Gość: as IP: *.cpe.ge-1-1-0-1310.vbrnqu2.customer.tele.dk 09.06.10, 16:17 czy tylko mi sie wydaje, że to jakis pseudoartystyczny bełkot... ? nie mówiąc już o całej żenującej sprawie z konkursem i wszystkimi zakulisowymi rozgrywkami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 17:12 ..wydaje ci się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: 82.139.175.* 09.06.10, 17:14 "dzięki polskim artystkOM" lb.mn.- trochę ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzewi Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: 149.156.67.* 09.06.10, 18:43 Nie obrażajmy moderatorów z forum skyscrapercity! To wspaniali ludzi, którzy swój wolny czas poświęcają na utrzymanie porządku na najlepszym forum dla architektów i urbanistów. Podziękujmy im za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: 195.116.98.* 09.06.10, 19:19 Ludzie co z wami,straciliście przez te supermarkety wrażliwość na sztuke?Teraz jedynym środkiem przekazu ma być prosty obrazek?(www.tnij.org/dobrapraca2010 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola.lat5 Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: *.chello.pl 09.06.10, 20:37 od jakiegos czasu obserwuje poczynania oli, od wnętrz po instalacje które powstały w oparciu o procedury generatywne i choc w polsce to jest nadal srednio zrozumiala kwestia to ostatnia instalacja z kooperacji z michałem pisaeckim, doktorantem na Bartlett zrobiła na mnie wrażenie - jeśli ktoś śledzi na bieżąco konferencje naukowe z pogranicza robotyki, architektury i w zasadzie calego wspolczesnego design-u - mianowicie Smart Geometry - to w tym roku jedna z grup eksplorowała temat - high-tech constructions, lo-tech components - to wlasnie rozwinięcie tego zagadnienia posłużyło za podwaliny instalacji prezentowanej pod koniec maja w londynie. jest kilku młodych projektantów jak np. tomek rygalik za których napewno nie bedziemy musieli sie wstydzic, wiec licze na to ze dziewczyny pokażą klasę! pseudoartystyczny bełkot? heh. świat nie kończy sie na kuryłowiczu i koniecznym, oczywiście z pełytm szacunkiem dla w/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: 109.243.198.* 09.06.10, 21:59 Artystyczny bełkot ma to do siebie, że może brzmieć jak bełkot, ale traktuje o naprawdę fajnych rzeczach - mam nadzieję, że w tym wypadku jest podobnie :) xrl.us/Bristol Odpowiedz Link Zgłoś
stanleykubrick Re: Emergency Exit na Biennale Architektury 10.06.10, 09:07 Prawda jest taka, że niedaleko jest od sztuki do bełkotu. Nawet w obrębie jednego artysty ze względu na czas można zmienić opinie... Ja jestem ciekawy tej instalacji (ten skromny tekst i obrazki zaciekawiajaą) i póki jej nie znam na tyle, aby krytykować wstrzymam się od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 11:41 Niestety wydaje mi się że nikt tutaj nie był na biennale. Ale właśnie dlatego nie dziwi fakt że najbardziej CI maja najwięcej do powiedzenia. Akurat miałem okazję być i potwierdzam że POLSKI pawilon pokazał naprawdę wysoki poziom. A całe biennale było raczej pod kątem pewnej symboliki ale szkoda słów...zapewne i tak znajda się lepsi i mądrzejsi znawcy którzy BRYŁĘ załatwiają jednym ciągiem z pudelkiem i innymi takimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: 109.243.50.* 10.06.10, 13:53 Ola Wasilkowska super, tylko po co znowu Kurant..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielenin Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 17:44 taki karuzel i jazda na bananie jak w świnoujściu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: 109.243.249.* 10.06.10, 18:09 wszystko fajnie..ale dlaczego w ten sposób? www.rp.pl/artykul/490772_Awantura_o__polski_pawilon_w__Wenecji.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 10:43 Prywatyzacja polskiej kultury przez FGF i jej znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
auto-motofan Re: Emergency Exit na Biennale Architektury 09.07.10, 11:46 http://googleads.g.doubleclick.net/aclk?sa=l&ai=B4YATWO02TJT1C8WbsgbPgtj1Ap_tytsBr-aM8hL755WmQbC2PBACGAIg4se3EygEOABQqIe9ywJg6ZTQhfAaoAGlmfj8A7IBGWhpdHktd2FrYWNqaS5ibG9nc3BvdC5jb226AQozMDB4MjUwX2FzyAEB2gEhaHR0cDovL2hpdHktd2FrYWNqaS5ibG9nc3BvdC5jb20vgAIBqQIf6I-hhPSUPsACBcgCv-mMDagDAbADkpWgBsgDB-gDA-gD-AP1AwAAAMQ&num=2&sig=AGiWqtx8_vZmlf58BlcDaLW29BigBhLswQ&client=ca-pub-9991861777209775&adurl=http://www.super-tax.com.pl&nm=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Emergency Exit na Biennale Architektury IP: *.dsl.bell.ca 20.09.10, 15:26 Nawet za belkot musimy placic, tym razem Angolowi za zatrudnienie dwoch dyletantek i przyniesienie Polsce nieslawy. Bardzo to mile. Odpowiedz Link Zgłoś