svolo Re: Architekt wnętrz -Warszawa 27.02.07, 13:34 Zapraszam na strone www.svolo.pl Projekty wnetrz. Koncepcje architektoniczne. Solidne ekipy budowlane. Odpowiedz Link Zgłoś
ninama Re: Architekt wnętrz p.Monika 28.02.07, 13:21 Witam Mam do zaprojektowania 100m2 poprosze o namiary na panią Monike to wyśle szczegóły Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Architekt wnętrz p.Monika IP: *.chello.pl 07.03.07, 16:53 Wysłałam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tomb22 Re: Architekt wnętrz p.Monika 13.03.07, 12:11 Witam, byłbym ziateresowany Pani wspópracą, mam do zaprojektowania łazienkę, salon i kuchnie proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Architekt wnętrz p.Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:11 Witam, CZy jest ktoś kto korzystał z usług Pani Moniki? Jeśli tak to proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Architekt wnętrz p.Monika IP: *.chello.pl 06.05.07, 09:47 Pani Moniko, mam do zaprojektowania mieszkanie 140 m2, bardzo proszę o kontakt na maila balum@wp.pl i przesłanie zdjęć Pani aranżacji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lipkab Re: Architekt wnętrz p.Monika 08.05.07, 09:49 Proszę o kontakt do p.Moniki. Mój adres lipkab@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robreht Re: Architekt wnętrz p.Monika IP: *.189.72.18.e-plan.pl 08.05.07, 14:29 Pani Moniko !!!!!!! jestem zainteresowany współpracą, kupujemy mieszkanie ok 100 m 4 pokoje, interesuje nas zaprojektowanie wykończenia mieszkania i ewentualne przestawienie ścianek dzialowych (nowocześnie ale bez wygłupów :)) robreht@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iska Re: Architekt wnętrz IP: *.chello.pl 10.05.07, 19:52 Poszukuję architekta do przearanzowania projektu 3-pokojowego mieszkania (68 mkw (przestawianie ścianek działowych teraz a w póniejszym terminie kompleksowa aranżacja). Portfolio i cenę proszę przesłać na adres izabela@ibb.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
briii Re: Architekt wnętrz p.Monika 15.05.07, 09:10 proszę o ofertę na adres brii@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Architekt wnętrz p.Monika IP: *.wsip.com.pl 02.06.08, 16:35 Witam Pani Moniko, proszę o kontakt (oferta 3p.-63m2) wiolabryc@wp.pl Pozdrawiam Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynak Re: Architekt wnętrz p.Monika IP: *.chello.pl 14.10.08, 10:58 Witam Mam mieszkanie 65 metrów do generalnego remontu, proszę o Pani portfolio i namiary. Mój adres: grazynak@wa.home.pl Pozdrawiam G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:00 ciekawą stronke znalazlem o wnętrzach www.e-mieszkanie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol78 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.spray.net.pl 06.03.07, 23:47 pani moniko rowniez prosilabym o jakies zdjecia ze zrealizowanych projektow na maila ezopek78@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
projekt12 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 07.03.07, 14:24 Zapraszam do współpracy z moją pracwnią projektowania i aranżacji wnętrz. Projektujemy na terenie całego kraju. kontakt:biuro@3cube-interior.pl KONKURENCYJNE CENY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snoooka Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.com 10.03.07, 10:20 Jestem zainteresowany sporządzeniem projektu i wykonaniem antresoli drewnianej o powierzchni ok. 12-14 m kwadratowych. Wysokość pomieszczenia wynosi 4,25 m (skosy+belki). Czekam na ewentualne oferty z Warszawy i okolic> Mój adres mailowy snoooka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marioh Projektuję wnętrza za niewiele PLN W-wa 13.03.07, 22:11 Wykonuję projekty i aranżacje wnętrz mieszkalnych - kompleksowo mieszkań, domów, apartamentów, a także pojedyncze, jak: SALONY, KUCHNIE, ŁAZIENKI, HALLE I INNE pomieszczenia użyteczności publicznej. Dla forumowiczów TANIEJ!!! ZAPRASZAM DO WSPÓłPRACY, u mnie za niewielkie pieniądze będziesz miał(a) profesjonalny projekt Twojego wnętrza. Odpowiem na maile mhepi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.kablowka.waw.pl 18.03.07, 19:18 Ja też prosze o kontokt w sprawie aranżacji wnętrz. połowa bliźnika 189m: magad@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
