Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:26 Co sądzicie na temat zmian?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jonka Re: NOWE PRAWO BUDOWLANE IP: *.acn.waw.pl 25.08.05, 15:49 A gdzie mozna przeczytac?? bo jakos do tej pory mi sie nie udalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: NOWE PRAWO BUDOWLANE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:19 We wczorajszej wyborczej, murator newsletter - ogólnie, bo teksu jednolitego nie wiem gdzie szukać - chyba za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: NOWE PRAWO BUDOWLANE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:21 Mam! www.mi.gov.pl/prezentacje/jednostki_dokumenty/27/projekt_ustawy_prawo_budowlane.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: NOWE PRAWO BUDOWLANE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:02 Widzieliscie zapis odnosnie wyksztalcenia? Wg mnie jest idiotyczny ale nie w tym rzecz. Uprawnienia budowlane w kazdej specjalnosci beda udzielane na zasadzie: - masz mgr inz - dostajesz bez ograniczen - masz inz - dostajesz ograniczone Jesli czyta to jakis izb(ek)... Kto bedzie udzielal tych ograniczonych? Izba Architektow czy tak jak dotychczas Budownictwa ??? Odpowiedz Link Zgłoś