się tego na miejscu. Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link
mkornet Re: prośba o pomoc 19.04.05, 12:55 marianna13 napisała: > Dziękuję bardzo. Też podejrzewałam, że Han to imię męskie, ale miała > wątpliwości co do Toos. Wprawdzie piszą o sobie, ze są "parą", ale to nic nie > wyjaśnia. Pewnie dowiem się tego na miejscu. Jeszcze raz dzięki. Saraanna ma racje: Toos to ona a Han to on.... Odpowiedz Link