soulstripper Architekt wnętrz -Warszawa 18.03.07, 19:32 potrzebny architekt do zaprojektowania łazienki (7,4 m2) i schodów w segmencie, Warszawa Nowodwory termin: od zaraz proszę o kontakt, zdjęcia, linki itp.: strumykowa@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -flexcube- jestem architektem i architektem wnetrz IP: *.merinet.pl 18.03.07, 20:42 jestem architektem i architektem wnetrz i za 30zł to tylko robie koncepcje mieszkania z kuchnia,łazienki, pokoje itp wraz z kolorystyką ,materiałami, styl i tylko taki jaki lubie: modern, high-tech i minimalizm ,koncepcje budynków i ich przebudowy, modernizacje itp, tylko w warszawie,adds@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syenit Poszukuję architekta IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.07.07, 14:10 Proszę o złożenie ofert. Mam nowe mieszkanie 64 m w Warszawie. Prawdopodobnie trzeba będzie wyburzyć ścianki działowe i zmienić lokalizacje kuchni dlatego mile widziana oferta architekata z odpowiednimi uprawnieniami. Mój adres mailowy syenit@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jaga995 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 20.03.07, 11:53 Na jesieni br. odbieram mieszkanie w Warszawie o pow. ca 56m2. Będzie to mieszkanie 2 pokojowe, salon z otwartą kuchni ok.30 m2, sypialnia ok. 12 m2, łazienka ok.6m2.Poszukuję architekta, ktory naświetliłby mi problemy związane z takim planem, ewentualnie zaproponował inny plan zabudowy, oświetlenia, aranżację kuchni, łazienki. Proszę o oferty z umiarkowanymi cenami na adres Jaga995@ gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Projektantka wnętrz, 290 zł za pomieszczenie W-wa 29.03.07, 19:18 Oferuję: - profesjonalne aranżacje wnętrz nowoczesnych i tradycyjnych, - projekty wnętrz mieszkalnych – kompleksowo - : mieszkań, domów, apartamentów, - projekty pojedyncze: SALON, ŁAZIENKA, SYPIALNIA, HALL, KUCHNIA, INNE – SALONY FRYZJERSKIE, STUDIA KOSMETYCZNE, PUBY, SKLEPY, - porady i konsultacje. W PROJEKCIE PRZEDSTAWIAM: · przestawianie ścianek działowych, · pomysły dotyczące podłóg – połączenia w ciekawy sposób (zamiast prostych linii) terakoty, gresu z drewnem (klepka, deski, panele itp.); łączenie kilku kolorów, · elementy dekoracyjne w ścianach, a więc wszelkiego typu wnęki z oświetleniem lub bez ośw., dekoracyjne ścianki gipsowe, luksfery, · podwieszane sufity, oświetlenie ogólne i dodatkowe, · dobieranie kolorów do poszczególnych wnętrz, · ustawienie „przykładowych” mebli, · pełne wymiarowanie szafek kuchennych „pod zabudowę”. Projekt jest wykonany komputerowo Na pierwszym spotkaniu mogę pokazać moje przykładowe prace, współpracuję również z ekipą, która wykonuje wykończenia i remonty domów na podstawie moich projektów. Zainteresowanych proszę o kontakt: agness_sh@wp.pl tel. 506 056 037 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Proszę o oferty obecnych tu architektów na maila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:45 Oferty, dotychczasowe projekty, możliwość współpracy w okolicy W-wy. Do aranżacji dom wg projektu Muratora M04a Wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: Proszę o oferty obecnych tu architektów na ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:46 "brawo" zapomniałam o mailu;) ilonadw@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinka1 Re: witam ,prosze o oferty architektów dom 10.05.07, 18:12 witam prosze o oferty archtektów dom w warszawie 220m nataliawozniak@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka ciekawe pomysly sympatyczny facet z wawy IP: *.centertel.pl 11.05.07, 12:06 Witam, mam namiar na bardzo fajnego i nie drogiego chlopaka ktory projektuje z zamilowania. Nie jest on z wyksztalcenia architektem ale uwierz mi ze naprawde ma duzo ciekawsze i praktyczniejsze pomysly niz nie jeden PSEUDO architekt a co idzie za tym jest tanszy. Przed spotkaniem z nim widzialam sie z kilkoma innymi architektami ale wybralam jego i jestem z tego BARDZO zadowolona. Pomaga w doborze materialow projektuje i jest normalny i nie zmanierowany tym swoim JA ARCHITEKT bo tez mi sie to zdarzylo. Sama dostalam go od znajomej ktorej robil mieszkanie. Namiar na niego osson@o2.pl ;) a jezeli bedzie mial dluzsze terminy to mysle ze mimo wszystko warto poczekac.. