mod_licha 16.09.05, 09:53 Jak milo ze takie delikatne istotki jak ja ;) zaczely sie pojawiac na forum bo czulam sie taka osamotniona :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Kobiety na 4um IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:55 Nie jest tak chyba aż źle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mod_licha Re: Kobiety na 4um 16.09.05, 10:00 czasem bywalo :] ale nasi panowie sa ok...tylko zeby im sie teraz z tej rozkoszy ze tak ladnie o nich napisalam nie poprzewracalo w ...;)Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kobiety na 4um IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:07 Niestety czasmi to im brakuje rozsądku i logiki w postępowaniu na tym forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: Kobiety na 4um IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:29 :) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Kobiety na 4um 16.09.05, 10:45 :))mam nadzieje ze bedzie wiecej kobiet na tym forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelest Re: Kobiety na 4um IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:31 stanowczo za mało miłych kobiet jest na forum a za dużo autorów piszących post typu ......"świeckich poszujkuję.." itd. Mod_licha bądź i przyprowadź kogoś miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Kobiety na 4um 16.09.05, 14:44 niehc kazdy z nas kogos tu z plci pieknej przyprowadzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek Re: Kobiety na 4um 16.09.05, 15:22 Miłych panien z dobrą aparycją i prezencją nigdy za wiele! Jestem co prawda zakochany w wybrance swojego serca, ale żywię nadzieję, iż modlicha przyprowadzi koleżanki przed komputr, co by se chłopaki poflirtowali:-) Darz bór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Kobiety na 4um 16.09.05, 16:45 zaraz tam edno w glowie chcemy tylko by wiecej plci pieknej tu bylo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Kobiety na 4um IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:01 Zamiaucz to moze sie znajda. Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Kobiety na 4um 18.09.05, 16:18 Hihi Modlicha-wpisałem Twoja ksywe i zobacz co wyszło:)masakra.pupile.com/ Wredna i mocno gryzie;) ale pozatym bardzo ciekawa-to jest naprawde dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
mod_licha Re: Kobiety na 4um 18.09.05, 17:07 hmm...rozbawiles mnie wiec Ci nie pogryze :) hihi wszystko sie zgadza <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Kobiety na 4um 18.09.05, 17:17 Eh no to fajowo:)ciesze się;)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
fiolek22 Re: Kobiety na 4um 16.09.05, 18:09 Nick pod wzgledem gramatycznym raczej meski,jednakze jego wlascicielka jak jak najbardziej kobieca :)Pozdrawiam mod_licha !:) swoja droga ciekawa jestem historii Twojego wirtualnego pseudo :) Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Kobiety na 4um 16.09.05, 18:42 Modlicha to kiedy sie spotkamy całą płcią piekna gdzies na piwku?;)pozdróweczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mod_licha Re: Kobiety na 4um 17.09.05, 12:30 przyszly weekend proponuje sobote i sowe :) Jej sam ON moderator sie do mnie odezwal i mnie pozdrowil jej co za zaszczyt ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mod_licha Re: Kobiety na 4um 17.09.05, 12:27 Z moim pseudo to dluga historia ale skojarz sobie Modliszki i ich stosunek do mezczyzn to tak w skrocie o to chodzi nadano mi go w Toruniu...srednio mile to bylo ale kwestia przyzwyczajenia....a nie zle brzmi i calkiem groznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: Kobiety na 4um IP: 83.238.144.* 18.09.05, 17:56 Ojej..ale miło sie zrobiło.. Mozna się dołączyć.. pozdrawiam wszystkich..i tych pięknych i tych brzydszych:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dj_rachela Re: Kobiety na 4um 18.09.05, 23:57 Romantyczni, barczyści o urodzie śródziemnomorskiej. Ha a ja mam chłopaki pytanko na temat właśnie kobiet. Czy wolicie dziewczyny o urodzie śródziemnomorskiej czyli: lekko zapuszczony włos na nóżkach oraz delikatny kok pod paszkami bo kiedyś widziałem chyba u Drzyzgi jak panie chwaliły się swoimi osiągnięciami w dziedzinie zapuszczania włosów w rejonach gdzie w ogólno przyjętych standardach nie powinno ich być :-P Troszke miałem z tego ubaw bo śmieszą mnie baby z wąsem albo bujnym włosiem na łydkach... Każda potwora znajdzie swego amatora :-P Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek Re: Kobiety na 4um 19.09.05, 00:41 Rachelo, mowiłes chyba o "gruzińskim typie urody", ale nie sądze, by damy, wśród których obracamy się na forum preferowały takie nietuzinkowe osiągniecia:P Odpowiedz Link Zgłoś