Gość: magda IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 23.11.05, 18:24 Czesc!marzy mi sie nietypowy,piekny domek,podobny do tego www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3091200&ProjID=74 przejrzalam mnostwo stron i nic nie znalazlam! Prosze o pomoc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:48 ło matko!!! ratuj sie kto moze przed takimi pieknymi domkami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a22 Re: piekny domek IP: *.acn.waw.pl 23.11.05, 19:07 wiesz- on jest starszny.. ale po co szukasz nastepnego jesli jest taki jak ci marzy..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacedreamer Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:15 Piękny. Poniżej propozycja ogrodzenia ( min. 2m wysokości ): www.atal-wl.com.pl/podstrony/ogrodzenia/041.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:15 Fred jest jakby z lekka ... przymarszczony Odpowiedz Link Zgłoś
opiniodawca Re: piekny domek 24.11.05, 15:58 Znalazlem dla Pani ciekawe domki- moze da sie skopiowac: www.dietrich.untertrifaller.com/projects_d.html Polecam zwlaszcza Domek R. (Haus R.). Pozdrawiam, Wasz opiniodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:17 czy nasz opiniodawca to nowe wcielenie inz. mamonia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: piekny domek IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 24.11.05, 16:34 Dzieki za stronke,ale szukam czegos o plynnych,falistych,nietypowych ksztaltach,czegos np.z polaczeniem kamienia. Nie podobaja mi sie budynki "kwadraty",sa puste,"umarle",nie maja w sobie niczego ciekawego. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacedreamer Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:51 > Nie podobaja mi sie > budynki "kwadraty",sa puste,"umarle",nie maja w sobie niczego ciekawego. -------- Jestem zdruzgotany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: piekny domek IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 24.11.05, 16:55 Kazdy ma inny gust.I nie ma w tym nic zlego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy piernikowy gargamel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:16 kazdy ma inny gust i nie ma w tym nic zlego. wrecz przeciwnie, to wspaniale. problem tylko, ze niektorzy go wcale nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo Re: piernikowy gargamel. IP: 83.22.82.* 24.11.05, 17:25 Piernikowy gargamel na równi stoi z tymi betonowymi klocami, tylko z drugiej strony. > problem tylko, ze niektorzy go wcale nie maja. To już lepiej nie mieć, niźli myśleć, że ma się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: piernikowy gargamel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:32 nie wiem czy lepiej nie miec, ale z pierwszym zdaniem sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
opiniodawca Re: piekny domek 24.11.05, 18:11 Pani Magdo, gust nalezy ksztaltowac ogladajac, podrozujac, zwiedzajac, czytajac nietylko Diane czy Poradnik "Wnetrza" itp. Przed Pania daleka droga estetycznej edukacji- nie nalezy sie jednak zrazac. Czeste wizyty na wystawach architektury, malarstwa i rzezby pomagaja ksztaltowac smak i w przyszlosci pozwola na lepsze nawiazanie kontaktu z co bardziej wyrobionymi forumowiczami dzialu "architektura". Moze na pierwszy rzut Tate Modern Gallery? (wnioskuje z Pani IP, ze GB Pani klika, wiec do London niedaleko) www.tate.org.uk/modern/ Niech wizyta w tym swietnym muzeum (znakomity budynek) jako przystawka- aperitif rozrusza Pani apetyty na inne architektoniczne frykasy. Pozdrawiam ze smakiem, Wasz opiniodawca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igo Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:21 > www.tate.org.uk/modern/ Róż w istocie wysmakowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: piekny domek IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 25.11.05, 12:49 Moj gust jest juz uksztaltowany m.i.n. poprzez wiedze jaka posiadam o sztuce. I nie uwazam,zeby byla to mala wiedza.Nie jest tak,ze stoje w miejscu.Ciagle sie rozwijam.Jezdze na wycieczki,zwiedzam muzea,ciekawe miejsca,czytam.Jesli chodzi o Londyn,to zwiedzilam kilka muzeow. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
architekt22 Re: piekny domek 25.11.05, 14:04 i co? i nic? to moze niech pani pooglada granddesign-jest u nas, musi byc w UK! a ten domek to pani chce budowac tutaj czy tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musze sie wpisac:) Re: piekny domek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:01 no zwyczajnie musze bo az mi moja rana spod Waterloo zaczela przypominac rów marianski :) pani magda mnie potrafi zadziwic wyrobieniem - bywanie tu i tam nie iznacza otwierania oczu a otwieranie oczu nie zawsze idzie w parze z aktwonosci masy szarew pewnym narzadzie :) ale czasem warto poczytac - Pani Magdo - mniej pokory :)) Odpowiedz Link Zgłoś