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.centertel.pl 11.05.07, 12:14 Witam, mam namiar na bardzo fajnego i nie drogiego chlopaka ktory projektuje z zamilowania. Nie jest on z wyksztalcenia architektem ale uwierz mi ze naprawde ma duzo ciekawsze i praktyczniejsze pomysly niz nie jeden PSEUDO architekt a co idzie za tym jest tanszy. Przed spotkaniem z nim widzialam sie z kilkoma innymi architektami ale wybralam jego i jestem z tego BARDZO zadowolona. Pomaga w doborze materialow projektuje i jest normalny i nie zmanierowany tym swoim JA ARCHITEKT bo tez mi sie to zdarzylo. Sama dostalam go od znajomej ktorej robil mieszkanie. Namiar na niego osson@o2.pl ;) a jezeli bedzie mial dluzsze terminy to mysle ze mimo wszystko warto poczekac.. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaj Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.acn.waw.pl 11.05.07, 16:21 Poszukuję architekta do zaprojektowania wnętrz w mieszkaniu 80m2w Wawie, w stylu nowoczesnym, ale bez ekstrawagancji. Proszę o przesłanie ofert ze zdjęciami zrealizowanych wnętrz na adres baterflajj@interia.pl Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiL Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.aster.pl 22.05.07, 23:43 Poszukuje architekta wnętrz do zaprojektowania poddasza w Łomiankach o pow. 150 m2. Interesuję mnie nowoczesny styl aranżacji w ciepłych kolorach. Chętnie obejrzę na maila propozycje architektów wraz z cennikiem za m2. Pozdrawiam silka@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
styleimage wykonam projekt 28.05.07, 11:26 Witam...Chętnie podejmę sie wykonania aranżacji wnetrza...Pozdrawiam Marcin kontakt: styleimage@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
gakin Re: Architekt wnętrz -Warszawa 28.05.07, 15:15 polecam umieszczenie ogłoszenia na www.AukcjePracy.pl portal dynamicznie się rozrasta.. nawet jeśli w tej chwili nie widać idealnego pracownika.. pewnie zaraz tam wejdzie i odpowie na Pańską oferte. Poza tym portal ma ranking wykonawcow i zleceniodawców, co ułatwia wybor.. pozdrawiam, Kinga p.s. portal jest dosc silnie promowany ostatnio wśród architektów... więc niedługo można się spodziewać prawdziwej "wyspy skarbów";) Odpowiedz Link Zgłoś
gab51 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 04.06.07, 20:05 Witam, chciałbym prosić o kontakt w sprawie zaprojektowania mieszkania 100 m2. Czekam na e-mail bychu@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.cdprojekt.pl 08.06.07, 12:51 Witam, Poszukuje architekta , który współpracuje ze swoją ekipa budowlaną. Mieszkanie 60m , Warszawa Proszę o oferty na email: jakub.potocki@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
gugaa szukam architekta - Józefosław pod. Wawą 08.06.07, 14:38 Ja również poszukuję architekta. Rok temu wprowadziłam sie do nowego mieszkania (102 m), ale wystrój, pomimo korzystania z pomocy architekta, nie spełnia moich oczekiwań. Planuję remont części dziennej - 50m2 i szukam architekta. Rozmawiałam już z jedną osobą, ale cenę 150 zł netto/ m2 (bez nadzoru) uważam za zdecydowanie zbyt wygórowaną. Jeżeli ktoś jest zainteresowany współpracą, prosze o kontakt (gugaa@gazeta.pl), najlepiej z podaniem strony internetowej, gdzie można zobaczyć dotychczasowe prace. Interesuje mnie prosty i nowoczesny styl. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.chello.pl 23.06.07, 18:48 Szukam architekta wnetrz, który zaprojektuje 80 m mieszkanie, 3 pokoje w Warszawie. Kontakt: pomonka@poczta.onet.pl Prosze o maila wraz z próbką portfolio oraz cennikiem i zakresem usług. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Projektantka wnętrz z Warszawy 26.06.07, 16:14 Oferuję: - profesjonalne aranżacje wnętrz nowoczesnych i tradycyjnych, - projekty wnętrz mieszkalnych - kompleksowo - : mieszkań, domów, apartamentów, - projekty pojedyncze - SALON, ŁAZIENKA, SYPIALNIA, HALL, KUCHNIA, INNE, - wnętrza użyteczności publicznej - SALONY FRYZJERSKIE, STUDIA KOSMETYCZNE, PUBY, SKLEPY, - porady i konsultacje. W projekcie przedstawiam: · przestawianie ścianek działowych, · pomysły dotyczące podłóg – połączenia w ciekawy sposób (zamiast prostych linii) terakoty, gresu z drewnem (klepka, deski, panele itp.); łączenie kilku kolorów, · elementy dekoracyjne w ścianach, a więc wszelkiego typu wnęki z oświetleniem lub bez ośw., dekoracyjne ścianki gipsowe, luksfery, · podwieszane sufity, oświetlenie ogólne i dodatkowe, · dobieranie kolorów do poszczególnych wnętrz, · ustawienie „przykładowych” mebli, · pełne wymiarowanie szafek kuchennych „pod zabudowę”. Zaprojektowanie jednego pomieszczenia to koszt 350 PLN (do 10m2), powyżej za każde 10m2 + 100 PLN Projekt jest wykonany komputerowo – wizualizacja 3D. Na pierwszym spotkaniu mogę pokazać moje przykładowe prace. Współpracuję z: - kontrahentami różnych branż - usługi i towary po konkurencyjnych cenach, - sprawdzoną, solidną ekipą - która wykonuje wykończenia na podstawie moich projektów. Odpowiadam na e-maile agness_sh@wp.pl Agnieszka tel. 506 056 037 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
anula971 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 30.06.07, 17:02 Pani Moniko Bardzo prosze o jakiś kontakt oraz zdjęcie jakiejś Pani pracy. Mam do aranżacji 65 metrów. mieszkanie jest w legionowie. kontakt na maila anna.bonislawska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:21 zaglądacie czasem na wortal www.e-mieszkanie.pl ? tam sa ciekawe roziązania wnętrz i baza architektów Odpowiedz Link Zgłoś
durk-design Designer Warszawa 04.07.07, 19:19 Projektant oczekuje na propozycje zaprojektowania wnętrz mieszkalnych i komercyjnych.Bogate doświadczenie w kraju i za granicą.Projektuje meble,tkaniny,oświetlenie.Doradztwo koncepcyjne,plastyczne i techniczne.Chętnie wykorzystuję zarówno materiał tak wyszukany jak marmur i granit jak też marmoryzację oraz zwykły kamień.Aplikacja elementów oświetlenia z kryształem na bazie LED ( i ośw. niskonapięciowego).Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu pod nr tel. 0600773593.Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena.glinka Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.crowley.pl 05.07.07, 12:55 Witam Pani Moniko, Czy jeszcze zajmuje się Pani projektowaniem wnętrz? Jeśli tak to prosiłabym o kontakt na maila magdalena.glinka@gazeta.pl. Mam do zaaranżowania 140 metrowe dwu poziomowe mieszkanie. Pozdrawiam i dziękuję Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happie Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.spray.net.pl 05.07.07, 21:28 Witam, Ja również poproszę o zdjęcia, aranżancje, ofertę cenową na maila happie@wp.pl Będzie to dwupoziomowy lokal mieszkalny o powierzchni 120m2 w segmencie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syenit Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.07.07, 14:11 Proszę o złożenie ofert. Mam nowe mieszkanie 64 m w Warszawie. Prawdopodobnie trzeba będzie wyburzyć ścianki działowe i zmienić lokalizacje kuchni dlatego mile widziana oferta architekata z odpowiednimi uprawnieniami. Mój adres mailowy syenit@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.aster.pl 19.07.07, 22:49 znalazlam ciekawy portal o wnętrzach ciekawe pomysly i aranzacje polecam www.e-mieszkanie.pl więc po co przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niucha projekt wnetrz warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:10 Studentka WAPW zaprojektuje wnetrze w warszawie i okolicach. Tradycyjne i oryginalne podejscie do architektury wnetrz. Kompleksowa usluga projektu wnetrz: opis techniczny inwentaryzacja rzuty widoki przekroje detale wizualizacje kosztorysy mail: niucha321@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devangari Re: projekt wnetrz warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 20:19 Szukasz ciekawych rozwiązań? Interesuje Cię oryginalne, ale też racjonalne podejście do projektowania wnętrz? Chciał(a)byś innowacyjnie i nie drogim kosztem zmienić wygląd swego pokoju/mieszkania/domu? Świeże, nie poddane schematom z biur projektowcyh, pomysły zaproponuje studentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej. Oferuję kompleksową usługę projektu wnętrz tj.: - opis techniczny - inwentaryzacja - rzuty - widoki - przekroje - detale - wizualizacje - kosztorysy Cena do uzgodnienia w zależności od metrażu. Podejmę się projektu w Warszawie i okolicach. Kontakt mailowy: devangari@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielecki Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.autocom.pl 04.08.07, 12:14 zapraszam do współpracy , przykładowe projekty na stronie : www.nowoczesnewnetrza.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos11 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.mofnet.gov.pl 13.08.07, 14:11 Witam, poszukuje architekta wnętrz do domu o powierzchni uzytkowej 158 m/kw. Uprzejmie prosze o ofert na prywatnego mejla. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixus Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:14 prosimy o maila w takim razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub75 szukam projektanta wnetrz - Warszawa, Pruszków, Gr 17.08.07, 20:07 witam, mam do zaprojektowania wnetrza domu 125 mkw www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m3f029b055e20e zainteresowanych prosze o kontakt na maila: jakub@kacprzak.com Odpowiedz Link Zgłoś
majawawa Studentka arch. - Projekty małych mieszakań - WAWA 22.08.07, 19:46 Wykonam projekty małych mieszkań. Trzy pierwsze zlecenia są po atrakcyjnych cenach. Każdy projekt wyceniam indywidualnie w zależności od nakładu pracy. Pozdrawiam i proszę o kontakt na priv. Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie112 Re: Architekt wnętrz -Warszawa 27.08.07, 14:18 Pani Moniko mam do zaprojektowania dom o powierzchni 240m, prosiłabym o przesłanie swoich aranżacji i kontaktu na adres maggie1@orange.pl pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
analyst_pl Do Pani Moniki 30.08.07, 16:29 Pani Moniko mam do zaprojektowania dom o powierzchni użytkowej 135m + garaż, prosiłbym o przesłanie swoich aranżacji i kontaktu na adres analyst_pl malpa poczta.fm pozdrawiam Waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Projekty wnetrz i domow... IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.07, 22:24 Student III roku arch. z rocznym doświadczeniem projektowym w renomowanej pracowni zaprojektuje wnetrze mieszklane, komercyjne lub dom jednorodzinny badz blizniak. Wspolpracuje z uprawnionymi architektami i roznego rodzaju instalatorami (wod-kan, CO, gaz, itp.) Projekty wykonuje profesjonalnie, pelna dokumentacja, wykonuje na zyczenie wizualizacje, oczywiscie moge przeslac przykladowe projekty na maila. W razie wszelkich pytan prosze pisac na maila ponizej: pmarciniak@abell.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 00:04 www.3dwhite.pl/?click=df5c6b15faba6b4d030c7e422d5c1f80 Odpowiedz Link Zgłoś
neskulka do Pani Moniki!!! 07.09.07, 21:20 Mam do zaprojektowania mieszkanie 55 m. Proszę o kontakt mailowy i przykłady projektów: coolgool@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aninka79 Re: Architekt wnętrz -Warszawa IP: *.cisco.com 08.09.07, 14:56 Witam. Poszukuję architekta wnętrz do zaaranżowania domu 200 m2. Prosze o przeslanie przykladowych reaizacji i kontakt na maila: ania790@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vil.chaq Projektujemy wnętrza mieszkalne Warszawa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.09.07, 23:56 www.soma-architekci.pl/ zapraszamy do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
quadrado Quadrado Studio Projektowe 11.09.07, 14:31 Witam serdecznie, Nasze biuro zajmuje się projektowaniem wnętrz oraz architektury. Mieścimy się we Wrocławiu ale wykonujemy projekty w całej Polsce. Zaprzaszam do obejrzenia portfolio na www.quadrado.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Tylko nie Monika Lusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 15:22 Ta pani sie nie nadaje, porzuciła nas s rozgżebanym mieszkaniem i uciekła! Zniknęła! Teraz mamy nowego architekta. Uwaga ona wyszła za mąż i teraz może inaczej sie nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś